Faster84 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 witam prosze o analize logów dodam ze vag nie pokazuje zadnych bledow a wydaje mi sie ze auto jest zmulone Logi bs Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi Dynamiczne Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
vauxhall95 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 jakby nieszczelnosc przewodow podcisnienia,zobacz czy na wezyku na sztange jest podcisnienie
Tommy Gun Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 A no jest zamulony - brak jakiejkolwiek reakcji w trybie bs EGR-u i Turbo. Sprawdź czy gdzieś nie ucieka podciśnienie na dzień dobry, czy wszystkie wężyki są dobrze podpięte. Brakuje logów dynamicznych: 000,001,003,008,010. Bez tego będzie kupa albo szklana kula.
Faster84 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 wezyi zostaly wszystkie wymienione na nowe ---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ---------- logi dorobie dzisiaj
przemik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 wezyi zostaly wszystkie wymienione na nowe No to coś jest źle podpięte....
Faster84 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 ale co moze byc zle podpiete? wszystkie wezyki pojedynzo wypinalem i podpinalem, auto jezdzilo tak samo przed wymiana dodam ze mam wezyk od oslony filtra powietrza urwany znaczy jest luzem bo mi ten yek sie urwal ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- jak duze ma by to podcisnienie? ma mi zasysac palca mocno? ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- zaraz porobie zdjecia co jak jest podpiete i pokaze ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- tak to u mnie wyglada
Ossek Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Tędy ucieka podciśnienie, spróbuj go zaślepić i zobacz, czy będzie poprawa.
OLIVER Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Tędy ucieka podciśnienie, spróbuj go zaślepić i zobacz, czy będzie poprawa. No to w końcu którędy??Napisz
vauxhall95 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 pierwsze zdjecie w obudowie filtra powietrza jest krociec u Ciebie ten waz jest wypiety
OLIVER Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 pierwsze zdjecie w obudowie filtra powietrza jest krociec u Ciebie ten waz jest wypiety ten wężyk wy piety z obudowy filtra nie ma bez pośredniego wpływu na utratę pod ciśnienia .W obecnej sytuacji jest narażony na zabrudzenie układu pod ciśnienia co ma negatywny wpływ na jego działanie i powinien być w pietydo obudowy filtra
vauxhall95 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a jednak powiem ze ma drobny wplyw.Owszem nie mialby on duzego wplywu gdyby byl zaslepiony np wkrecona srubka.
Faster84 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 znaczy mam go zakleic ? a czy nie jest to czasami zasilanie powietrza pobieranego?
OLIVER Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 a jednak powiem ze ma drobny wplyw.Owszem nie mialby on duzego wplywu gdyby byl zaslepiony np wkrecona srubka. Patryk Tu sie nie zgodzę z Tobą żeby był ten wężyk zaślepiony... Osobiście sprawdzałem ,zdjołem pokrywe filtra i patrzyłem co jest na końcu tego króćca idącego do tej pokrywy ..Nic tam nie ma poza otworkiem około 3mm Zaś po ściągnięciu tego wężyka ja nie zauważyłem żadnej różnicy w pracy układu pod ciśnienia a do tego wężyka na wolnych obrotach cały czas jest zasysane powietrze (nie sprawdzałem jak jest gdy są obroty większe bo nie mama mi kto przy gazować ) Chyba że ja mam coś nie tak?? Moje zdanie na ten temat to po to jest podłączony ten wężyk pod filtr by zasysać czyste powietrze do układu Pozdrawiam .
Faster84 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 i to by sie zgadzalo bo wlasnie przez ten maly zaslepiony wezyk wyskoczyly mi bledy G70 auto mi gaslo nie chciao jechac i turbo nie zalaczalo sie, wiec po zlikwidowaniu nieszczelnosci i odslepieniu tego wezyka auto samo sie wyrywa z pod d... dziekuje wszystkim zrobie jeszcze logi i zamieszcze tutaj
Rekomendowane odpowiedzi