krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 hornet , napisz czy warto zasysać kiedy już obejrzysz Jestem już po filmie i gniot straszny. Ciągnie się w nieskończoność a akcja jest tak zwarta jak w modzie na sukces. Incepcję też zobaczyłem i stwierdzam że przereklamowany syf. Nie wiem czym ludzie się podniecają oglądając ją. Dzisiaj poleci jeszcze : - mirrors 2 -wall street 2 - RED -born to Raise Hell bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie filmy akcji oglada sie w kinie Weź sobie durne Transformersy , w kinie koxx jak c**j a w Canal+ lipa
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie filmy akcji oglada sie w kinie Weź sobie durne Transformersy , w kinie koxx jak c**j a w Canal+ lipa Dlatego film o Fejsbuku obejrze dzisiaj w domu.
krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie filmy akcji oglada sie w kinie Weź sobie durne Transformersy , w kinie koxx jak c**j a w Canal+ lipa Dlatego film o Fejsbuku obejrze dzisiaj w domu. daj znać, bo zapowiedz była fajna, ale pewnie wybrali najlepsze momenty
hornet Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 hornet , napisz czy warto zasysać kiedy już obejrzysz Jestem już po filmie i gniot straszny. Ciągnie się w nieskończoność a akcja jest tak zwarta jak w modzie na sukces. Incepcję też zobaczyłem i stwierdzam że przereklamowany syf. Nie wiem czym ludzie się podniecają oglądając ją. Dzisiaj poleci jeszcze : - mirrors 2 -wall street 2 - RED -born to Raise Hell bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: na 15 to może pasjansa układasz. 42" i nie o wielkość chodzi a o film. Jak Ci rozmiar zmienia fabułę to gratuluję. RED - przyjemny film przy pifffffku. Są momenty do pośmiania się. [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:23_________________________________________________ bo na 15' calowym monitorze najlepszy film może być gniotem :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie filmy akcji oglada sie w kinie Weź sobie durne Transformersy , w kinie koxx jak c**j a w Canal+ lipa W kinie też lipa......
zlota1977 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 jeden lubi jabłka a inny gruszki w tym temacie można polemizować cały czas :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Incepcja właśnie zasysam z torrentów
Samaelos Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Incepcja właśnie zasysam z torrentów Też dziś obejrzałem. Dobry film
hornet Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Może powiecie mi co Was ujęło w incepcji ? Chyba nie efekty komputerowe ?
krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Incepcja właśnie zasysam z torrentów idz do kina... nie załuj tych 20 zl... [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________ Może powiecie mi co Was ujęło w incepcji ? Chyba nie efekty komputerowe ? nie, tylko za***isty scenariusz, fabuła i muzyka :kox: :kox:
hornet Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Incepcja właśnie zasysam z torrentów idz do kina... nie załuj tych 20 zl... [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________ Może powiecie mi co Was ujęło w incepcji ? Chyba nie efekty komputerowe ? nie, tylko za***isty scenariusz, fabuła i muzyka :kox: :kox: Muzyka fajna ale fabuła to szmira jakich mało.
jarko Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film
krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film :decayed:
hornet Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film :polew: taki matrix po zawale :polew:
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Incepcja właśnie zasysam z torrentów idz do kina... nie załuj tych 20 zl... [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________ Może powiecie mi co Was ujęło w incepcji ? Chyba nie efekty komputerowe ? nie, tylko za***isty scenariusz, fabuła i muzyka :kox: :kox: Byłem w kinie - zasnąłem na scenie śnieżnej a`la James B. Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film :polew: taki matrix po zawale :polew: zgodzę się.
heretic Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 o niebo lepsze od Incepcji Shutter Island (Wyspa tajemnic)
krolu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 o niebo lepsze od Incepcji Shutter Island (Wyspa tajemnic) nie zgodzę się, że o niebo lepsze - ale polecam - dobry film
jarko Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Wyspa Tajemnic szału nie robi... Oczywiście dobry film, ale się nie wypowiem bo Incepcji jeszcze nie widziałem
hornet Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dlatego jak hornet pisze że coś jest gniotem to trzeba zassać bo pewnie fajny film Tu się nie wypowiedziałeś na temat incepcji czy mi się zdaje. Chyba oparłeś na spostrzeżeniach innych odnośnie filmu. Miarodajna ocena nie ma co :polew:
Rekomendowane odpowiedzi