erchi Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 A był ktoś na "Amy"? http://www.filmweb.pl/film/Amy-2015-701669#
Krumak Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Właśnie "ćwiczę" Detektywa z Colinem Farellem. nawet niezły Zapowiadał się nieźle, ale jak dla mnie to zakończenie beznadziejne.
Dev Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jak to zwykle z serialami bywa... Cos mi sie obiło o uszy ze bedzie "Pitbull 2"
Ksiadz Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Właśnie "ćwiczę" Detektywa z Colinem Farellem. nawet niezły Zapowiadał się nieźle, ale jak dla mnie to zakończenie beznadziejne.Cały serial, pomysł, historia, klimat, muzyka itd. moim skromnym zdaniem super. Nie podobała mi się tylko końcówka, co i jak się zakończyła historia reszty bohaterów. Jak dla mnie trochę głupio... No chyba że tak to się zazwyczaj kończy, głupio...
RumJanek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Moim faworytem jest seria Bourne'a 1-3, czekam z niecierpliwoscia na 5-ke, ostatnia byla taka sobie, Buntownnik z wyboru też nie jest zly Wysłano z i9305
Kamyk Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 oj czekam na to ...... http://film.onet.pl/zwiastuny/karbala-zwiastun/4w8gc6
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 oj czekam na to ...... http://film.onet.pl/zwiastuny/karbala-zwiastun/4w8gc6 Araby nie slyszeli o Westerplatte i Wiźnie dlatego sie "przejechali"
filip1001 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Gdzie aktualnie najlepiej oglądać nowości na necie ?
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 właśnie skończyłem takie oto cosik takie tam, przewidywalne trochę natomiast pod wrażeniem jestem muskulatury gościa 54 lata a klata i łapsko takie, że aż strach
erchi Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Ależ to jest piękna animacja...! Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez erchi
Kamyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) są filmy które nie powinny powstać katastrofa ..... odradzam Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Kamyk
bongod Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ja dziś hotfuzz bo oglądałem the Word is end i było dobre a jeszcze do tej. trylogii jest coś o zombiee Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Mowisz ze ...ujnia ??? a daj spokój rozumiem że film akcji, ale jakiś rozsądny scenariusz, trochę sensu i logiki też by się przydało zapomnij ale parę fajnych reklam chociaż obejrzałem Everest będzie mocny . Dev muszę dokonać korekty, bo odkryłem jeden pozytyw tego dzieła słyszałem utwór już drugi raz, więc od razu mi wpadło w ucho i się zastanawiałem skąd to znam i już wiem, skojarzyłem w filmie z Benem Affleckiem Suma wszystkich strachów, zrobionym na podstawie powieści Toma Clancy, jest wątek gdy pod koniec filmu czyszczą scenę z niepożądanych osobników m. in. niejaki Clark w Damaszku (chyba?) podrzyna gardło handlarzowi atomówek i w tle leci fantastyczny kawałek aż go dzisiaj szukałem i znalazłem polecam . tego też jestem bardzo ciekaw z jednej strony, Ridley Scott który jest gwarantem super kina z drugiej, może być tak dużo bzdur, że się nie da oglądać i będzie śmiech na sali ale efekty powinny rzucić na kolana - coś jak w Grawitacji poczekamy, już niedługo Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Kamyk
erchi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gorzej od "Prometeusza" chyba nie będzie...
Kamyk Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gorzej od "Prometeusza" chyba nie będzie... o jesu ..... nie strasz to był koszmarny film
OTom Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gorzej od "Prometeusza" chyba nie będzie... MARSJANIN - książkę czytało się fajnie i wydaje mi się że da się zrobić z niej fajny film - zobaczymy
Krumak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 są filmy które nie powinny powstać katastrofa ..... odradzam Jezu co za tragedia Zmarnowane dwie godziny przed telewizorem
Rekomendowane odpowiedzi