ALEX_555 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 W B8 nie ma takiej opcji .Szkoda Ta funkcja akurat w moim przypadku byłaby bardzo użyteczna. Dzięki za szybką odpowiedź.
czaki22 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 w zadnej audi nie ma takiej opcji fabrycznej ja kodowałem 4 kanałowy park z koncowka D i oczywiscie wizualizacja działa
mariusz2288 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Ma ktoś wizualizacje na czerwonym wyświetlaczu?
andynl Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Ma ktoś wizualizacje na czerwonym wyświetlaczu? Poszukaj we wcześniejszych postach w tym wątku....było o tym
mariusz2288 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Ma ktoś wizualizacje na czerwonym wyświetlaczu?Poszukaj we wcześniejszych postach w tym wątku....było o tym Wiem że był taki wątek ale nikt tego nie zrobił dlatego pytam może ktoś już to ogarnął
wrclaguna Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 a duzo z tym roboty ? 5 minut kodowania i wszystko bedzie wiadomo
dbensz Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Koledzy mam pytanko aby uaktywnic opcję Audi drive select trzeba mieć ten przycisk dodatkowy czy można na komputerze tylko zmieniać ?? Chodzi mi o MMI 3G basis.
cichy193 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Przycisk nie jest wymagany. Uaktywniasz i zmieniasz w MMI. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sowiq Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Ma ktoś wizualizacje na czerwonym wyświetlaczu?Poszukaj we wcześniejszych postach w tym wątku....było o tym Wiem że był taki wątek ale nikt tego nie zrobił dlatego pytam może ktoś już to ogarnął Da się to zrobić. U mnie przeszły wszystkie kodowania poza sterownikiem PDC (za słaby). Na MMI mam nawet nową opcję, ale PDC tego nie ogarnia. Niedługo zakładam nowy, 8-kanałowy to dam znać co i jak.
dbensz Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Przycisk nie jest wymagany. Uaktywniasz i zmieniasz w MMI. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Powiedz mi prosze można cos popsuć poprzez niepoprawne zakodowanie?Jest jakas róznica pózniej? Edytowane 9 Marca 2015 przez dbensz
Cocco Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Hmm, mam pytanie. W każdej B8 można uruchomić Audi Drive Select? Nie posiadam servotronic, a także posiadam zwykłe zawieszenie 1BE. Co to oznacza? Jak uruchomię Audi Drive Select będę mógł tylko wybierać opcję na silniku? Edytowane 9 Marca 2015 przez Cocco
andynl Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Hmm, mam pytanie. W każdej B8 można uruchomić Audi Drive Select? Nie posiadam servotronic, a także posiadam zwykłe zawieszenie 1BE. Co to oznacza? Jak uruchomię Audi Drive Select będę mógł tylko wybierać opcję na silniku? Tak Edytowane 9 Marca 2015 przez andynl
mariusz2288 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Ma ktoś wizualizacje na czerwonym wyświetlaczu? Poszukaj we wcześniejszych postach w tym wątku....było o tym Wiem że był taki wątek ale nikt tego nie zrobił dlatego pytam może ktoś już to ogarnął Da się to zrobić. U mnie przeszły wszystkie kodowania poza sterownikiem PDC (za słaby). Na MMI mam nawet nową opcję, ale PDC tego nie ogarnia. Niedługo zakładam nowy, 8-kanałowy to dam znać co i jak.[/quote Ja zrobiłem kodowanie i nic.Wrzucam wsteczny i kicha
sowiq Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Ja zrobiłem kodowanie i nic.Wrzucam wsteczny i kicha Pojawiła Ci się opcja w MMI? Ustawiłeś ją na "Graphic"? Twój sterownik PDC obsługuje wizualizacje? Zresztą to jest temat na ten wątek: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/153978-parktronic-pdc-mmi-2g-3g-wizualizacja-concert-2008-2012/
dbensz Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 W jaki sposób wydłużyć granie radia podczas wyłączonego zapłonu? Oraz pytanko czy te dogrzewanie wnętrza co się ustawia później godzine to trzeba mieć webasto zamontowane?
PatrickU Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Kilka stron wcześniej jest odpowiedź na twoje pytanie.
kruper Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Panowie, po paru kodowaniach przestala mi sie wyswietlac opcja predkosci nawiewow na ekranie glownym. Oczywiscie zmieniam predkosc nawiewu bez zadnego problemu ale nie wyswietla mi sie to teraz na glownym ekranie. Moze to byc związane z kodowaniem bluetooth ? Bo wydaje mi sie ze po tym to zniknelo ... Radio 56 ---> Adaptation 10 ----> Channel 40 "Car Menu Options II" dodajemy +32 do obecnej wartosci .Jesli mamy 65535 to wpisujemy sume czyli 32 ( ADS ) + NASZE WYPOSAZENIE !!! Edytowane 13 Marca 2015 przez kruper
Kodzak33 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 W jaki sposób wydłużyć granie radia podczas wyłączonego zapłonu? Oraz pytanko czy te dogrzewanie wnętrza co się ustawia później godzine to trzeba mieć webasto zamontowane? W jaki sposób wydłużyć granie radia podczas wyłączonego zapłonu? Oraz pytanko czy te dogrzewanie wnętrza co się ustawia później godzine to trzeba mieć webasto zamontowane? Jeśli chodzi o wydłurzenie grania to masz w zielonym menu wybierasz MMI-SETTINGS-STANDBY TIMER i zmieniasz na ile chcesz a na końcu zapisz.
kruper Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Ponawiam pytanie, Wie ktoś jak przywrocic wyswietlanie opcji predkosci nawiewu na glownym wyswietlaczu ? Kolejna herezja, podświetlenie przestrzeni nóg świeci się lekko przez cały czas, nawet jak prowadzę auto ? Ocb ? Edytowane 24 Marca 2015 przez kruper
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Ponawiam pytanie, Wie ktoś jak przywrocic wyswietlanie opcji predkosci nawiewu na glownym wyswietlaczu ? Hmm... napisz : jaka klima ? jaka wersja RADIA ? NAWIGACJI ?
Rekomendowane odpowiedzi