Gość mmcv Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 zapasnik mnie troche zmeczyl ...powiem szczerze... ale koncowka bardzo fajna - moze opowiem co ?? Gran Torino ...jak to filmy Clinta bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Również polecam Slumdog Millionaire 2008 , a także: Mirrors 2008 Pathology 2008 Sierociniec The Unborn natomiast: Green Street Hooligans 2 <-- żadna rewelka, cała akcja w więzieniu, a przecież to Street Hooligans... Kochaj i tańcz <-- z dziewczyną owszem, ale i tak kamerzysta dał ciała i nie pokazał tego co w tańcu najważniejsze (dynamiki,ruchu etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Polecam: "North Face" aka Nordwand no i Star Treka nowego dla znawców tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdek77 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 A ja polecam 'IP Man' film chinski,ale fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chris_LWC Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jeśli ktoś nie zna to polecam film transporter 2 i transporter 3 myślę że się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jeśli ktoś nie zna to polecam film transporter 2 i transporter 3 myślę że się spodoba ten myk z s8 ktora dogania c-klasa ...albo na dwoch kolach miedzy tirami ... wow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ten myk z s8 ktora dogania c-klasa ...albo na dwoch kolach miedzy tirami ... wow.... E-klasa wg mnie to "lekko" przesadzone momenty A ja dorzucę jeszcze film "Seven Pounds" (PL "Siedem dusz") 2008, http://www.filmweb.pl/f459974/Siedem+dusz,2008/zwiastuny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinecki Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 to ja z innej paki: NUMB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chris_LWC Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Polecam filmy takie jak Friday, Next Friday, Friday After Next - ciekawa seria filmów komediowych w roli głównej z Ice Cubem ( dla jednych jest dobrym raperem, dla innych dobrym aktorem więc można to sprawdzić ), jak ktoś by chciał się dowiedzieć więcej o niej podaje linka : http://www.filmweb.pl/f34626/Pi%C4%85tek,1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 potwierdzam Piatki sa smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jeśli ktoś nie zna to polecam film transporter 2 i transporter 3 myślę że się spodoba a ja nie polecam niestety jak dla mnie to już przesadzili z umiejętnościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadziak Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ja polecam "Adrenalina" , Adrenalina 2. Pod napięciem , z Jason Statham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 To ja odświeżę temat, polecam Knowing z Nicolasem Cage . Fajny film. Teraz szukam czegoś do oglądnięcia ale nie widze nic ciekawego. Może ktoś rzuci jakimś ciekawym tytułem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawkol-d1 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Transformers: Zemsta Upadłych, Epoka Lodowcowa 3, Co się zdarzyło w Las Vegas (ostatnio w TV widziałem i sądzę, że to fajna komedia :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leewang Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Widziałem "Transformers: Zemsta Upadłych" i "Co się zdarzyło w Las Vegas" fajne filmy. Jakoś nie chce mi się teraz oglądać bajki Epoka Lodowcowa. Coś z sensacji/dramatu możecie polecić ? Fajny jest Van Wilder 3 ale nie ma jeszcze napisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Smoking Aces - polecam dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Smoking Aces - polecam dobry film Mam w domu, obejrzę dzisiaj w takim razie.. _________________________________________________ Co się zdarzyło w Las Vegas też widziałem - b.fajny. Z komedii - ostatnio oglądałem "Narzeczony mimo woli" czy coś takiego, teraz w kinie leci.. Bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z komedii polecam "Jestem na TAK" z Carreyem. Stary dobry Carrey powraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z komedii polecam "Jestem na TAK" z Carreyem. Stary dobry Carrey powraca. A też oglądałem.. Całkiem fajny. Śmiechowo podobny do telemaniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 kolejna komedia, ktorej nie mozna przegapic. http://www.filmweb.pl/f487211/Kac+Vegas,2009 dawno sie tak nie usmialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi