Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoda to jest jeszcze - przemyslane rozwiazanie - prawie to samo co audi tylko w innym opakowaniu - badz co badz skoda octawia L & K mi sie bardzo podoba ;d jezdzilem taka nowka :P kupil bym taniej drozej sprzedal tak drozej ze cos bym dolozyl i mial a4 b6 :D :D

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak się robi benzyna taka tania - to czas sie przesiąść na benzyne w V8 :kox:

Opublikowano

6zl, oni wszyscy jacys nienormalni

Opublikowano

No to ja tez dorzucę swoje 3 grosze porównywałem ostatnio ceny paliw w różnych krajach (ojciec jeździ takie trasy Polska- Anglia) to tak w GB cena 1 L gnoju 1Ł 10pi czyli jakieś 4,50( o zarobkach nie wspomnę), Francja 1,25E , Belgia 1,20 E, Holandia 1,15 czyli wszędzie ok 4,5pln za litr ale polskiej ropce na jakości dużoooo do zachodniej brakuje wiec gdzie tu jakaś sprawiedliwość i równowaga cen w Unii, poj... bany KRAJ

A jak mi ktoś powie że akcyza w polskim paliwie jest taka duża bo budują drogi :shocked: gdzie one są ?? :thumbdown:

Opublikowano

No to ja tez dorzucę swoje 3 grosze porównywałem ostatnio ceny paliw w różnych krajach (ojciec jeździ takie trasy Polska- Anglia) to tak w GB cena 1 L gnoju 1Ł 10pi czyli jakieś 4,50( o zarobkach nie wspomnę), Francja 1,25E , Belgia 1,20 E, Holandia 1,15 czyli wszędzie ok 4,5pln za litr ale polskiej ropce na jakości dużoooo do zachodniej brakuje wiec gdzie tu jakaś sprawiedliwość i równowaga cen w Unii, poj... bany KRAJ

dokladnie juz nie chodzi o sama jakosc paliwa tylko o zarobki taki francuz zarobi na miesiac na czysto okolo 2500E lekka reka, i on za miesieczna wyplate zatankuje ze 2000 liter paliwka, a w polsce kogo stac ze by za miesieczne zarobki zatankowal 2000 litrow paliwka. Nasz kraj coraz bardziej sie ztacza, za nie dlugo zostana sami emeryci w kraju bo reszta wyjedzie.

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/-1,1551120,wiadomosc.html

wczoraj bylem w ostrowie wlkp na bp najdrozszej stacji w ostrowie cena on wynosila 4.66 a np pod brico bylo najtansza jak zawsze 4.42 a ogolnie nigdzie nie byla wieksza niz 4.49 a u nas... szkoda gadac... moze w kazdym woj ma byc inna cena...

Opublikowano

nad morzem ropa po 4,60-4,70 :wallbash:

Opublikowano

w wakacje ON ma byc drozszy o 50-70 gr. jak to los moze sie odwrócić... nie żebym był złośliwy... :tongue4:

Opublikowano

w wakacje ON ma byc drozszy o 50-70 gr. jak to los moze sie odwrócić... nie żebym był złośliwy... :tongue4:

Nie zapominaj , że tdi mniej palą :decayed:

Opublikowano

Nie zapominaj , że tdi mniej palą :decayed:

robili ostatnio w TV symulacje kosztow podrozy z Krakowa do Kolobrzegu bodajze

PB 95 - 160 PLN

ON - 165 PLN :wink4:

Opublikowano

PB 95 - 160 PLN

ON - 165 PLN :wink4:

jakie oni samochody porownywali .... ?

Opublikowano

Niech porownają spalanie- 1.6 bezyna do 1.9 TDI lub 2.6 benz do 2.5 TDI :gwizdanie:

Opublikowano

Niech porownają spalanie- 1.6 bezyna do 1.9 TDI lub 2.6 benz do 2.5 TDI :gwizdanie:

nie powiem jak 1.6 do 1.9tdi ale 2.6 i 2.5tdi będzie bardzo podobne

Opublikowano

nie powiem jak 1.6 do 1.9tdi ale 2.6 i 2.5tdi będzie bardzo podobne

Adecneo ile Ci pali... /miasto/trasa/średnie ?

U mnie:

miasto 9-10

trasa 6,5-8

średnie na dystansie 3700 km 8,0 (40% trasa, 60% miasto)

Opublikowano

miasto 10-12 a na trasie to 7-8

Opublikowano
  • Autor

przy takich cenach paliwa panstwo powinno pomyslec o obnizeniu podatku!!!

jezeli 60% ceny paliwa to podatki,to panstwo niezle zarabia na podwyzkach :thumbdown:

paliwo po 3zl x 60%=1,80zl

paliwo po 5zl x 60%=3,00zl

czysty zysk panstwa 1,20zl

Opublikowano

miasto 10-12 a na trasie to 7-8

Co prawda to nie temat o spalaniu, ale wydaje mi sie, ze jednak wiecej albo jezdzisz jak dziadek :kox:

Opublikowano

no coz jesli ktos jezdzi spokojnie to moze i rzeczywiscie nie ma co sie ogladac za dieslem. za sam samochod zaplaci wiecej a pozniej duzo nie zaoszczedzi na paliwie.

ja mam 2.4 w benzynie i jakos mi na trasie nie pali 7-8 tylko z 15(dokladnie to na terenie Polski i Niemiec).

jesli chodzi o Szwajcarie to rzeczywiscie w 8 sie mieszcze.