Ksiadz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Już dawno mówiłem że tą cała sekte powinni rozpieprzyć w cholere.
Ksiadz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 KRÓL ŻYCIA - 6/10 Mnie się tam podobał ;-p http://m.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3l+%C5%BCycia-2015-728436
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) SPOTLIGHT - 8.5/10 Bardzo dobry film, porusza "dobry" temat. http://www.imdb.com/title/tt1895587/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk skończyłem rewelacja uwielbiam filmy które budują klimat w taki sposób naciski, dwuznaczne uwagi, niedopowiedzenia i ciche groźby rewelacja temat przedstawiony po mistrzowsku a tabela wyświetlona w 2:01:00, a w środkowym panelu ..... niespodzianka jestem ciekaw co facet teraz robi...... . no i ostatnia oskarówka 2016 za mną przynajmniej w kategorii Best Movie Pokój film jest genialny prawdziwy dramatyczny, poruszający film świetne kino znakomita rola dzieciaka, nie mam pojęcia skąd taki warsztat pamiętam tego młodego w filmie z Brucem Willisem pt. Szósty zmysł ten tutaj jest chyba jeszcze lepszy, co wydaje się wręcz niemożliwe .... w sumie, to obejrzałem już wszystko z tej kategorii nominowane są Big short, Mad Max, Zjawa, Pokój i Spotlight Mad Max wyłączyłem po kwadransie, nie moja bajka cała reszta jest po prostu rewelacyjna Big short w tym wyścigu chyba bym skreślił gdyż jest "najmniej emocjonalny" natomiast cała reszta, nie potrafię wybrać najlepszego współczucia dla jury z drugiej strony, każdy wybór będzie dobry trzy doskonałe produkcje :thumbup1: Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kamyk
erchi Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mad Max (obejrzany na dużym ekranie) rozwalił po prostu system. Film z b.prostym scenariuszem pozamiatał resztą podłogę Z pozostałych nominowanych widziałem mało, ale liczba sukcesywnie się zwiększa. Fakt faktem wejście do kina mam za 9zł, ale odległość rzędu 50km jednak swoje robi. "Syn Szawła" obejrzany. Mocne 8.5/10, ale co kto lubi. Powoli odkrywam, że coraz mniej potrafię wczuć się w filmowy klimat, a na siedzenie w fotelu zwyczajnie zaczyna brakować cierpliwości. A teraz mały OffTopic - TVP Kultura puszcza serial "Utopia" - polecam! :thumbup1:
Krumak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10. Genialna kontynuacja serialu i ekranizacja "Złych Psów", nie znalazłem w tym filmie żadnego zbędnego wątku. Polecam!
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10 fajnie się tak różnić mi się nie podobał każdy powinien wyrobić sobie opinię
Krumak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 "Pitbull Nowe Porządki" jak dla mnie 10/10 fajnie się tak różnić mi się nie podobał każdy powinien wyrobić sobie opinię Ty lubisz ambitne kino, dla mnie to było 100% Pitbulla w Pitbullu
boguc Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pitbull widziałem wczoraj i polecam , jeden z lepszych filmów polskich wg mnie Za to Mad MAx , ledwo wymęczyłem....mocno pojebany
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pitbull widziałem wczoraj i polecam , jeden z lepszych filmów polskich wg mnie Za to Mad MAx , ledwo wymęczyłem....mocno pojebany Mad Max bieda
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mnie mad max tez nie zainteresowal wogole, po 10 min wylaczylem. Za to room i niesamowita gra malego Jack'a warty obejrzenia.
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 http://m.filmweb.pl/Ladunek.200 Widział ktos ? Ponoc rzeźnia straszna
Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Ty lubisz ambitne kino e tam lubię dobre kino po prostu . wróciłem z kina Czas próby porażka film sprawny i ciekawie opowiedziany, ale kompletnie bez jaj zero emocji, napięcia i dramaturgii biorąc pod uwagę tematykę, wydaje się to więcej niż oczywiste okazuje się, że niekoniecznie a efekty 3D - żadne szczerze odradzam, strata pieniędzy Edytowane 1 Lutego 2016 przez Kamyk
Ksiadz Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 IN THE HEART OF THE SEA - 6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt1390411/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk
Skyliner89 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Ktoś widział Deadpool?Panowie jaki film z nowości byście polecili na wieczorny seans? Edytowane 13 Lutego 2016 przez Skyliner89
Frimuś Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 DEADPOL 10/10 Film(z bajeczka) z jajem ,dobre(mocne teksty) efekty fajne. Goraco polecam
erchi Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgadzam się, Deadpool wyszedł naprawdę spoko!
Ravu Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Wczoraj łyknąłem Deadpool'a w IMAXsie. Świetny film uśmiałem się ale Pitbull'a nie przebił
Rekomendowane odpowiedzi