erchi Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Obejrzałem tych bogów ulicy Film na raz Do mistrzostwa świata bardzo mu daleko Dla mnie jako pały za to tak Avengers ogień będzie kolejna część albo poprostu scena po napisach nawiązuje do innej produkcji Marvela wyjdzie w praniu Na całą sale ludzi tylko ja z moją obejrzeliśmy ta scenę bo jako jedyni zostaliśmy do samego końca kiedy wszyscy wyszli Jakiś mądrol w necie rozpuszczał info, że nie ma żadnej dodatkowej sceny w przeciwieństwie do poprzednich produkcji..
bediks Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 To jak ktoś chce to mogę powiedzieć jak wyglądała scena kto w niej był kto to i co ma wspólnego z thorem i pierwsza częścią avengers Nie chciałem ale muszę teraz obejrzeć strażników galaktyki żeby to wszystko kupy się trzymało chodzi oczywiście o kolekcjonera thanosa i kamienie nieskończoności i dlaczego thanos ma rękawice skoro jej właścicielem jest odyn co widać w jednym z filmów Thor
bongod Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 A ja wszystko wiem hehehe ale nie powiem [emoji14]
bediks Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ale kamieni tylko 5 a jeden przecież jest już na głowie vision'a Jednak trzeba podszkolić się z Marvela
bediks Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 No tak Dopiero dzisiaj obejrzałem 19 odc agentów tarczy który wyezedl przed premierą avengers i fajna scena, coulson mówi uwaga spojler :-P i pokazane jest poniekąd co ma być w avengersach Tylko co to jest ten protokół theta? Dobra już wiem odc 20 jest po premierze, sprytnie to zrobili
MARCIN607 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 To jest serial o tarczy??? Byłem wczoraj na avengers nawet fajny. Efekty fajne.
bediks Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Jest i to drugi sezon już, jest mocno powiązany że wszystkimi produkcjami Marvela, nie jest to odrębna produkcja
Biszczan Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 ja pierdzielę, co za opis ...... :facepalm: Pewnego dnia chaos ogarnia Ziemię, co prowadzi do nieuniknionych konsekwencji politycznych i gospodarczych. Pozostali przy życiu ludzie stają się świadkami proroctwa biblijnego, które zwiastuje koniec świata. Wśród nich są : pilot Rayford Steele (Nicolas Cage) i jego córka Chloe (Cassi Thomson), młody dziennikarz Buck Williams (Chad Michael Murray) oraz pastor Bruce Barnes (Lance E. Nichols). Wszyscy z nich zastanawiają się nad misją daną im przez Boga oraz czy w zaistniałych okolicznościach mają szansę na zbawienie. Oglądałem ten film. Tragedia to mało powiedziane. Nie życzyłbym nawet największemu wrogowi żeby go obejrzał he he.
astronaut Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 ex machina, bdb film ale powiem szczerze ze spodziewalem sie wiekszego rozpierdzielu (sadzac po trailerze i opiniach)
Ksiadz Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Run All Night - 4/10 http://www.imdb.com/title/tt2199571/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk Kompletnie bez sensu film, jak na Neeson'a to bardzo się zawiodłem. Ex Machina - 6/10 http://www.imdb.com/title/tt0470752/?ref_=nv_sr_1 Edytowane 17 Maja 2015 przez Ksiadz
Ksiadz Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Właśnie skończyłem. Focus - 7/10 Daje rade. http://www.imdb.com/title/tt2381941/?ref_=fn_al_tt_1
Rekomendowane odpowiedzi