sebul Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 THE HATEFUL EIGHT - to czekam az bdzie w 1080p ,po trailerze zapowiada sie super A sam obejrzalem Marsjanina i---fajny film, bardzo dobrze sie ogladalo, nie nudzilo chociaz bylo troche nielogicznych pier**l, ale kto by sie czepial, mialo sie fajnie ogladac i tak bylo
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 No i po, powiem tak od strony audio wizualnej wykorzystanie obecnych cudow techniki do granic mozliwosci, swietnie zbudowane modele, zdjecia, widoki i krajobrazy zapieraja dech momentami,Film nie nudzi i nie meczy, oglada sie go bardzo przyjemnie, nie byl przeladowany jak np. Atak klonow czy zemsta sithowFabula, tutaj malkontenci moga byc zawiedzeni, z jednej strony ta czesc chyba ma wszystko co najlepsze z poprzednich i nie mozna sie do tego przyczepic bo dalej tworzy ta swietna galaktyczna opowiesc z kilkoma niewiadomymi i z zaciekawieniem bedziemy czekac na kolejna czesc z drugiej moim zdaniem troszke zabraklo nowego ducha i fantazji no właśnie obejrzałem audio i szerokie plany w porządku, nie sposób mieć uwagi ale scenariusz infantylny i kompletnie z księżyca wzięty - ani tam sensu, średnio z logiką odgrzewanie kotletów zacząłem się nudzić po niecałej godzinie, więc jak na moje, to średnio zabrakło o wiele więcej niż fantazji także w sumie tak se, choć zobaczyć jednak wypada ileż to minęło od pierwszej (IV) części? od 1977 to jest ..... 38 lat !
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wczoraj obejzalem Zjawe z dicaprio i hardym dlugi, troche wciagnal ale zabraklo tego czegos i fabula troche podkolorowana, jak dla mnie 7/10 warty do obejrzenia w kinie by oddac klimat tamtych lat
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 http://film.wp.pl/kat,1,martykul.html?id=156285
Kamyk Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 http://film.wp.pl/kat,1,martykul.html?id=156285 no panie jest moc straszna
erchi Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wczoraj obejzalem Zjawe z dicaprio i hardym dlugi, troche wciagnal ale zabraklo tego czegos i fabula troche podkolorowana, jak dla mnie 7/10 warty do obejrzenia w kinie by oddac klimat tamtych lat Film kręcony przy tzw. świetle zastanym.
OTom Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zjawa - moim zdaniem bardzo fajny i mocne 8/10. Jak oglądałem, to pomyślałem o dzisiejszych "facetach", w rurkach, z grzyweczkami, itp. oczy bolą .......
Kamyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Można w domu obejrzeć czy lepiej w kinie? Bo mnie korci......
skrab Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W domu?Tylko gdzie. tąpniete z LG F60
Kamyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W domu?Tylko gdzie. tąpniete z LG F60 no najlepiej to w TV w laptopie trochę doopiasty obraz
skrab Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 To wiem ,ale podaj linka chociaż. tąpniete z LG F60
Kamyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 A nie możesz się cofnąć parę stron i troszkę przejrzeć wątek ?
skrab Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Z tego podanego linku gdzieś nie chodzi ,lipa. tąpniete z LG F60
OTom Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 możesz na zalukaj.pl albo na kinoman.tv znaleźć
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zjawa - moim zdaniem bardzo fajny i mocne 8/10. Jak oglądałem, to pomyślałem o dzisiejszych "facetach", w rurkach, z grzyweczkami, itp. oczy bolą ....... A co to facet ma chodzic w drelichach i traperach caly rok ? Styl i ubior nie swiadczy o meskosci Polecam "Everest" jak ktos nie widzial
prezesik Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W nocy oglądałem zjawę i niestety w połowie sobie darowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
skrab Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zjawa, bajki ,i ocena 6 tąpniete z LG F60
Yoghurt Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wiesz ze ten film opowiada prawdziwa historie?
skrab Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tak tylko który smiertelnik wytrzyma to co przeżył odtwórca głównej roli,wiesz trochę skoloryzowane tąpniete z LG F60
Rekomendowane odpowiedzi