pajda Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 no widzę cały czas do przodu:decayed:, pięknie to będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 efekt nocnego rezania, Dzięki dla kolegi wrclaguna za pomoc i na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 no teraz to wygląda, musimy to opanować u mnie ja czekam aż zaprezentujesz mod odnośnie 2 din:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ucho gratki bryczki. Prośba zdradź tajemnicę rezania przełącznika świateł. Plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 siema ile płaciłeś za gumki do pilota i jak je założyć pożniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ucho gratki bryczki. Prośba zdradź tajemnicę rezania przełącznika świateł. Plis Przełącznik z A3 poszedł na straty,po rozłożeniu na czynniki pierwsze pokrętło zostaje w obudowie, ja ją rozcinałem aby nie uszkodzić chromu z gałki(można je wyszarpać ale jest ciężko) Przełącznik z B6 rozkładamy na części, aby wyciągnąć pokrętło trzeba wcisnąć dwa bolce (białe) patrz zdjęcie trochę cierpliwości trzeba przy zciskaniu bolców http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wlacznik-swiatel-rozbiorka-naprawa-podswietlenia-32677/ zdjęcia od kolegów wrclaguna i GRazny myślę że nie będą mieli mi za złe siema ile płaciłeś za gumki do pilota i jak je założyć pożniej? Koszt gumek w ASO to koło 15zł, ewentualnie na allegro też dostaniesz PRZYCISKI KLUCZYK SCYZORYK OPEL VW AUDI FORD PILOT (2951257271) - motoAllegro Aby zmienić gumkę trzeba rozpołowić kluczyk a następnie podważasz cienkim śrubokrętem gumkę poszukaj na forum bo jest wątek ze zdjęciami jak to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dzięki za kolejną inspiracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Gwarantuję Ci, że jak trafiłeś na to forum to inspiracji Ci nie będzie brakować... Zaczyna się od małej sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja wiem. Od Ciebie się zaczęło Akjam. I już od roku zbieram graty i myślę że niedługo założę swój wątek. Sorry za OT Ucho. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ode mnie? Eeee tam... NIby czemu? P.S. Ucho się nie obrazi. Leci z modami do przodu i to lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fakt leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Człowiek nie taki by się od razu obrażać, ---------- Post dopisany 01-02-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 22:12 ---------- Nowy modzik będzie, a miało go nie być Dzięki dla krzysieksc83 za tajle i turzol-a za sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Człowiek nie taki by się od razu obrażać,---------- Post dopisany 01-02-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 22:12 ---------- Nowy modzik będzie, a miało go nie być http://s8.postimage.org/6sj6jqi3l/63_2.jpg Dzięki dla krzysieksc83 za tajle i turzol-a za sprawdzenie Ty gałganie - a pytałem niedawno będziesz rezał RNS-E ? Nie pier**le to co mam mi wystarczy ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 choroba postępuje Gratki rns-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Już na leczenie chyba się nawet nie kwalifikuje. RNSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tego już leczyć się nie da, już jest za późno Kobieta mi mówi że na tym forum to normalnych nie ma teraz tylko trzeba czas znaleźć aby wszystko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Kobieta mi mówi że na tym forum to normalnych nie ma Ten tekst zniszczył mi system Poczekaj jeszcze trochę i będzie Ci mówić, żebyś coś wymodził w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ucho.77 widze ze tez jedziesz na BT...to Twoja kobieta bedzie mogła pogadać sobie z moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak po półtora roku jazdy mówi ze jesteśmy wszyscy ebnięci i to bardzo, a ja mam mam kupić z powrotem gulfa bo przy nim nic nie robiłem,a tu non stop coś trzeba robić Ach te Kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ty chyba chcesz zostać rezaczem roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi