Frimuś Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 na tej stronie pisze jaki środek do skórki Juz wiem co mam kupić :-)
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Fajny Avancior no i piękny felunek. Pozdro No dzięki kolego powoli sie robi ale ograniczają finanse wiesz jak jest. ---------- Post dopisany 14-02-2013 at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2013 at 18:16 ---------- Juz upalona flansz pod kolektor awx oraz zaslepka egr ---------- Post dopisany 10-03-2013 at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 22:35 ---------- Dzis zabrałem sie za fimca ale powoli 3 styki zrobione
Olaf Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 super maszynka !!! za***ista musze to powiedziec jak na przedlifta... jest kox !!!
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 super maszynka !!! za***ista musze to powiedziec jak na przedlifta... jest kox !!! Olaf dzieki ze mnie na duchu podnosisz ale zaraz wrzuce foty z wymiany listwe dzwiowych i Ci powiem ze jest h*j...a tyle niedoskonałosci ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- Pany zabrałem sie za listwy dzwiowe a raczej pseudo listwy i to co ukazalo sie mym oczom:facepalm: była rdza okazyjnie oblukałem stan dzwi o ogolnie ok oprucz tych listw ale miliony odbryskow widac jak scharatany jest ten lakier i jednak bede musial podjac decyzje jak finanse pozwola i kupic polifty z innym odcieniem (ja mam lz6u a wezme lz6l) by od srodka nei malowac-z reszat zobacze. Paln jest by do miesiaca juz samemu brac sie za malowanie ale zobaczymy jak bedzie z kasa. foto z prac ---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- no i pozbyłem sie stickerów zostal jeden
Olaf Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 ja nie mam dwoch listew moj lakier tez nie jest idealny a mam pelno rzeczy do ogarniecia zderzak tylnie drzwi i klapa i kupic dwie dolne listwy a potem zaczac ogarniac wnetrze kupilem polifta za smieszna kase z silnikiem 1,8 ale jest kupa roboty przy nim w sensie takich pierdolek
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 hehehhehe Dirty Diesel http://i1281.photobucket.com/albums/a514/junior_tdi/40.jpg Dokładnei kiedys juz nawet pisalismy o stickerach ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- ja nie mam dwoch listew moj lakier tez nie jest idealny a mam pelno rzeczy do ogarniecia zderzak tylnie drzwi i klapa i kupic dwie dolne listwy a potem zaczac ogarniac wnetrze kupilem polifta za smieszna kase z silnikiem 1,8 ale jest kupa roboty przy nim w sensie takich pierdolek No dokladnie,wiesz wszystko sie zrobi ale juz chodzi o kase a sezon krotki. Dawaj domnie ogarniemy co nieco,jest kilka osob z klubu i dzialamy razem i tak jak pisalem jak ogarne lakierowanie to bede happy
Raf_kk Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Dobry jest ten avancior...o włożonej kasie nie będę się rozpisywał, ale o masie serca i roboty należy powiedzieć! Co do wlepek...ja bym "diesel musi dymić" zostawił...sam wiesz, że po realizacji planów tak będzie:D
paput Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 no ja też juz rok temu pozbyłem się wlep na tylnej szybie:decayed: dobry mod:grin:
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Dobry jest ten avancior...o włożonej kasie nie będę się rozpisywał, ale o masie serca i roboty należy powiedzieć! Co do wlepek...ja bym "diesel musi dymić" zostawił...sam wiesz, że po realizacji planów tak będzie:D Spoko wroci moze ale w innej kolejnosci narazie jest jak jest,a kasa coz nie bede wypominal wiesz jak to jest w miłosci ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no ja też juz rok temu pozbyłem się wlep na tylnej szybie:decayed:dobry mod:grin: Mowisz ze jeden z lepszych ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- pięknie Łukasz powoli do przodu Dzieki ziom ,wlasnie wrocilem z niemodlina bylem w pizzeri z chlopakami i mam dla was po wlepie
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 tak Frimusiu:polew: Papuciu przestan sie smiac
Mati_23 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 tak Frimusiu:polew: Papuciu przestan sie smiac śmianie to zdrowie
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 tak Frimusiu:polew: Papuciu przestan sie smiac śmianie to zdrowie mati nie pisze sei smianie tylko smiacie
Mati_23 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 tak Frimusiu:polew: Papuciu przestan sie smiac śmianie to zdrowie mati nie pisze sei smianie tylko smiacie e tam
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Wiesz chcialem te progi o s4 ale ziom se nie odezwał
Mati_23 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wiesz chcialem te progi o s4 ale ziom se nie odezwał u to nie ładnie
Rekomendowane odpowiedzi