dawkol-d1 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 W tym filmie to akurat nie ratowali świata , tylko ratowali własne du.. między innymi, ale uratowali też świat, bo nie doprowadzili do wyginięcia gatunku....znowu btw. Ten rusek był fajny
Michał Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Właśnie obejrzałem "Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia". Ale badziew zgadzam się, shit ale przynajmniej dupeczka niezła Jennifer Connelly-lubię ją za to jak wygląda dzisiaj natomiast widziałem "Siedem dusz", dobry film, trochę ciężki i smutny ale dobry, godny polecenia
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Kolejny film, w którym nasi bracia z USA bohatersko ratują świat. W tym filmie to akurat nie ratowali świata , tylko ratowali własne du.. :polew: :polew: :polew: :polew: Ja czyham na " Kac Vegas" Podobno dobry ubaw
Nowak_zg Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Kolejny film, w którym nasi bracia z USA bohatersko ratują świat. W tym filmie to akurat nie ratowali świata , tylko ratowali własne du.. :polew: :polew: :polew: :polew: Ja czyham na " Kac Vegas" Podobno dobry ubaw za***isty ;] jeden z najelspzych filmow jakie ogladalem
dawkol-d1 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Dokładnie, można go obejrzeć na ifilmy.net, ale jakość niezbyt ciekawa
vdm Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 "Kac Vegas" Byłem na tym w kinie za***isty, a na koniec są zarąbiste foty ... polecam I ten kawałek
KOval81 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Kac Vegas rzeczywiście godna komedia polecenia Końcóweczka z fota,mi najlepsza :laghing2: Ja oglądałem ostatnio Piłę VI - jak dla mnie kibel - zrobiła się z tego moda na sukces Za to polecam Zapowiedź z N.Cage - dla fanów gatunku sci-fi katastroficznych Jak ktoś lubi bajanie, to Obcy na poddaszu, można się pośmiać.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 "Knowing" Trailer 2009 - N.Cage zapowiada sie super
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 "Knowing" Trailer 2009 - N.Cage zapowiada sie super Byłem w Kinie, niezły, ale trochę przesadzili z kilkoma scenami - przedewszystkim z zakończeniem
KOval81 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 "Knowing" Trailer 2009 - N.Cage zapowiada sie super "Knowing" Trailer 2009 - N.Cage zapowiada sie super Byłem w Kinie, niezły, ale trochę przesadzili z kilkoma scenami - przedewszystkim z zakończeniem Dlatego napisałem wyżej, że dla miłośników gatunku sci-fi katastroficznych Ogólnie można obejrzeć.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 a to juz w kinach ??? to juz szukam na P2P
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 a to juz w kinach ??? to juz szukam na P2P To już było w kinach
boberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 kurde to ja jakis zacofany jestem
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Właśnie jestem po filmie " Fighting" ... Dobre do obejrzenia przy piwie i chipsami w domu..do kina to raczej nie warto iśc
truckmaniac Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Właśnie jestem po filmie " Fighting" ... Dobre do obejrzenia przy piwie i chipsami w domu..do kina to raczej nie warto iśc Dobrze napisane. Do kina to szkoda kasy, ale w domu z nudów całkiem, całkiem..
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Wczoraj przeleciałem po łebkach "Paranormal Activity" .. i powiem tak szybciej wyłączyłem niż włączyłem Nie moje kino..także domowy seans tego filmu raczej sobie odpuszcze.
Iverson Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Wczoraj przeleciałem po łebkach "Paranormal Activity" .. i powiem tak szybciej wyłączyłem niż włączyłem Nie moje kino..także domowy seans tego filmu raczej sobie odpuszcze. dobre jest ostatnie 15min tego filmu
mile_end Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 za niedługo dobry film na Polsacie Kevin sam w domu warto sobie przypomnieć a tak poza tym to stary film "Alpha dog" (2006) widziałem go już sporo razy z niewiadomych przyczyn przypadł mi do gustu
endriuu Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Wczoraj przeleciałem po łebkach "Paranormal Activity" .. i powiem tak szybciej wyłączyłem niż włączyłem Nie moje kino..także domowy seans tego filmu raczej sobie odpuszcze. Film marny. zeby to byly rzeczywiscie autentyczne zdjecia....
Rekomendowane odpowiedzi