sebek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) The Equalizer fajny...ale troche od polowy przesadzony..daje 6.5/10 Edytowane 21 Grudnia 2014 przez sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 The Equalizer dobre kino ale nic rewelacyjnego, bylo juz duzo podobnych filmow. Troszke zbyt kozacki ten Denzel jak na moje standardy Dobry do ogladniecia w domu, do kina bym sie nie wybral. obejrzałem dzisiaj i się zgodzę martwi mnie kierunek w którym idzie Denzel absolutnie uwielbiałem jego filmy, ale już poprzedni, Safe house, był taki se ten film, jakieś takie dziwne rzeczy w scenariuszu robi się z tego powoli Steven Seagal czyli huk dym i ratowanie bezbronnych ludzi mam nadzieję że trochę zwolni, bo nagrać takie coś po filmie Lot, wręcz nie przystoi ktos widzial Bardzo poszukiwany czlowiek (The most wanted man) ? jest sens? Bylem w kinie, dziwny ale raczej w pozytywnym sensie zostawil jakis niedosyt, ale moze wlasnie to w nim fajne bylo. Gra aktorska na wysokim poziomie, warto dla samych aktorow. przyznam rację jakby tam brakowało jakiejś kropki nad i chociaż aktorsko świetny, to akcja toczy się dość niemrawo i od niechcenia ale obejrzeć można szkoda tego Seymoura po prostu szkoda chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem własnie po ostatniej czesci Hobbita i mam mieszane odczucia,dużo walki i dużo walki i dużo walki to tyle. Polecam kazdemu będącemu na dwóch poprzednich czesciach. 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zymek1989 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja zamierzam się wybrać na Hobbita ale opinie na necie są różne i zaczynam wątpić czy jest sens iść do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Idz i sam ocenisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Hobbit - dla mnie niestety w porównaniu do Władcy Pierścieni - słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Hobbit - dla mnie niestety w porównaniu do Władcy Pierścieni - słaby. Wszystkie czesci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja nie widze różnicy miedzy nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askeladden Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Barwy ochronne - Zanussi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) The Drop. Szczerze polecam, niby nic odkrywczego, ale za to Tom Hardy genialny Gandolfini prawie jak w The Sopranos film na 6 ale dzieki grze aktorskiej spokojna 7 w moim rankingu. Gone Girl ciekawy ale nie bez bledow, mnie troche poirytowala niespojnosc jednej z glownych postaci. Za sam watek fabularny mocna 7, bo pomysl fajny. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez ilear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Guest oglądajcie nie wiem ile mu dać punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Guest oglądajcie nie wiem ile mu dać punktów Nie jest źle, chociaż tak jakoś bardzo przewidywalny...jak dla mnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r7adek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 pooglądałem ,, The Drop'' jak dla mnie nic ciekawego, ale są gusta i guściki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wczoraj obejrzałem godzille I sie tak k**wa rozczarowalem Fabuła i klimat wzięta typowo z Japoni czyli godzilla dobra vs jakis zły potwór Nie podobało mi sie to wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wczoraj obejrzałem godzille I sie tak k**wa rozczarowalem Fabuła i klimat wzięta typowo z Japoni czyli godzilla dobra vs jakis zły potwór Nie podobało mi sie to wogóle Mi się podobała właśnie z tych względów Guest oglądajcie nie wiem ile mu dać punktów Nie jest źle, chociaż tak jakoś bardzo przewidywalny...jak dla mnie 5Ciekawe czy druga część będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zakończenie raczej na to wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zakończenie raczej na to wskazuje. Z tym jest różnie,iewem czy ktos ogladał "Złoty kompas" jak dlamnie bardzo fajne i 2 czesc murowana a tu nagle zonk i czytajac na necie okazało sie ze producenci zrezygnowali bo w stanach mało kasy zarobili i juz nikogo nie interesowało ze w europie i reszczie swiata film byl bardzo popularny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://www.filmweb.pl/film/Wywiad+ze+S%C5%82o%C5%84cem+Narodu-2014-686651 momentami tak głupie że aż straszne, ale jak ma się ochote na głupią komedie to w 100% zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie wiem czemu krytycy objechali remake old boya . Mi się podobał pomimo że oglądałem tą starszą wersje . Oglądaliście wkręconych tą komedie ? Bo żona mnie namawia bo jest na vod :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jeśli masz na myśli Wkręceni-polska komedie to nic specjalnego.Ostatnio było w tv i bez szału.Najciekawsze dla mnie było.....porsche panamera :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi