akjam Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No gites! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Widzę Jarek, że pełne ręce roboty masz ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ty chyba szukałeś kiedyś ? LEWA PRAWA MASKOWNICA BANG&OLUFSEN AUDI A4 B8 (3545538667) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ty chyba szukałeś kiedyś ? LEWA PRAWA MASKOWNICA BANG&OLUFSEN AUDI A4 B8 (3545538667) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Podziękował kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevinek Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Sysek27 to te neonki ode mnie?? Duzo roboty z podlaczeniem i programowaniem? Wtyki trzeba zmieniac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nie ma sprawy sysek jak czegoś szukasz to pisz ja codziennie przeglądam allegro haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Sysek27 to te neonki ode mnie?? Duzo roboty z podlaczeniem i programowaniem? Wtyki trzeba zmieniac? Tak to te, wtyki trzeba zmieniać trochę kabelków trzeba poprzekładać i odpowiednio pokodować no i hula ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Nie ma sprawy sysek jak czegoś szukasz to pisz ja codziennie przeglądam allegro haha No to jeszcze lustra S4 składane elektrycznie w rozsądnych pieniądzach i masz dobrą flaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Rozsądne pieniądze to jakie ; >? ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- i lift czy przed lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Rozsądne pieniądze to jakie ; >?---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- i lift czy przed lift Oczywiście, że lift te starsze się tak fajnie nie składają a cena no oczywiście jak najniższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja się tak zastanawiam przecież można kupić zwykłe z polifta i pomalować na taki kolor S4 i będzie to samo przecież niczym innym się nie różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja się tak zastanawiam przecież można kupić zwykłe z polifta i pomalować na taki kolor S4 i będzie to samo przecież niczym innym się nie różnią. No tak, ale uzyskać efekt satyny lakierem to nie lada wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 A sprawdzałeś ile w ASO sama obudowa lusterka w tym kolorze ? może lepiej cenowo to wyjdzie niż dawać 1500zł za kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A sprawdzałeś ile w ASO sama obudowa lusterka w tym kolorze ? może lepiej cenowo to wyjdzie niż dawać 1500zł za kpl Nie sprawdzałem, ale ebay.de są same nakładki zamienniki do przed lifta za 140euro więc wątpię, że w ASO ori będzie tańsze:kwasny: ---------- Post dopisany 17-09-2013 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 12-09-2013 at 21:49 ---------- Powoli zbieram graty żeby polepszyć trochę nagłośnienie w aucie dzisiaj dotarły takie oto gifty: Zestaw na przód też już mam kupiony kupiłem zestaw odseparowny FOCALA z zwrotnicą i maty do wygłuszenia drzwi wszystko pójdzie przez dodatkowy wzmacniacz ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Adrian, też na focalem 165 się zastanawiam, daj znać czy pisklaki wejdą Ci w ramkę od banga... kilka pytań: ciągniesz nowe kable do wzmaka, czy podłączasz na starych? podłączasz nowy wzmacniacz (pewnie 2 kanałowy) pod RCA high level, czy znalazłeś sygnał jeszcze przed wzmacniaczem, a może udało Ci się podpiąć wzmacniacz pod światłowód wygłuszenie mata x1 czy w środku również? tyle:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 neonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Adrian,też na focalem 165 się zastanawiam, daj znać czy pisklaki wejdą Ci w ramkę od banga... kilka pytań: ciągniesz nowe kable do wzmaka, czy podłączasz na starych? podłączasz nowy wzmacniacz (pewnie 2 kanałowy) pod RCA high level, czy znalazłeś sygnał jeszcze przed wzmacniaczem, a może udało Ci się podpiąć wzmacniacz pod światłowód wygłuszenie mata x1 czy w środku również? tyle:wink: Więcej Ci powiem jak wszystko założę bo jak wiesz w przyszłym tygodniu mam swoje wesele i auto mi jest praktycznie dziennie potrzebne, ale plan jest taki: Ad.1. Kable raczej zostaną stare Ad.2. Wzmacniacz podłączę przez wejście Hi level Ad.3. Mata pójdzie 2razy, drzwi od strony pasażera już zrobiłem i powiem że czuć już różnice:kox: Resztę odpowiedzi jak się ogarnę po weselu chyba że nie wytrzymam i może zarwe jakąś nockę ---------- Post dopisany 03-10-2013 at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany 17-09-2013 at 19:41 ---------- No i dzisiaj wpadły lustra S4 polift elektrycznie składane :banan: Następnym krokiem będzie grill czarny połysk, dokładka przedniego zderzaka z S4 i tylna dokładka w kolor auta, no i oczywiście jak wrócę z podróży poślubnej to mam zamiar założyć audio Mam jeszcze takie dwie sweet focie z mojej sesji ślubnej nie mogłem się powstrzymać i poprosiłem fotografa o zdjęcia przy aucie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 świetnie auto wygląda... no Wy w sumie też nieźle przy nim wyglądacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Składane lustra są git! P.S. Najlepszego na Nowej drodze życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi