Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] 18' Recaro Fimc - S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na tej stronie pisze jaki środek do skórki

Juz wiem co mam kupić :-)

Opublikowano

co w końcu kupujesz ???

Opublikowano
Fajny Avancior :P

no i piękny felunek.

Pozdro ;)

No dzięki kolego powoli sie robi :) ale ograniczają finanse wiesz jak jest.:wink:

---------- Post dopisany 14-02-2013 at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2013 at 18:16 ----------

Juz upalona flansz pod kolektor awx oraz zaslepka egr :decayed:

IMAG0292_816_x_488.jpg

---------- Post dopisany 10-03-2013 at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 22:35 ----------

Dzis zabrałem sie za fimca ale powoli :decayed: 3 styki zrobione

DSCF3560.jpg

DSCF3561.jpg

DSCF3562.jpg

DSCF3553.jpg

DSCF3554.jpg

DSCF3558.jpg

Opublikowano

super maszynka !!! za***ista musze to powiedziec jak na przedlifta... jest kox !!!

Opublikowano
super maszynka !!! za***ista musze to powiedziec jak na przedlifta... jest kox !!!

Olaf dzieki ze mnie na duchu podnosisz ale zaraz wrzuce foty z wymiany listwe dzwiowych i Ci powiem ze jest h*j...a tyle niedoskonałosci :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

Pany zabrałem sie za listwy dzwiowe a raczej pseudo listwy i to co ukazalo sie mym oczom:facepalm: była rdza :decayed:

okazyjnie oblukałem stan dzwi o ogolnie ok oprucz tych listw ale miliony odbryskow widac jak scharatany jest ten lakier i jednak bede musial podjac decyzje jak finanse pozwola i kupic polifty z innym odcieniem (ja mam lz6u a wezme lz6l) by od srodka nei malowac-z reszat zobacze.

Paln jest by do miesiaca juz samemu brac sie za malowanie ale zobaczymy jak bedzie z kasa.

foto z prac

DSCF3502.jpg

DSCF3505.jpg

DSCF3506.jpg

DSCF3515.jpg

DSCF3523.jpg

DSCF3529.jpg

DSCF3534.jpg

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

no i pozbyłem sie stickerów zostal jeden :decayed:

DSCF3510.jpg

DSCF3513.jpg

Opublikowano

ja nie mam dwoch listew moj lakier tez nie jest idealny a mam pelno rzeczy do ogarniecia zderzak tylnie drzwi i klapa i kupic dwie dolne listwy a potem zaczac ogarniac wnetrze kupilem polifta za smieszna kase z silnikiem 1,8 ale jest kupa roboty przy nim w sensie takich pierdolek

Opublikowano

Dokładnei kiedys juz nawet pisalismy o stickerach :grin:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

ja nie mam dwoch listew moj lakier tez nie jest idealny a mam pelno rzeczy do ogarniecia zderzak tylnie drzwi i klapa i kupic dwie dolne listwy a potem zaczac ogarniac wnetrze kupilem polifta za smieszna kase z silnikiem 1,8 ale jest kupa roboty przy nim w sensie takich pierdolek

No dokladnie,wiesz wszystko sie zrobi ale juz chodzi o kase a sezon krotki.

Dawaj domnie ogarniemy co nieco,jest kilka osob z klubu i dzialamy razem i tak jak pisalem jak ogarne lakierowanie to bede happy :decayed:

Opublikowano

Dobry jest ten avancior...o włożonej kasie nie będę się rozpisywał, ale o masie serca i roboty należy powiedzieć! :hi:

Co do wlepek...ja bym "diesel musi dymić" zostawił...sam wiesz, że po realizacji planów tak będzie:D

Opublikowano

no ja też juz rok temu pozbyłem się wlep na tylnej szybie:decayed:

dobry mod:grin:

Opublikowano

pięknie Łukasz powoli do przodu :decayed:

Opublikowano
Dobry jest ten avancior...o włożonej kasie nie będę się rozpisywał, ale o masie serca i roboty należy powiedzieć! :hi:

Co do wlepek...ja bym "diesel musi dymić" zostawił...sam wiesz, że po realizacji planów tak będzie:D

Spoko wroci moze ale w innej kolejnosci :polew:

narazie jest jak jest,a kasa coz nie bede wypominal wiesz jak to jest w miłosci :naughty:

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ----------

no ja też juz rok temu pozbyłem się wlep na tylnej szybie:decayed:

dobry mod:grin:

Mowisz ze jeden z lepszych :polew:

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

pięknie Łukasz powoli do przodu :decayed:

Dzieki ziom ,wlasnie wrocilem z niemodlina bylem w pizzeri z chlopakami i mam dla was po wlepie :wink:

Opublikowano

tak Frimusiu:polew:

Opublikowano

Papuciu przestan sie smiac :polew:

Opublikowano

śmianie to zdrowie :polew:

Opublikowano