talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Plener bardziej miejski bym powiedział Ładna to twoja karoca dzieki, powiedz lepiej kiedy sie spikniemy ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- widzisz coś wgl. na gajgerku od doładowania jasne, w otworach w kierownicy a nie rzuca się w oczy jak w słupku itp.
MercDG Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panie nie wiem ciężko, bo jak widac pogoda w kratkę jak cholera. Mieliśmy my teraz robić jakiegoś spota na śląskich rewirach, ale coś cisza
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panie nie wiem ciężko, bo jak widac pogoda w kratkę jak cholera. Mieliśmy my teraz robić jakiegoś spota na śląskich rewirach, ale coś cisza temat absolutnie nie ucichł wszystko w toku.... trzeba ustalić termin i robimy konkret spota... grill i piweczko
musti Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Polerowana fela S-line robi robotę na ciemnym zwłaszcza aucie i to jeszcze w odpowiednim rozmiarze Jest cacy
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzisiaj obejrzalem kumpla fure i auto raczej idzie do obklejenia ))) Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2
musti Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzisiaj obejrzalem kumpla fure i auto raczej idzie do obklejenia )))Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 będzie róż ?
talib1990 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 myśle nad różowym matem lub białym :kox:
musti Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 myśle nad różowym matem lub białym :kox: czyli jednak dotrzymasz słowa mówionego w BT że uwielbiasz róż
talib1990 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zobaczymy jak to wyjdzie narazie musze dziewczyny 206 sie zajac bo sarne ostatnio zabilem i czekam na ruchy z AC .. pzu zrobilo ogledziny... Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zobaczymy jak to wyjdzie narazie musze dziewczyny 206 sie zajac bo sarne ostatnio zabilem i czekam na ruchy z AC .. pzu zrobilo ogledziny...Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 ja z PZU sprawcy czekałem 2 tygodnie
jihaad Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Talib, miałeś kiedyś w zderzaku okragle LEDy. Masz jakieś archiwalne fotki tego dzieła?
talib1990 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mialem ale do b5 drl nie pasują ; p Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2
jihaad Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 A jakies foty z rzezby kratek posiadasz? Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
sokal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Chyba Cię widziałem wczoraj popołudniu na Ludwiku Śmignąłeś na rondku do góry w Narutowicza a ja wjeżdżałem od Andersa Ładnie się furka prezentowała
talib1990 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 Chyba Cię widziałem wczoraj popołudniu na Ludwiku Śmignąłeś na rondku do góry w Narutowicza a ja wjeżdżałem od Andersa Ładnie się furka prezentowała bardzo możliwe ... 2 km ode mnie :decayed: auto będzie doprowadzone pod względem silnika do należytego stanu ... lejący wtrysk 2 cylindra wypalił dziure w tłoku... sprawdzona kompresja na 3 innych cylindrach wykazała ok 30 . Z tego powodu głowica będzie kompletnie robiona ze względu na to że mamy wszystko i tak rozebrane - turbina sprawdzona,regeneracja i ustawienie wtrysków, nowy rozrząd, popychacze, panewki, pierścienie, uszczelki, czyszczenie smoka oleju, filtry, oleje itp itd.... niestety stało się to w piątek i z tego powodu jak wiecie w Ostrowie byłem dziewczyny Peugeotem :decayed: ---------- Post dopisany 14-09-2013 at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 18:15 ---------- doszły małe mody... : dekory w czerwonej alkantarze by Czorny :naughty: szybki po spotkaniu z policmajstrami zostały zerwane... a za tydzień wpadła folia.... ciemniejsza :grin: czyli całe autko jest oklejone armolite'm 3 stopień fotka z SCP ... moje 2 miłości
Michał Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 moje 2 miłości http://s7.postimg.org/3vfjcd4yj/DSC02087.jpg gdzie pośladami na lakier...:facepalm::facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi