Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tron: Legacy. Trzyma fason i klimat 1 części. Polecam

niezla muza Daft Punk :good:

Moi THE CHEMICAL BROTHERS tez grali cala muze do filmu HANNA :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=qRUx88vRjIk

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tron: Legacy. Trzyma fason i klimat 1 części. Polecam

niezla muza Daft Punk :good:

Moi THE CHEMICAL BROTHERS tez grali cala muze do filmu HANNA :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=qRUx88vRjIk

Twoja 7777 wiadomość :naughty:
Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać "RED". Ciekawe kino akcji z cały czas będącym w dobrej formie Brucem Willisem. Polecam.

Opublikowano

A byl juz ktos w kinie na Weekend... Czarka Pazury? Twierdzi ze zna sie na komedii i film jest ciekawy.

Opublikowano

a czy kiedyś Pazura był śmieszny jako aktor?? to co on może nakręcić za komedie :decayed:

Opublikowano

Weekend- film krola polskiej komedii :cool1:

Niestety film taki sredni.

Opublikowano

A byl juz ktos w kinie na Weekend... Czarka Pazury? Twierdzi ze zna sie na komedii i film jest ciekawy.

Mówią, że niby utrzymany w tonie Tarantino, a to bynajmniej na mnie działa odpychająco :no:
Opublikowano

Mówią, że niby utrzymany w tonie Tarantino, a to bynajmniej na mnie działa odpychająco :no:

byłem i całkiem niezły:cool1:
Opublikowano

4/10. niestety kolejna polska "komedia" okazala sie gniotem.

Opublikowano

Polskie filmy = strata czasu :wink4:

A w kazdej komedii gra 99% Tych samych "aktorów" :thumbdown:

Szyc, Kot, Małaszyński, Bosak, Żebrowski, Adamczyk, Deląg, Karolak, Dygant ... Aktorem można nazwać DeNiro albo Denzela Washingtona, Michaela Cainea, Russela Crowe a nie kuźwa tych pajaców Którzy zagrają w byle gniocie żeby tylko kapustą kieszenie napchać. W dodatku pcha się to do każdego gównianego "tokSzoła" czy reklamy . Jakby Im dobrze zapłacić to nawet by pewnie siki reklamowali.

Przestałem chodzić na polskie "filmy" po skończeniu liceum i tak już pewnie zostanie.

Ostatni DOBRY , polski film jaki obejrzałem to "Symetria" :good:http://www.filmweb.pl/Symetria

pozdro.

Opublikowano

Symetria to klasyka :good:

Opublikowano

Ostatni DOBRY , polski film jaki obejrzałem to "Symetria" :good:http://www.filmweb.pl/Symetria

SIXU w pełni popierfam twoje zdanie, ja też stronie od psełdo polskich pożal sie boże żeby to nazwać "filmami"

niemniej kilka fajnych na pewno się znajdzie

jestem świeżo po lekturze "Dom zły"

i szczerze polecam ci i innym ten filmik.

pozdro

Opublikowano

a wiesz dlaczego "dom zły" jest ciekawy ?

bo nie ma tam szyca, kota, karolaka i adamczyka :polew:

Opublikowano

pany a gdzie za darmo mozna obejzec CENTURIONA i MACZETE bo na tych wszystkich portalach seanse24,pecetowiec megavideo jest ze video zostalo usuniete i nigdzie na innych nie moge sie tych filmow dokopac a sciagac mi sie niechce

Opublikowano

pany a gdzie za darmo mozna obejzec CENTURIONA i MACZETE bo na tych wszystkich portalach seanse24,pecetowiec megavideo jest ze video zostalo usuniete i nigdzie na innych nie moge sie tych filmow dokopac a sciagac mi sie niechce

maczetę sobie daruj gniot straszny

Opublikowano

a czy kiedyś Pazura był śmieszny jako aktor?? to co on może nakręcić za komedie :decayed:

Pazura jest zalosny

Ani smieszny, ani fajny

W Krollu i Psach byl mega, potem zeby sie utrzymac na rynku zaczal robic z siebie idiote i tak mu zostalo (vide ostatnie akcje poparcia dla Radia Maryja)

Opublikowano

Maczeta jest tylko dla wybrańców :naughty:

Opublikowano

gniot nie gniot wystarczy ze segal tam gra a z nim ogladam nawet gnioty bo lubie tego aktora.........

Opublikowano

ale Segal to tam gra może w sumie z 10 minut :wink4: