jaguaro Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Dla ciekawostki dodam, że każdy iPhone działa nawet z najstarszym BT.Potwierdzam, u mnie chodziło jablko 3s, 4s teraz 5s i wszystko hula - no może poza jednym. Za słaby moduł BT zeby obsłużyć nazwy z książki-eh Ci los wszystkiego mieć nie można?Myślałem o podmiance na H lub Q ale jak zwykle są inne rzeczy.
MilUl Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam, czy zestaw Bluetooth moge podłączyć pod radio symphony? Jesli tak to pod jakie piny ? Pozdrawiam
turbobastard Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Pod kazde radio ori mozesz podlaczyc ori zestaw, powinieneś miec rozpiske na radiu i dopasowac tam piny Sent from my E6853 using Tapatalk
bako Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 mam BT z końcowka H. odbieranie połaczen mi działa ładnie wyswietla wszystko na fisie na RNS-E tez ale np nie mam w RNS w ogóle kontaktów żeby któryś wybrac, na fisie sie wyswietlaja i jest ok. nie powinno byc tez historii polaczen na RNS-E? jesli mam sparowane 2 telefony zony i moj, mój wykrywa zawsze od razu a żony nigdy nawet jak jedzie sama. To normalne?
Snap Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam wszystkich, Mam u siebie radio concert II, I din Chciał bym dołożyć bluetooth. Co oprócz samego modułu z anteną będzie mi potrzebne ?? Podejrzewam że jakaś wiązka ? i nasuwa się pytania, czy jest do tego wiązka Plug& play ?? i czy ew. ktoś ma na zbyciu ? Nikt nic nie wiem nt. temat ?? to może niech się ktoś wypowie czy w ogóle były wypuszczane audi z bluetooth i radiem concert II??
nitroo Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Były. Pierwszy post się kłania.
turbobastard Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Lutowanie wiązek Cie nie ominie przy tym radiu raczej. Sent from my E6853 using Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Jest firma co ogarnia przejściówki. Myślę że i tobie zrobili by przejściówkę tylko do wpiecia w kostki bez lutowania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
turbobastard Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Jak sie nazywa ta firma? Sent from my E6853 using Tapatalk
Snap Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 rafi10612 możesz podrzucić nazwę firmy i gdzie się znajduję ?? W sumie to lutowanie się nie boje , i jak się patrzy np. na alledrogo to są moduły z odcięta końcówka , trzeba by tylko pinąut znać i ognia... nitroo masz rację, tyle tylko że w pierwszym poście opisane jest jak podłączyć moduł do RNS-e , a to raczej nie problem bo można kupić gotowa wiązkę.
Bromchit Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 rafi10612 możesz podrzucić nazwę firmy i gdzie się znajduję ?? W sumie to lutowanie się nie boje , i jak się patrzy np. na alledrogo to są moduły z odcięta końcówka , trzeba by tylko pinąut znać i ognia... nitroo masz rację, tyle tylko że w pierwszym poście opisane jest jak podłączyć moduł do RNS-e , a to raczej nie problem bo można kupić gotowa wiązkę. Kiedyś u nich kupowałem tego typu rzeczy, nie wiem jak teraz. http://naviservice.com.pl/
rafi10612 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Miałem wczoraj problem z pisaniem na forum przez komputer Dokładnie jak kolega wyżej napisał . Zadzwonić i powiedzieć co się ma i co się chce i to zrobią Miałem od nich przejściówki i wykonanie super Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Snap Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Zaglądałem już na ich stronę i nawet widziałem że mają gotowe wiązki np. do rns-e , Jak widzę są oni nawet z moich okolic, więc piszę do nich i może uda się coś ustalić dzięki za pomoc .
rafi10612 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Tylko pamiętaj żebyś dokładnie opisał co masz i co potrzebujesz żebyś nie narzekała potem ze inaczej zrobione Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Snap Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Tylko pamiętaj żebyś dokładnie opisał co masz i co potrzebujesz żebyś nie narzekała potem ze inaczej zrobione Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Spoko, już do nich napisałem, poza tym , okazuje się ze do tej firmy mam niecałe 10km, więc jak coś to do nich podbiję. Ps. Nie "narzekał"
rafi10612 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Sorry. Pisane przez słownik na telefonie. A że szybko to nie zobaczyłem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kufel26 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Czy modul z końcówką D obsłuży mi LG G3 z bt v 4.0 LE na andku 6.0? Chodzi mi o podstawowa funkcjonalnośćWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Października 2016 przez kufel26
Mario8107 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Witam. Jak poprawnie zakodowac rns-e i modul bluetooth w b6? Dodam ze mam kierownice multifukcyjna starego typu bez rolek o ile ma to jakies znaczenie.
turbobastard Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Na początku posta masz rozpiskę, zobacz sobie. A jak bedziesz mial dalej jakieś pytania to pisz Sent from my E6853 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi