Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Młody pasjonat audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a gdzie pasy bezpieczeństwa? nie popieram takiej zabawy :no:

Opublikowano

ale o co bangla ? :decayed:

Opublikowano

to chyba na jedynce :polew:

Opublikowano

jak to na głównej drodze było to :thumbdown: - sparki a Ty knurowianin jesteś i jeszcze się nie spotkaliśmy :mysli:

Opublikowano

jak to na głównej drodze było to :thumbdown: - sparki a Ty knurowianin jesteś i jeszcze się nie spotkaliśmy :mysli:

Ostatnio Cie w Stanicy widziałem nawet strzelałem do Ciebie ale z jednośladu zasilanego mięśniowo więc pewnie nie zwróciłeś uwagi. Ta twoja audiczka się pięknie prezentuje ale jak ty na takim felunku jeździsz po naszych drogach to tylko twoja tajemnica. Następnym razem jak Cię zobaczę to nieomieszkam zajechać drogi :wink4:

Pozdro

Opublikowano

Ostatnio Cie w Stanicy widziałem nawet strzelałem do Ciebie ale z jednośladu zasilanego mięśniowo więc pewnie nie zwróciłeś uwagi. Ta twoja audiczka się pięknie prezentuje ale jak ty na takim felunku jeździsz po naszych drogach to tylko twoja tajemnica. Następnym razem jak Cię zobaczę to nieomieszkam zajechać drogi :wink4:

Pozdro

jasne - możesz zajechać - daj znać to jakieś piwko walniemy :wink4:

Opublikowano

tia... odrazu wyskoczy.. jakbyście sie przyjrzeli to jest jakies opuszczone lotnisko .. wyłożone płytami betonowymi..

Opublikowano

może się zapatrzyli na dzieciaka, a nie na drogę... :>

Opublikowano

ludzie, obejrzyjcie dokładnie a potem zacznijcie jazdę

tia... odrazu wyskoczy.. jakbyście sie przyjrzeli to jest jakies opuszczone lotnisko .. wyłożone płytami betonowymi..

dokładnie, wygląda to na stare lotnisko. pewnie jedynym, co mogło wyskoczyć jest jakiś jeż, wiewiórka czy w najgorszym wypadku sarna.

ale i tak :bicz: za niezapięcie pasów

Opublikowano

każdy gdzieś się uczył jeździć.. na kolanach ojca, na parkingu itp... ostatnio widziałem dziewczyne jadąca BMW na parkingu pod hipermarketem pełnych ludzi a jej chłopak/brat/kolega z tyłu trzymał jej kierownice ! :wallbash: to był idiotyzm :/

Opublikowano

a ktoregos pieknego dnia,tatus bedzie "znuzony" po paru browarkach,synek wezmie

kluczyki i wyjedzie na miasto :oklaski: :doh1:

Gość Trzeniu
Opublikowano

eeee tam ...

Panowie nie popadajcie ze skrajności w skrajność :thumbdown:

Facet na pewno wiedział co robi , co jak co ale nikt się bardziej nie boi od rodzica :rolleyes:

ale pasy to niech młody zapina :wink4:

Opublikowano

Eeee on ma tiptronic i jedzie prosto przed siebie. Filozofia to żadna nie jest :decayed: Ciekawe czy w manualu by tak sprawnie zmieniał biegi. Gdyby zapiął pasy, to miałby problem z prowadzeniem (jest zbyt mały)...

Opublikowano

Eeee on ma tiptronic i jedzie prosto przed siebie. Filozofia to żadna nie jest :decayed: Ciekawe czy w manualu by tak sprawnie zmieniał biegi. Gdyby zapiął pasy, to miałby problem z prowadzeniem (jest zbyt mały)...

dokładnie, ja swojego Michała (14 l.) uczę w manualu i ze zmianą wciąż ma ( co raz mniejsze :th: ) problemy

zawsze jedziemy za miasto na totalne pipidówy, maksymalny bieg to III ( a i tak 60-tki nie przekracza) no i zapięte pasy obowiązkowo

jedno jest pewne- uczyć się musi!!! :a4fan: :a4fan: :a4fan: