ucho.77 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 a twój kolor to LZ5J? bo wydaje mi się mamy te same tak kiedy robimy fotochrom bo widze że idzie w dobrym kierunku pierw wgniotki z gradu trzeba usunąć, a potem blutek i zderzak znaleźć z sline bo mój to już się na szrot nadaję po kolejnym wyrwaniu przez kobietę http://s22.postimg.org/kfd0uo8jh/06072013224.jpg http://s24.postimg.org/xgmt8htdt/06072013223.jpg dzwon podstawą tuningu to jest tak jak wychodzisz z kumplami na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 było bum bydzie tjun Ucho a robiłeś to??? bo wpis stary jak zeszłoroczny karp wigilijny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 było bum bydzie tjun Ucho a robiłeś to??? bo wpis stary jak zeszłoroczny karp wigilijny Nie bum tylko krawężnik:grin:zderzak zroniony:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 ucho.77, mam pytanko bo zabieram się już dość długi czas za polerke lakieru i tak właśnie ciekaw jestem czy jest ciężko z tym lakierem?robiłeś polerke audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 ucho.77, mam pytanko bo zabieram się już dość długi czas za polerke lakieru i tak właśnie ciekaw jestem czy jest ciężko z tym lakierem?robiłeś polerke audi? Poza woskiem z sonaxa nic nie robilem, brak czasu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 nic się tu nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie boj nic:wink: Dwa modziki sie szykują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Oby były grube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gruby to ja jestem:polew: One będą praktyczne:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Gruby to ja jestem:polew:One będą praktyczne:naughty: czekamy na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 mnie czy modów ---------- Post dopisany 11-01-2014 at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany 04-01-2014 at 23:55 ---------- Dziś w końcu trafił blutek do auta:dance: Tak się kiedyś zaczęło A tak się skończyło w Krk i troszku przegonione autko z kolejką do bramek:naughty: I wszystko bangla A spalanie po powrocie:whistling: Podziękowania dla Pajdy za pomoc i cierpliwość:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 trochę zabawy z tym było to trzeba przyznać na całe szczęście historia tej modyfikacji zakończyła się happy endem mam nadzieje że to cię nie zniechęci do dalszych modyfikacji Pamiętaj Co cię nie zabije to cię wzmocni ! PS. czerwony fis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 17 minut goniłeś od bramki do bramki prędkość musiała być niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 PS. czerwony fis To już powoli rarytas:grin: 17 minut goniłeś od bramki do bramki prędkość musiała być niezła Wracając tempem emeryta na tempomacie 1,5dzieiąt:decayed: zajęło przejechanie bramek 23min i bez kolejki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 blutek fajna sprawa dawca przelacznika moze a3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tak z A3:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Stare ledy poszły się paść,i wpadły 4300k:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Stare ledy padły ze starości,i wpadły 4300k:naughty:http://s21.postimg.org/enmf5wkgj/20140111_220215.jpg i myjkę zaliczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Stare ledy padły ze starości,i wpadły 4300k:naughty:http://s21.postimg.org/enmf5wkgj/20140111_220215.jpg i myjkę zaliczyłeś aż mnie oślepił kiedy jechałem dzisiaj na garaż Mody w pytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi