Blachu Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Trójka z przodu będzie docelowo, a ile dokładnie to zobaczymy, sporo pracy nas czeka jeszcze... "wiadra" są niezłe - gołym okiem otworki widoczne na dyszy Dawki 116mg
rrrudy25 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 O ku....a ,to będziesz nr1 na forum ja ebniesz trójkę z przodku,powodzonka
Blachu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Mały update: Licznik przeszedł małą konwersję Tarczki ala RS4 B7, wskazówki od A4 B7, obwódki tarcz w kolor czarny. Mod wykonany przez kolegę z forum: daniels Poduchy pod silnik oraz odbój na pas przedni oraz nowe, właściwe odboje do bilków - wszystko ori Przygotowania pod większą moc: wałek rozrządu sdi pd oraz nowe, większe turbo
rrrudy25 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 co to za suszarka gtd2060vz,dobrze przeczytałem
Blachu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dokładnie, gtd2060vz. Turbo zostanie jeszcze poddane małemu modowi
staniek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tak z ciekawości spytam (bo ciężko o takie info na necie) co daje wałek od SDi? W tym przypadku jest tak samo jak w 1,9tdi na pompie? Jaki liczby powinny się pojawic po montażu tego turbo, okolice 300koni?
Blachu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Hmm jeśli chodzi o ten wałek w 1.9 tdi pd to jedni piszą że nic nie daje, inni odwrotnie jak szukałem wałka ori używkę to priorytetem był jego stan. Wałek sdi pd ma ostrzejsze, wyższe krzywki - co skutkuje lepszym napełnianiem cylindrów (wyższy skok zaworów ssących). Lepszy flow i coś pewnie poprawi się góra. To tak w skrócie co słyszałem... Co do wyniku to powinna być trójka z przodu, może deko więcej... Porting głowicy i z gtd mała hybryda, więc powinien być fajny wynik
KoJ@K Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wydaje mi sie, ze jezeli reszta bedzie sprawna i dograna to powinno wyjsc ponad 300 ...
Blachu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Juby_p nie dawno stroił gtd i hf100, wynik 300/588... Bądź co bądź gtd ma potencjał. Koj@k kiedy temat z nowym autem?
KoJ@K Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ale cyferki. Hyhy właśnie chyba sobie zaraz założe "nowy" temat.
Penzo_ Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Dokładnie, gtd2060vz. Turbo zostanie jeszcze poddane małemu modowi siema no to czekam na 3 z jakiego auta turbo ? i chłodzone czy bez ;>
C4NC3R Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Trójki z przodu nie będzie bo Blachu ledwo na mandaty zarabia , a gdzie hajsy na montaż i strojenie GTD
rrrudy25 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja pier...e ty to jesteś wariat takie cyfry w starej 'babce' Mierzyłes wysokość krzywek tego wałka sdi?
Marek Łukasz Syrotnik Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Mody na + pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach
Blachu Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Trójki z przodu nie będzie bo Blachu ledwo na mandaty zarabia , a gdzie hajsy na montaż i strojenie GTD Śmiej się śmiej Chyba wrócę do serii to mandaty się skończą Dokładnie, gtd2060vz. Turbo zostanie jeszcze poddane małemu modowi siema no to czekam na 3 z jakiego auta turbo ? i chłodzone czy bez ;> Trochę jeszcze poczekamy na 3 z przodu - graty w sumie już mam wszystkie skompletowane, tylko Juby_p z Custom Garage ma sporo jeszcze pracy, także czekam na wolny termin w kolejce Turbo jest bez chłodzenia cieczą, prawdopodobnie pochodzi z nowego a6 c7 3.0 TDI 272 PS. Z tym że swoje kupiłem jako nowe. Ja pier...e ty to jesteś wariat takie cyfry w starej 'babce' Mierzyłes wysokość krzywek tego wałka sdi? Puki co jeszcze są stare kreski Krzywek nie mierzyłem, ale Juby_p oglądał go na żywca i decyzja: zakładamy Mody na + pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach Dzięki dzięki Dziś jak ogarnę się to wskoczy mały aktual bo babka trochę zmieniła się z zewnątrz i w środku... Edit: Ostatnio zaszło kilka małych zmian W środku: - tunel 2 din z b7 bez mocowania na telefon, - tempomat, - klimatronik z Seata Exeo, - radio Symphony 3, - kierownica multi z A4 B8 S-line, - przyciski oraz kubek w chromie, - popielniczka oraz ramka biegów 1NK Z zewnątrz: - wycieraczki Aero z ramionami z A4 B7 - body S4
KoJ@K Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Ryjek pieknie teraz wyglada ! ogolnie super body, teraz jeszcze dwie fajne, nie za daleko wypuszczone 90mm koncoweczki na tyleczek i bedzie malina !!
Blachu Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Jeszcze tylko brak grila S4 i właśnie tych końcówek, ale cały wydech wpadnie razem z resztą zmian pod maską końcówki będą Buzzer 102 mm właściwie to już leżą w pokoju , razem z tłumikami przelotowymi
KoJ@K Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Mowisz, ze 100mm koncowy dajesz Ile tlumikow dajesz i jakie?
Blachu Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Dokładnie 102mm, bo Buzzer ma takie w ofercie Będą trzy tłumiki przelotowe od Sporttig. Środkowego tłumika miało nie być, ale w trasie byłoby by to trochę uciążliwe...
Animal Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Ło matko jedyna ale się tu zadziało
Rekomendowane odpowiedzi