bongod Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Panaceum - podobał mi się . Nie wiem czemu przegapiłem bo to 2013 .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 No to sie przyznamNajnowszy Spielberg czyli Player oneNajpierw zasnąłem A potem wyszedłem Film beznadziejaAbsolutnie odradzam
wesz82 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 W dniu 10.04.2018 o 10:51, black4 napisał: Witajcie! Film niełatwy ale ważny "The Square" (BTW.Złota Palma w Cannes). Tragi komedia, satyra na dzisiejsze pokręcone czasy a właściwie procesy zachodzące w zachodnich demokracjach ... Tu jest wszystko: podziały społeczne, kulturowe, materialne, zagubienie, pogmatwane relacje no i pytanie o granice sztuki itp... BTW. Oryginalnie pokazane do czego może doprowadzić ostra konkurencja nawet na rynku muzeów... Pozdrawiam Jak dla mnie szkoda czasu
Kamyk Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Tvn7 terazRussell Crowe w niezłej formie "Dla niej wszystko"
bongod Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Polecałem ostatnio Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Na TVN7 dziś zaginiony w akcji 3 . Film z mojego dzieciństwa Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Widzial ktos nowega Avendersa??? Juz mialem jechac ale moja sie zle czula.
wesz82 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Wiec jestem swiezo po Avengersach. Jak dla mnie najlepsza z mozliwych czesci. Troche tego sie nasralo bo w sumie tylko ligi sprawiedliwych zabraklo i ant mena ale skonczylo sie tak ze pewnie jeszcze ich dokoptuja. Mi sie podobalo,chodz polowa kina wraz ze mna nie dowiezala ze to koniec..
kamil-vag Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 No też bym obejrzał Wczoraj łyknąłem Black Pantera i w sumie bez szału... w międzyczasie pisałem już, ze czekam na Venom'a
wesz82 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Ja bym poszedl na tego zajoba deadpoola ale moja w ogole nie przelknie takiego klimatu.
wesz82 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 A Pantera to tylka jedna fajna scena reszta to srednio. Tutaj duzo robotę robia walki z kolesiami Thanosa czy jak mu tam. Jesy troche humoru bo iron i straznicy zobowiazuja A ten Venom to jakby czarny spider..
Dev Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Godzinę temu, kamil-vag napisał: No też bym obejrzał Wczoraj łyknąłem Black Pantera i w sumie bez szału... w międzyczasie pisałem już, ze czekam na Venom'a juz po trailerze widac ze bedzie niezłe gówno cały czas sie zastanawiam po co robią takie filmy ide na Deadpoola2 jak tylko puszczą go w MK aaaaa .... i jeszcze pokazało sie Taxi5
black4 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Witajcie, To co wyprawiają z adaptacjami komiksów Marvela woła o pomstę... Proponuję coś nieco bardziej realistycznego. Kawał dobrego kina łączącego różne gatunki (western, dramat, thriller): Świetna rola Christian'a Bale, Pozdrawiam
bongod Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Avengersi naprawdę robią wrażenie . Equalizer 2 nie mogę się doczekać .Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Denzel jeszcze nigdy nie zawiodl. Nie wazne kogo zagra zawsze jest to warte oblukania. 1
Rekomendowane odpowiedzi