Kamyk Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Porachunki bieda az jestem zdziwiony - na serio Ci sie nie podobal ? bardzo lubie ten film, widzialem go pare razy, zawsze sie smieje z absurdu sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Poważnie, jakoś mnie nie przekonał. Ale o gustach sie nie rozmawia, kazdy ma swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Oglądał ktoś Non stop z liamem neesonem , dobre to , ktoś mi dzisiaj polecił ? A i polecam Prestiż Z jackmanem i bale'm , pojedynek iluzjonistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nonstop można oglądnąć ale d*py nie urywa. Prestiż bardzo dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Prestiz za***isty film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A mi sie Non stop podobal, dlatego polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Poważnie, jakoś mnie nie przekonał. Ale o gustach sie nie rozmawia, kazdy ma swój. nie no jacha nie ma problemu - tak tylko napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jeśli ktoś lubi te klimaty to polecam Sin City: Damulka warta grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Lepsza od jedynki czy ten sam level ? Czy spartoczyli może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo2 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Słyszałem , że lipa. Podobno brak klimatu z pierwszej części. Długo czekałem na drugą część i nie wiem jak się na nią nastawić . Generalnie ostatnio posucha w dobrych filmach ... Od siebie polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Frontera - Frontera (2014) - IMDb proszę Księdza jestem zobowiązany za ten tytuł i rekomendację skończyłem godzinę temu - wspaniały film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Proszę bardzo ;-) The Rover - http://m.imdb.com/title/tt2345737/ Dość ciężki tytuł. Jak dla mnie 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Lepsza od jedynki czy ten sam level ? Czy spartoczyli może ? Moim zdaniem warto, czy lepsza od jedynki? Raczej nie bo już wiadomo czego się spodziewać, ale mimo wszystko fajnie się ogląda. Niektórzy się skarżyli że wątki były poplątane, są retrospekcje, ale jeśli ktoś w miarę klei to nie będzie miał problemu z ogarnięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ledwo co przebrnąłem przez ostatnich Transformers... Lubię bajki, ale ta to już skrajna głupota... Ale są gusta i guściki. A long way down - 6/10, lekki film w miarę na wieczór. http://www.imdb.com/title/tt0458413/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk A jako zapowiedź, to może być niezłe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 widzial ktos film Granica z Sharon Stone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Miasto 44 dla mnie 10/10 ! Jedna scena na poczatku była lekko przekolorowana lecz całosc ogladało sie z zapartym tchem. http://www.filmweb.pl/film/Miasto+44-2014-637019/cast/actors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Buba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Widział ktoś ??? lub to Warto ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Pierwszego nie widziałem. Mam dopiero zamiar obejrzeć. Recenzje niby kiepskie ale luknę. Drugi w/g mnie warto. Edytowane 23 Września 2014 przez Fido Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Spoko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi