Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 no to ruskie gwiezdne wojny też za mną bardzo realny. w przeciwieństwie do Grawitacji czy lepszy - nie wiem, trudno osądzić jednak choćby muzycznie bardzo odstaje ale ruskie Star Wars zakończone, za 20 minut hamerykańskie niech moc i Finlandia będzie z Wami
bongod Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dziś strażnicy galaktyki vol 2 na HBO Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witajcie, Zdecydowanie polecam: "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" Wreszcie kawał dobrego kina... Połaczenie wielu gatunków: dramat, sensacja, thriller ale i elementy czarnej komedii... Popis gry daje: Frances Mc Dormand ale i Woddy Harellson, Sam Rockwell wymiatają... O właśnie Złote Globy się posypały dla filmu... Pozdrawam
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 9 godzin temu, black4 napisał: Zdecydowanie polecam: "Trzy billboardy za Ebbing, Missouri" takie filmy to ja mogę oglądać codziennie 10/10 doskonałe kino polecam
Onyks Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Podpisuje się pod słowami Kamyka i również polecam.
black4 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 No to Panie i Panowie szukamy dalej filmowych perełek ;D Podobno Florida Project z Willem Dafoe ok... No i Gary Oldman daje popis maestrii jako Churchill w Czasie mroku Pozdrawiam
erchi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 The Florida Project nie jest ok, mimo roli Willema
bongod Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Salyut 7 całkiem spoko. Nastawiałem się na coś gorszego i to dużo a tu miłe zaskoczenie .Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zaliczona Gra o wszystko Film spoko , ogląda się z zaciekawieniem Dwie uwagi: długi bo aż 2 i pół godziny, no i co za idiota nazwał to kobiecą wersją Wilka z Wall Street, to gratuluję Niemniej jednak obejrzeć można
erchi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Też obejrzałem. Nie jest źle. Zaliczyłem też "Party", a dziś zaliczę film o rodzinie Beksińskich.
black4 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 "Disaster artist" przedstawia kulisy kręcenia najgorszego filmu wszechczasów Hollywood "The Room"... Specyficzna tragi-komedia. Brawurowo zagrana rola przez Jamesa Franco... Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 O 22 w tefałenie Terminal I świetny HanksKto nie widział to koniecznie :-)
wesz82 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Godzinę temu, Kamyk napisał: O 22 w tefałenie Terminal I świetny Hanks Kto nie widział to koniecznie :-) Zgadza sie Ogladanie Tomma w tym filmie wciaga jak chodzenie po bagnach
Kamyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgadza sie Ogladanie Tomma w tym filmie wciaga jak chodzenie po bagnach:decayed:Mr Navorski......
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dobry film. Zeta Jones taka młoda [emoji4] ( mam myśli Terminal) 1
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 56 minut temu, stanley napisał: Dobry film. Zeta Jones taka młoda ( mam myśli Terminal) roolez ?
Kamyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tak powalonego filmu to dawno nie widziałem Lubię dramaty i thrillery ale to... Pojęcia nie mam o co tam chodziło Nie wiem czy polecać Niby Farrell i Kidman ale....Dziwne role i bardzo trudne kino
Rekomendowane odpowiedzi