wrclaguna Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 za slaby chyba kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To szkoda wielka...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja mam kabel z biedronki i łączy się ze wszystkim, jedynie co to na vag-com 311 nie łączył mi się z rns-e, na 5 i 7 było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No to chyba wychodzi na to, że nie posiadam modułu bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikos Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No to chyba wychodzi na to, że nie posiadam modułu bluetooth Kolego jeśli Twój uchwyt nie ma pinów z porzodu, tylko z tyłu złącze to prawdopodobnie masz zwykły moduł. Ja właśnie jestem na etapie przerabiania na BT. Ze starym też nie mogłem się połączyć bo okazuje się że on w ogóle nie ma podciągniętej k-line. Sprawdź co kryje się w pudle pod nogami pasażera i przystępuj do wymiany na BT. Przeczytaj moje posty (kilka wyżej) i zobaczy czy nie przydadzą Ci się ten informacje do przeróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No to chyba wychodzi na to, że nie posiadam modułu bluetooth Kolego jeśli Twój uchwyt nie ma pinów z porzodu, tylko z tyłu złącze to prawdopodobnie masz zwykły moduł. Ja właśnie jestem na etapie przerabiania na BT. Ze starym też nie mogłem się połączyć bo okazuje się że on w ogóle nie ma podciągniętej k-line. Sprawdź co kryje się w pudle pod nogami pasażera i przystępuj do wymiany na BT. Na BT nie zależy mi szczególnie. Po prostu wymieniałem żarówkę w lampce i zauważyłem mikrofon i myślałem że mam moduł . Jakby był to OK, jak nie ma, to cóż, płakać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Panowie mam pytanie, czy bez wyjmowania fotela zainstaluje moduł BT w fabrycznym miejscu modułu telefonu pod nogami pasażera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Panowie mam pytanie, czy bez wyjmowania fotela zainstaluje moduł BT w fabrycznym miejscu modułu telefonu pod nogami pasażera ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32362.msg381638#msg381638 Nie, musisz dość znacznie odchylić tapicerkę. Nie musisz fotela wyjmować z auta ale będziesz musiał go odkręcić z mocowania w podłodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Panowie mam pytanie, czy bez wyjmowania fotela zainstaluje moduł BT w fabrycznym miejscu modułu telefonu pod nogami pasażera ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32362.msg381638#msg381638 Nie, musisz dość znacznie odchylić tapicerkę. Nie musisz fotela wyjmować z auta ale będziesz musiał go odkręcić z mocowania w podłodze. Mało tego jak nie masz tam fabrycznie puszki od BT to trzeba wyciąć taką wkładke styropianową, więc trzeba mocniej odgiąć niż normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a teraz ja sie zapytam, nokie w pol z BT audi odgrywaja swój wlasny dzwonek poprzez modol, inne telefony nie, dzwonia dzwonkiem def. audi , o co common ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri-gtd Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 a czy ktoś umie z ciszyć lub wyłączyć te dźwięki przy łączeniu się telefonu z BT po włączeniu zapłonu oraz przy rozłączeniu bo jest strasznie głośno i denerwuje, już próbowałem dac w adaptacjach i 6db i nic nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nawet na zagranicznych forach walcza z tym i sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri-gtd Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 każdemu tak głośno nawala jak się łączy i rozłącza? masakra jakaś dlatego bardzo rzadko tego używam bo jak wracam wieczorem i wysiadam to sąsiadów budze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a ja to przyciszylem. Jak sie laczy to trzeba go sciszyc wtedy. Jak nie zadziala to trzeba wylaczyc vagiem sdsa i wtedy to zrobic. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a ja to przyciszylem. Jak sie laczy to trzeba go sciszyc wtedy. Jak nie zadziala to trzeba wylaczyc vagiem sdsa i wtedy to zrobic. Pozdro ktory to kanal bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 wylaczenie sdsa? Kodowaniem nie adaptacja. A przysiszasz normalnie pokretlem jak sie telefon laczy i jest ten gong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 ...dokładnie tak jak mówi Marecki innego sposobu niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaha Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 siemian u mnie to przyciszanie podczas łączenia nic nie daje, sds nie mam więc nie ma co kodować... nadal jest głośno przy pierwszej próbie połączenia, tzn. jak już ściszę to jest ok, ale jak się rozłączę i znów np. po nocy wsiadam do auta to nie pamięta ustawień, ponownie jest głośno. Telefon to Nokia E52 z najnowszym softem, kobra pisał, że trzeba wymienić moduł na nowszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikos Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jakie powinno być kodowanie BT dla Concert II i braku MFSW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 siemian u mnie to przyciszanie podczas łączenia nic nie daje, sds nie mam więc nie ma co kodować... nadal jest głośno przy pierwszej próbie połączenia, tzn. jak już ściszę to jest ok, ale jak się rozłączę i znów np. po nocy wsiadam do auta to nie pamięta ustawień, ponownie jest głośno. Telefon to Nokia E52 z najnowszym softem, kobra pisał, że trzeba wymienić moduł na nowszy ... a jaki masz moduł? W starszych modułach podobno nie dało się przyciszać. Jakby co to mam na zbyciu jeden z literką N (jeszcze nowszy od Q) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi