Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i tak odebrałem dzisiaj towar i tylko z lusterkiem mam problem bo ma taką obudowę i nie wiem pod co to:

20130212142.jpg

Jest tam kostka na 8 pinów z czego 6 jest obsadzonych podpasi to czy muszę tylko inne te osłony założyć:eusathink:

Opublikowano

Podpasi ci :wink: lusterko ma jeszcze czujnik wilgotnosci powietrza

Opublikowano

Dobry obserwator z Ciebie :decayed: całkiem możliwe, z racji wykonywanego zawodu często spotykam się tam z klientami, odnośnie nalepek właśnie będę musiał się w coś zaopatrzyć ale musze dopieścić trochę to moją "biedote" bo klubowa nalepka na byle aucie wisieć nie może i tu chyba się zgodzicie :wink: Swoją drogą ja kilka razy widziałem albo Ciebie albo łudząco podobne B7 w Świerklanach...na spota chce uderzyć jak tylko pozbieram się na studiach :whistling: gdzie i kiedy najblizsze spoty ? sorry za OT sysek27

Opublikowano

Założyłem dzisiaj sufit S-line ale w środku się klimat zrobiłi i wydech z 3.0TDI też założyłem kurde jest mega:kox: tu jeszcze fotka z placu boju:

20130218148.jpg

20130218149.jpg

Jutro postaram się jakieś foty zrobić gotowego autka:wink:

Opublikowano

oby tak dalej z modami :kox:

Opublikowano

teraz pora na stołki :naughty:

Opublikowano
teraz pora na stołki :naughty:

Stołki na 99% procent zostaną te co są bo są bardzo wygodne zwolennikiem pełnej skóry wcale nie jestem ewentualnie jeszcze rozważyłbym skórę z materiałem speed ale ceny trochę wysokie jedyne co mi się w środku jeszcze marzy to kiera z RS5...

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ----------

Chociaż fotelami w takiej konfiguracji bym nie pogardził:kox::kox::

AUDI A4 8K B8 S4 S-Line Sportsitze Leder Sitze Lederausstattung Ledersitze Avant | eBay

Opublikowano

jak uzbieram w końcu jakieś pieniądze to będę polował na stołki S5 z alkantarą.. może się uda :decayed:

Opublikowano

Mam jakieś tam fotki ostatnich prac, ale jak widać pogoda nie nastraja ja już chcę wiosnę...

dsc0211ad.jpg

dsc0208oo.jpg

Przy okazji doszło też podświetlanie lusterek w daszkach przeciwsłonecznych:

dsc0207mb.jpg

No i dwururka zlikwidowałem też wycieraczkę tylnej szyby:

dsc0212pd.jpg

dsc0213upy.jpg

Opublikowano

Zacnie to wygląda :naughty:

Opublikowano

W srodku to jest teraz Black Edeszyn :kox:

Opublikowano

No szczerze to powiem, że na początku jakoś tak dziwnie było bo jeszcze ciemne szyby mam i jest naprawdę ciemno podoba mi się bardzo całkiem inne auto:banan::banan:

Opublikowano

Sehr gut :good:

Opublikowano

No szczerze to powiem, że na początku jakoś tak dziwnie było bo jeszcze ciemne szyby mam i jest naprawdę ciemno podoba mi się bardzo całkiem inne auto:banan::banan:

Słyszałem że jest tak ciemno że boisz się samemu jeździć teraz:decayed:

Opublikowano

Słyszałem że jest tak ciemno że boisz się samemu jeździć teraz:decayed:

Nie martw się mam z kim jeździć:decayed:

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ----------

PS. PUMA jakieś plany na dziś wieczór?

Opublikowano

Właśnie żadne a coś proponujesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...