Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

piwo tez drozsze ;(

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie dzisiaj ON i PB po 4,54

Opublikowano

a po wakacjach paliwko ma kosztowac 8 zeta.... czas wrocic na rower

Dokladnie czytalem to opisywali i wypowiadal sie jakis znany secjalista z rynku paliwowego na swiecie, ze jezeli dolar bedzie dalej slaby a zlotowa bedzie sie umacniac to w polsce na przelomie wrzesnia moze byc paliwko po 8zl/litr. :wallbash:

Chyba sie pora wyprowadzic z tego kraju.

to chyba odwrotnie ? dopoki dolar jest slaby a zlotowka mocna to cena jest "w miare" niska, jak dolar sie zacznie umacniac a zlotowka spadnie to i cena ropy znacznie wzrosnie ....

Opublikowano

piwo tez drozsze ;(

No to już tragedia się robi :slina::(

Opublikowano

U mnie dzis ekodiesel za 4.75 :blink:

Opublikowano

to chyba odwrotnie ? dopoki dolar jest slaby a zlotowka mocna to cena jest "w miare" niska, jak dolar sie zacznie umacniac a zlotowka spadnie to i cena ropy znacznie wzrosnie ....

mozliwe nie pamietam dokladnie

ale 8zl za litr to przegiecie.

Opublikowano

Paliwo paliwem , auto zawsze można schowac do garażu ale cały transport jedzie na dieslu jak oni mają drożej to i my ludziska będziemy mieli coraz drożej chleb , bułeczki , masełko , dżemik itd itd i już pomału wogóle się nie będzie się dało życ w tym kraju tylko człowiek będzie musiał zapierd..... na trzy zmiany rzeby przeżyć. Niby mamy wszystko to co w krajach europy zachodniej tylko nikt niepisze jakim kosztem. Polaka tez stac na to żeby kupić plasme , auto :> tylko nikt nie pisze że musi na to robić 3 albo i więcej razy jak Niemiec , Szwajcar itd.

Opublikowano

no coz, wychodzi na to ze tak ma u nas wygladac ta Irlandia:)

Opublikowano

jak we wtorek na spota jechałem to tankowałem na BP najtańszą ON za 4,70 :kwasny: a PB było za 4,63

Opublikowano

Paliwo paliwem , auto zawsze można schowac do garażu ale cały transport jedzie na dieslu jak oni mają drożej to i my ludziska będziemy mieli coraz drożej chleb , bułeczki , masełko , dżemik itd itd i już pomału wogóle się nie będzie się dało życ w tym kraju tylko człowiek będzie musiał zapierd..... na trzy zmiany rzeby przeżyć. Niby mamy wszystko to co w krajach europy zachodniej tylko nikt niepisze jakim kosztem. Polaka tez stac na to żeby kupić plasme , auto :> tylko nikt nie pisze że musi na to robić 3 albo i więcej razy jak Niemiec , Szwajcar itd.

O tym wlasnie mowilem.. :th:

Opublikowano

3x?? to by bylo jeszcze super!!!

zalozmy ze Szwajcar dostaje 5tys frankow(i nie jest to zdana rewelacyjna wyplata, ponizej 4tys to nawet nie pojdzie robic) i ma benzyne za 1,80franka.

w tym czasie Polak jak dostanie 5tys to jest jednym z lepiej zarabiajacych i do tego ma paliwo ponad 4,50zl.

do tego 4-5tys fr w Szwajcarii to zwykly robotnik a w Pl 5tys to lepsza fucha.

Opublikowano

a ja mam diesla i benzynę i chyba audike schowam do garażu a zaczne jeżdzić benzyniakiem :disgust:

Opublikowano

No koledzy nie ma co trzeba zacząć "Oszczędności" kupować, kto ma CB ten wie :P

Polska jest jednym z najdroższych krajów Europy... Użytkownicy Audi też najtańszej bryki nie wybrali :th:

Czas na RzePak jeździć :polew:

Opublikowano

Ja powiem tylko jedno żyjemy w "chorym kraju" czas sie wyprowadzic z tego bagna

Opublikowano

Spokojnie nie panikujcie !! Narazie Chiny skupują ropę na gwał ponieważ chcą sobie zrobić zapasy przed przystąpieniem szukowania się na olimpiadę. Spekulanci to wykrzystują. W poniedziałek cena za baryłkę ropy osiągnęła max. pułap 130 $ jeszcze takiego rekordu nie było :mysli:

Ktoś kto gra na giełdach dobrze wie że teraz można ugrać i to sporo.

Fakt cierpią na tym ludzie ale ktoś musi zarobić żeby ktoś mógł stracić, takie jest prawo rynkku.

Myślę że te 8 zł jak prognozują analitycy to trochę straszenie ale jak to wyjdzie to zobaczymy w praniu.

Opublikowano

olimpiada olimpiada a tych rekordowych cen barylki to mamy juz za wiele.

tak jak i powodow przez ktore te rekordy padaja. olimpiada sie skonczy to bedzie cos innego.

Opublikowano

W poniedziałek cena za baryłkę ropy osiągnęła max. pułap 130 $ jeszcze takiego rekordu nie było :mysli:

ponad 132 USD jak czytalem na wp[br]Dopisany: 22 Maj 2008, 13:17 _________________________________________________http://www.orlen.pl/cgi-bin/internet.exe/portal/ep/home.do?tabId=9&

Opublikowano

w tej sytuacji najlepjej miec swoją stację podniosisz cene jak tylko coś chuknie i tak frajerzy kupią,a spadek?jaki spadek cen?już nie będzie taniej!!! :ranting1:

Opublikowano

to co mam otwierac??? po miesiacu zaopatrze sie w 1000 cystern i bede rozwozil ropke do kolegow z klubu po cenie 3zl :evil:

Opublikowano

Byłem przed chwilą na Shell'u na ul. Pileckiego w Warszawie i się załamałem 4,65zł za litr ON :wallbash:

To jakaś masakra bo 5 dni temu tankowałem za 4,46zł na tej samej stacji :shocked: