sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Powinno się wprowadzić zakaz rezania w tak szybkim tempie - i jeden mod (góra 2)na miesiąc - Przed świętami powinien być post modowy ! No cza jakiś regulamin wprowadzić , bo tu się robi samowolka - ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Powinno się wprowadzić zakaz rezania w tak szybkim tempie - i jeden mod (góra 2)na miesiąc - Przed świętami powinien być post modowy ! No cza jakiś regulamin wprowadzić , bo tu się robi samowolka - ha ha leczyć się tego nie da, więc karać powinno :polew: ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- średnia wychodzi 2,2 moda na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 czyli o 0,2 promila przekroczone i teraz zakaz masz na 3 miechy modzenia i nawet myślenia o tych sprawach . ucho podobno mam kpl kabelków i antenków jaki ma być - teraz sam nieiwem czy mi coś brakuje czy nie - eh pewno wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fajna sztuka!!! wczoraj widzialem pierwszy raz na żywo Powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności przede wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajna sztuka!!! wczoraj widzialem pierwszy raz na żywo drugi ---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- przy zmianie pakietu na letni wpadł jeszczę nony klimatronik lato 16*c ,zima będzie z grzaną dupką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa bardziej zależało mi na dupkach, a po odpaleniu 16st w gratisie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajna sztuka!!! wczoraj widzialem pierwszy raz na żywo drugi szczerze, to nie przypominam sobie, ale teraz dopiero oglądnąłem ja co nieco hmmm...w Katowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajna sztuka!!! wczoraj widzialem pierwszy raz na żywo drugi szczerze, to nie przypominam sobie, ale teraz dopiero oglądnąłem ja co nieco hmmm...w Katowicach? Żorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa bardziej zależało mi na dupkach, a po odpaleniu 16st w gratisie dostałem chłopaki a te klimy z 16st wychodziły tez w b6?czy to z b7 macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa bardziej zależało mi na dupkach, a po odpaleniu 16st w gratisie dostałem chłopaki a te klimy z 16st wychodziły tez w b6?czy to z b7 macie? kurde co Wy z tym -16 ja na -18 już mam sopel na nosie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa bardziej zależało mi na dupkach, a po odpaleniu 16st w gratisie dostałem chłopaki a te klimy z 16st wychodziły tez w b6?czy to z b7 macie? W b6 były oryginał co wychodziły z 16st. A kolega ma z b6 czy b7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ori B6 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 to ma chłopak szczęście ze mu się trafił akurat w 16 stopniowej skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klima była kupiona pod 1din igiełka dla grzanych dupek nawet nie miałem pojęcia o 16st:kox: , ale plany się zmieniły i wylądowała do rns-e:wink: Podziękowania dla Macin_o23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 a po czym mozna poznać że ma 16stopni?numer inny czy to czysta loteria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 tez mam klimatronik na 16st. i powiem Ci, że super sprawa bardziej zależało mi na dupkach, a po odpaleniu 16st w gratisie dostałem chłopaki a te klimy z 16st wychodziły tez w b6?czy to z b7 macie? kurde co Wy z tym -16 ja na -18 już mam sopel na nosie :grin: no właśnie...ale mają 16 Ucho co dalej bo cisza w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no nie a ten znów działa , weekend bez rezania to weekend stracony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 a po czym mozna poznać że ma 16stopni?numer inny czy to czysta loteria? nie wiem,to pytanie trzeba kierować do kogo ,w tygodniu mogę luknąć numer na nim ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- Ucho co dalej bo cisza w temacie brak inspiracji muszę poczytać co tam u Akjama się dzieję i może inspiracja będzie ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- no nie a ten znów działa , weekend bez rezania to weekend stracony ojtam,ojtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 kolor fis blutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi