Frimuś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 furka pierwsza klasa Dzieki ziomal :-) Wiesz plan oklejenia dachu nadal aktualny dosłownie czekam na telefon kiedy mam przyjechac ale musze Ci przyznać ze ni jestem przekonany co do koloru a wybor marny i chyba ostatecznie zostanę przy czarnym macie (carbon) Ps.swoją droga robiles mi Vt :-)
SebaOp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić Tu masz racje! Musze z tym cos zrobic :-/ ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- SEBA. Bier lustrzanke od siostry robimy foto relation :-) Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy. w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza
Mati_23 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić Tu masz racje! Musze z tym cos zrobic :-/ ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- SEBA. Bier lustrzanke od siostry robimy foto relation :-) Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy. w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza no dobrze tylko daj mi znać wcześniej bo ja nie mieszkam w k-k wiec nie wiem czy będe akurat w pobliżu
duffy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 przyślesz tego kuriera po roletę czy nie ?
Frimuś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 przyślesz tego kuriera po roletę czy nie ? Oj tak ,to mi sie zaczyna juz snic ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić Tu masz racje! Musze z tym cos zrobic :-/ ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- SEBA. Bier lustrzanke od siostry robimy foto relation :-) Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy. w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza no dobrze tylko daj mi znać wcześniej bo ja nie mieszkam w k-k wiec nie wiem czy będe akurat w pobliżu Super :-)
SebaOp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Osobiście wróciłbym do środkowej kratki - w czasie jazdy z dużą prędkością kamienie uderzają w IC a później trzeba kleić Tu masz racje! Musze z tym cos zrobic :-/ ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- SEBA. Bier lustrzanke od siostry robimy foto relation :-) Bo ja cos nie moge sobie kupic :/ ja tez pozycze nikona od kuzyna i przyszły tydzień sie focimy. w przyszłym tygodniu już wracam do pracy, ale popołudniu nie ma sprawy już pewnie nowe ramki przyjdą, więc trzeba będzie zrobić kilka fotek ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Łukaszu kratka jest u mnie wiec jak by co to podam przez kogoś do Opola, Furka megaśnie teraz wygląda Mati w przyszłym tygodniu , czwartek lub piątek będę chyba w KK więc jak coś to mogę przekazać kratke dla Łukasza no dobrze tylko daj mi znać wcześniej bo ja nie mieszkam w k-k wiec nie wiem czy będe akurat w pobliżu Mati wyślij mi na PW numer do Ciebie, jak będę jechał do KK to zadzwonie
karol24 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Widziałem dzisiaj jak przejeżdżałeś przez Niemodlin, prezentuje się furka zacnie
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Widziałem dzisiaj jak przejeżdżałeś przez Niemodlin, prezentuje się furka zacnie ziomal my mamy do siebie doslownie na wyciagniecie reki a nie mielismy okazji sie jeszcze poznac
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 właśnie rozumiem dało Ci to do myslenia ?? ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- ps.jakie plany na przyszly tydzien? dawaj zrobimy ma spo opole lub watch ever
karol24 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 właśnie kończy mi się urlop i przyszły tydzień to ogarnianie bajzlu w robocie
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 właśnie kończy mi się urlop i przyszły tydzień to ogarnianie bajzlu w robocie Godziny w tygodniu nie znajdziesz :-/ coz spoko. Do usłyszenia. ---------- Post dopisany at 07:23 ---------- Poprzedni post napisany at 06:10 ---------- Prace na dzis
Raf_kk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Piękne plany trzeba przyznać Zderzaki z esy też robią robotę!
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Piękne plany trzeba przyznać Zderzaki z esy też robią robotę! dzieki ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- Nowa dostawa : Dwuamasa AFN Sprzegło AWX
radimm Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Prace na dzis http://s22.postimg.org/d6dww4cn1/IMG_20130831_071653.jpg http://s22.postimg.org/e7e5l8tml/IMG_20130831_071730.jpg nagły atak spawacza
Armi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Będzie ryk:grin: Ja przed sprzedażą wróciłem do ostatniego tłumika bo oprócz mnie i mojej A. nikt nie był tego w stanie znieść Ale było:slina:
Frimuś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Prace na dzis http://s22.postimg.org/d6dww4cn1/IMG_20130831_071653.jpg http://s22.postimg.org/e7e5l8tml/IMG_20130831_071730.jpg nagły atak spawacza hahaha doslownie! na te chwile juz zdemontowane i odziwo idzie dobrze uff a bałem sie odkrecania tych srub ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- Będzie ryk:grin:Ja przed sprzedażą wróciłem do ostatniego tłumika bo oprócz mnie i mojej A. nikt nie był tego w stanie znieść Ale było:slina: Bede szczery i niewiem czy nie zostawic ostatniego
Armi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Z tymi AFN-ami jest dziwnie. Zostawisz ostatni tłumik - praktycznie nie ma różnicy. Pełny przelot - ryk. Nie sprzedawaj ostatniego, w razie czego wspawasz.
Rekomendowane odpowiedzi