Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Obejrzałem dzis Druhny ... 7/10 Teraz ogladam podwójne życie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 moze sie rozumiemy, a moze nie. wustyle zasugerowal, ze zachowujecie sie jak panienki uzywajace sieci od tygodnia. są odpowiednie fora do linkowania - w tym watku polecamy tytuły, a nie sypiemy tekstami w stylu "podeslac ci" - "podesli kilka linkow jak mozesz, a jak nie mozesz to nie podsylaj" i "zasysam tych kowbojow" - kogo obchodzi co zasysasz i komu w danym momencie?? Słuchaj a są wstawione tutaj gdzieś linki do filmów aby ktoś ściągał :?: Tak samo można kupić film on-line czyli przez internet i powiedzieć że zaraz sobie "zassam film" by powiedzieć kolegom z forum czy warty obejrzenia. Temat faktycznie zmierzył nie do końca w tym kierunku gdzie miał iść bo tutaj polecamy filmy i ewentualnie streszczamy wg naszych opinii. Od tej pory takie rozmowy tylko na PW bo nie będziemy zaśmiecać tego tematu. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja np. lubie tu zajrzec, bo oglądam film raz na ruski rok, więc chcialbym wybrac juz jakis lepszy jak mam juz oglądac ech co za niefart, zamknąlem laptopa a juz mialem 98% a nie puscilem przez program wspomagajacy sciaganie tylko normalnie przez windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 moze sie rozumiemy, a moze nie. wustyle zasugerowal, ze zachowujecie sie jak panienki uzywajace sieci od tygodnia. są odpowiednie fora do linkowania - w tym watku polecamy tytuły, a nie sypiemy tekstami w stylu "podeslac ci" - "podesli kilka linkow jak mozesz, a jak nie mozesz to nie podsylaj" i "zasysam tych kowbojow" - kogo obchodzi co zasysasz i komu w danym momencie?? Słuchaj a są wstawione tutaj gdzieś linki do filmów aby ktoś ściągał :?: Tak samo można kupić film on-line czyli przez internet i powiedzieć że zaraz sobie "zassam film" by powiedzieć kolegom z forum czy warty obejrzenia. Temat faktycznie zmierzył nie do końca w tym kierunku gdzie miał iść bo tutaj polecamy filmy i ewentualnie streszczamy wg naszych opinii. Od tej pory takie rozmowy tylko na PW bo nie będziemy zaśmiecać tego tematu. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Podwójne Zycie z Melem Gibsonem ... 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Podwójne Zycie z Melem Gibsonem ... 7/10 Nie był zły, dobre numery odprawiał z bobrem [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 15:19_________________________________________________Oglądał ktoś może dłuższą wersje Avatara o 16 minut z innym początkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co by tu teraz zassac coś bym obejrzał ale co ??? Widział ktos polski film Milion Dolarów ??? albo Drzewo Życia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co by tu teraz zassac coś bym obejrzał ale co ??? Widział ktos polski film Milion Dolarów ??? albo Drzewo Życia ??? Jeśli nie widziałeś to polecam "The Lincoln Lawyer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co by tu teraz zassac coś bym obejrzał ale co ??? Widział ktos polski film Milion Dolarów ??? albo Drzewo Życia ??? Jeśli nie widziałeś to polecam "The Lincoln Lawyer" Honey 2 8,5/10 Dobra muza fajny filmik na relaks... Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co by tu teraz zassac coś bym obejrzał ale co ??? Widział ktos polski film Milion Dolarów ??? albo Drzewo Życia ??? milion dolarow całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 albo Drzewo Życia ??? Zaraz będę oglądał [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 01:15_________________________________________________ Pamiętacie :?: Przerobili na BD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 albo Drzewo Życia ??? Zaraz będę oglądał [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 01:15_________________________________________________ Pamiętacie :?: Przerobili na BD pamietamy, straszny gniot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Drzewo Życia ... jak dla mnie kupa ... 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Drzewo Życia ... jak dla mnie kupa ... 2/10 Straszna kupa jak cholera jasna Aż się dziwie sam sobie że do końca wytrzymałem oglądnąć Doszedłem do wniosku że najlepiej ten film to by się oglądało po spaleniu w końcu latały tam planety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To może być ciekawy film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmmm fajne laski... w sumie komedia.. pare scen niby trzymajacych w napięciu... z chęcią zobacze ale cudów się nie spodziewam ... no i jest już do zassania na chomiku od dłuzszego czasu ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Widzieliscie? Weekend (2011) - Cały Film Mysle ze nie az taki zly,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To może być ciekawy film Farrel wampirem tego kuźwa jeszcze nie było Się oglądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To może być ciekawy film Farrel wampirem tego kuźwa jeszcze nie było Się oglądnie Wczoraj oglądałem. Film średni, chyba jeden z najgorszych w jakich Farrell ostatnio zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Widzieliscie? Weekend (2011) - Cały Film Mysle ze nie az taki zly,co? Wyłączyłem po dwudziestu minutach. Jak dla mnie tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi