Michał Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgadzam się, Hitman to naprawdę niezły film Max Payne też zły nie był wg mnie, miał swój klimat, niezłe efekty itd. co prawda na podstawie hitu jakim była gra można było zrobić coś lepszego, ale tak jak mówię, nie jest najgorzej Wczoraj natomiast łyknąłem sobie "Bękarty wojny" i... trochę się zawiodłem Po samym tytule jak i po trailerze spodziewałem się niezłej sieki i robienia krwawej miazgi z nazistów... A wyszedł z tego kolejny, chwilami nudny, choć z niezłymi dialogami i grą aktorską, film Quentina specyficzny ale ogólnie fajny 7/10
street23player Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Oglądałem i polecam film wciąga od pierwszych minut The.Taking.Of.Pelham.123.2009.DvDRip-FxM czyli "Metro Strachu"
Tomeks Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 właśnie wróciłem z Avatara, za***isty!!! polecam
Voucher Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 właśnie wróciłem z Avatara, za***isty!!! polecam Ja również
Michał Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Oglądałem i polecam film wciąga od pierwszych minut The.Taking.Of.Pelham.123.2009.DvDRip-FxM czyli "Metro Strachu" Nieprawda... nudny i przewidywalny jak już jesteśmy przy filmach o zakładnikach i okupie to "Teoria chaosu" zdecydowanie lepiej wypada
Thom4s Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Również polecam Avatara, wczoraj byłem i film piękny. Efekty specjalne również powalają.
endriuu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Również polecam Avatara, wczoraj byłem i film piękny. Efekty specjalne również powalają. Ja również. za tydzien ide 2 raz.
Pandzior Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 "Dla Ciebie i ognia", jeżeli ktoś lubi kino niezależne bez fajerwerków i kupy efektów specjalnych. Aktorstwo trochę kiepskie ale fabuła niczego sobie, chyba wzorowana trochę na zaginionej autostradzie.
mile_end Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oglądałem i polecam film wciąga od pierwszych minut The.Taking.Of.Pelham.123.2009.DvDRip-FxM czyli "Metro Strachu" pełny kinowy tytuł Ostatnio widziałem Rock'n'Rolla ale mieszane uczucia ma co do tego filmu choć zapowiadał się ciekawie
endriuu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobre artykulu dotyczace Avatara: http://film-fx.blogspot.com/2009/12/dlaczego-czowiek-ma-pare-oczu-gdy.html http://film-fx.blogspot.com/2009/12/recenzja-avatar-powinni-tego-zabronic.html[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:43_________________________________________________http://www.filmweb.pl/f419050/Droga,2009 POLECAM
adrianus Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 mega polecam Avatar'a bylem kilka dni temu i robi mega wrazenie, przenosi na pewien czas do zupelnie innej krainy, mozna sie oderwac od rzeczywistosci, warto obejrzec, polecam a teraz wlasnie wrocilem z WCK-Wszystko Co Kocham, rowniez goraco polecam ten film, tym bardziej jak ktos lubi mlodzienczego punkrocka, bo kawalek w tym filmie "dobranoc wszystkim" jest b.niezly. a i historia o mlodych chlopakach,ich rozterkach ciekawie opowiedziana, tylko kurcze film jest o 18latkach, a ja jeszcze nawet 23 nie skonczylem i sie taaaka stara d*pa poczulem po obejrzeniu tego filmu, ze szok czemu nie moge miec tyle luzu i wolnosci co bohaterowie tego filmu ;(
Maniusiek28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dziś o 01.30 oglądałem Paranormal Activity jak ktoś lub od czasu do czasu się przestraszyć to polecam (oglądać w najlepiej w nocy i w ciszy.).....aha i Prawo zemsty też polecam dobry film
KANAL Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja wczoraj bylem na Ciacho i... plytki, pusty, jak to polska komedia ale smialem sie przez 3/4 filmu takze nie zaluje ze pojechalem. Z kobietka mozna smialo obejrzec.
endriuu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 CIACHO to DNO DEN. kolejny szajsowaty kolorowy filmik.
Frimuś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Niestety Ciacho nie okazalo sie taka Super polska komedia jak zapowiadano Jedynie zwiastuny byly ciekawe!
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Był ktoś na filmie " Solista " ?
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Był ktoś na filmie " Solista " ? biografia Poziomka ??
broker25 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ostatnio oglądałem : "Blow - american dream", jeśli ktoś lubi biografie w tym wypadku jest to film na faktach z życia największego przemytnika koksu w historii USA czyli Gorga Junga, w roli głównej Johny Depp. Naprawde jeden z lepszych filmów (obok Scareface) jakie widziałem.polecam.
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Rewelacyjny http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009 Swietna fabula i trzyma w napieciu do dokladnie ostatnich dwoch minut
Rekomendowane odpowiedzi