endriuu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Obejrzałem dzisiaj "Niepamieć", jak dla mnie ciekawy i warty obejrzenia, daję 7/10 Jak dla mnie 8/10 - dobry film sci-fi z dozą filozofii i elementów postapo. Świetne efekty i estetyczna stylistyka. Od razu widac, ze to gosciu od TRONa robil. Zreszta facet jest z pochodzenia Polakiem, a z zawodu grafikiem komputerowym. To widac:wink:. Do tego muza M83. POLECAM ale tylko w kinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pany potrzebuje nazwe filmu z okresu lat 1990-2000(chyba) w którym była fabuła z budowa posągów na wyspie wielkanocnej. Trochę to dziwnie brzmi ale kiedys oglądaem ten film i chciałbym jeszcze raz obejrzeć:wink:Kojarzy ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 IRON MAN 3 - daje radę, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pany potrzebuje nazwe filmu z okresu lat 1990-2000(chyba) w którym była fabuła z budowa posągów na wyspie wielkanocnej. Trochę to dziwnie brzmi ale kiedys oglądaem ten film i chciałbym jeszcze raz obejrzeć:wink:Kojarzy ktoś coś? Rapa Nui (1994) - Filmweb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pany potrzebuje nazwe filmu z okresu lat 1990-2000(chyba) w którym była fabuła z budowa posągów na wyspie wielkanocnej. Trochę to dziwnie brzmi ale kiedys oglądaem ten film i chciałbym jeszcze raz obejrzeć:wink:Kojarzy ktoś coś? Rapa Nui (1994) - Filmweb http://1.fwcdn.pl/po/11/67/31167/6982099.3.jpg Oooo wielkie dzięki:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Porównajcie jak wyglądali w 2001 a jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 http://www.moviedeskback.com/wp-content/uploads/2012/12/Tom-Cruise-Oblivion-wallpapers-2.jpgObejrzałem dzisiaj "Niepamieć", jak dla mnie ciekawy i warty obejrzenia, daję 7/10 Jak dla mnie 8/10 - dobry film sci-fi z dozą filozofii i elementów postapo. Świetne efekty i estetyczna stylistyka. Od razu widac, ze to gosciu od TRONa robil. Zreszta facet jest z pochodzenia Polakiem, a z zawodu grafikiem komputerowym. To widac:wink:. Do tego muza M83. POLECAM ale tylko w kinie. Byłem w środę, nawet ok ale bardziej dla facetów bo połówce średnio się podobał Chociaż w kinie widziałem że przyszła sama laska i oglądała jak i również gość ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- Oglądał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Porównajcie jak wyglądali w 2001 a jak teraz też z tamtych lat kalsyka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak dla mnie 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mama (2013) - Filmweb fajny,choc gdyb go dopracowac,mógłby byc super Martwe zło (2013) - Filmweb to samo jak wyżej,ale to juz domena wszystkich horrorów ostatnio:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nowa Teksanska Masakra Pila Mechaniczna 3D... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Podobaja mi sie wszystkie części Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 widział ktoś "28 pokoi hotelowych"? scenariusz niezły ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Widzial ktos Nadprzyrodzony Pakt ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jadę z Soprano, od Sezonu nr 1 "utylizacja odpadów " polać się można ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Iron Man 3 7/10 polecam Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A ja polecam serial Homeland. Genialny Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 moim zdaniem 5,5/10 Texanska Masakra 3 - 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Szukam starego filmu: Być dziwka z Teresa Russel nie mylic z Orlovsky Ma ktos gdzie link ? Przekopalem neta i nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Był ktoś na Panacuem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie, szybkie pytanie, zaraz usuwam Jak się nazywał film gdzie w pierwszej scenie facet wpadł w poślizg i kręcił się z minute i sprzelał do wszystkich trzymając jeszcze kawe w ręce ? Mam na końcu języka kurde.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi