Wąski Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 a gdzie pasy bezpieczeństwa? nie popieram takiej zabawy
miron78 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 jak to na głównej drodze było to - sparki a Ty knurowianin jesteś i jeszcze się nie spotkaliśmy
sparki Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 jak to na głównej drodze było to - sparki a Ty knurowianin jesteś i jeszcze się nie spotkaliśmy Ostatnio Cie w Stanicy widziałem nawet strzelałem do Ciebie ale z jednośladu zasilanego mięśniowo więc pewnie nie zwróciłeś uwagi. Ta twoja audiczka się pięknie prezentuje ale jak ty na takim felunku jeździsz po naszych drogach to tylko twoja tajemnica. Następnym razem jak Cię zobaczę to nieomieszkam zajechać drogi Pozdro
miron78 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 jak to na głównej drodze było to - sparki a Ty knurowianin jesteś i jeszcze się nie spotkaliśmy Ostatnio Cie w Stanicy widziałem nawet strzelałem do Ciebie ale z jednośladu zasilanego mięśniowo więc pewnie nie zwróciłeś uwagi. Ta twoja audiczka się pięknie prezentuje ale jak ty na takim felunku jeździsz po naszych drogach to tylko twoja tajemnica. Następnym razem jak Cię zobaczę to nieomieszkam zajechać drogi Pozdro jasne - możesz zajechać - daj znać to jakieś piwko walniemy
audia4s4 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 To głupota taki mały dzieciok i 100km/h, jechał bo jechał jak by mu cos wyskoczylo to 0 opanowania
talib1990 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 tia... odrazu wyskoczy.. jakbyście sie przyjrzeli to jest jakies opuszczone lotnisko .. wyłożone płytami betonowymi..
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 może się zapatrzyli na dzieciaka, a nie na drogę... :>
pet3r Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 ludzie, obejrzyjcie dokładnie a potem zacznijcie jazdę tia... odrazu wyskoczy.. jakbyście sie przyjrzeli to jest jakies opuszczone lotnisko .. wyłożone płytami betonowymi.. dokładnie, wygląda to na stare lotnisko. pewnie jedynym, co mogło wyskoczyć jest jakiś jeż, wiewiórka czy w najgorszym wypadku sarna. ale i tak za niezapięcie pasów
talib1990 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 każdy gdzieś się uczył jeździć.. na kolanach ojca, na parkingu itp... ostatnio widziałem dziewczyne jadąca BMW na parkingu pod hipermarketem pełnych ludzi a jej chłopak/brat/kolega z tyłu trzymał jej kierownice ! to był idiotyzm :/
Tomeks Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 a ktoregos pieknego dnia,tatus bedzie "znuzony" po paru browarkach,synek wezmie kluczyki i wyjedzie na miasto :oklaski: :doh1:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 eeee tam ... Panowie nie popadajcie ze skrajności w skrajność Facet na pewno wiedział co robi , co jak co ale nikt się bardziej nie boi od rodzica ale pasy to niech młody zapina
adamq Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Eeee on ma tiptronic i jedzie prosto przed siebie. Filozofia to żadna nie jest Ciekawe czy w manualu by tak sprawnie zmieniał biegi. Gdyby zapiął pasy, to miałby problem z prowadzeniem (jest zbyt mały)...
taktuś Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Eeee on ma tiptronic i jedzie prosto przed siebie. Filozofia to żadna nie jest Ciekawe czy w manualu by tak sprawnie zmieniał biegi. Gdyby zapiął pasy, to miałby problem z prowadzeniem (jest zbyt mały)... dokładnie, ja swojego Michała (14 l.) uczę w manualu i ze zmianą wciąż ma ( co raz mniejsze :th: ) problemyzawsze jedziemy za miasto na totalne pipidówy, maksymalny bieg to III ( a i tak 60-tki nie przekracza) no i zapięte pasy obowiązkowo jedno jest pewne- uczyć się musi!!! :a4fan:
Rekomendowane odpowiedzi