Mario22 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ta Kac Wawa to ponoć kupa .... takie ma opinie na necie ... a Sponsoring total dno... nie polecam
franio Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ta Kac Wawa to ponoć kupa .... takie ma opinie na necie ... a Sponsoring total dno... nie polecam całkiem, całkiem, może być, a najlepszy jest Jerzy Słomka
Młody Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Kobieta w Czerni z tym Harrym P. Jest dobry .
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Kobieta w Czerni z tym Harrym P. Jest dobry . właśnie wróciłem z kina,może być
piterdzg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 zobaczcie coś troche starszego ''Wyścig Śmierci'' także ze Statanem.
skrab Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ostatnio oglądałem..stary ale jary :http://www.filmweb.pl/film/Uprowadzona-2008-401089 Dobry oglądałem
piterdzg Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak lubicie nico Cage to Proponuje ''Seeking Justice'' chora sprawiedliwośc czy coś takiego
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak lubicie nico Cage to Proponuje ''Seeking Justice'' chora sprawiedliwośc czy coś takiego Bóg zemsty
jarko Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ten film, dziwczyna z tatuażem smoka - jakiś taki znajomy mi się wydawał i... A jednak, ja polecam pierwsza adaptację, gdzie dostepna już jest każda część trylogii millenium Larssona: - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet - Dziewczyna, która igrała z ogniem - Zamek z piasku, który runał Nie oglądałem nowości z ubiegłego roku, ale wiem że Noomi Rapace z pierwszego wydania zagrała rewelacyjnie - POLECAM
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ten film, dziwczyna z tatuażem smoka - jakiś taki znajomy mi się wydawał i... A jednak, ja polecam pierwsza adaptację, gdzie dostepna już jest każda część trylogii millenium Larssona: - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet - Dziewczyna, która igrała z ogniem - Zamek z piasku, który runał Nie oglądałem nowości z ubiegłego roku, ale wiem że Noomi Rapace z pierwszego wydania zagrała rewelacyjnie - POLECAM Widziałem wszystkie trzy części i też bardzo polecam, a dla porównania obejrzę wkrótce "Dziewczyna z tatuażem".
jarko Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 No w sumie dla porównania też się zastanawiam czy nie obejrzeć... Natomiast oglądałem ostatnio Spadkobierców - bardzo fajny film.
piterdzg Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak chcecie sie pośmiac to kociak ucieka a scena pod koniec filmu z czarnym szkotem powala ;-))zobaczcie http://www.youtube.co/watch?v=XiMRe5svmKc tylko coś glosu nie ma
piterdzg Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 jak ktoś lubi francuskie kino to polecam ''GO FAST""
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 A na to poczekamy ---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:42 ----------
PABLO Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Można oglądnąć, dla mnie 7/10 Dziś pojawił się w HD
Wandej Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Oglądał ktoś wczoraj "John Carter"?? Bo się zastanawiał właśnie czy jechać dzisiaj
Frimuś Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dzis wrociłem z filmu "Terytorium Wroga" i na wiele filmow ktore wychodza -ktore ogladam ten szczegulnie przypadł mi do gustu 10/10
Rekomendowane odpowiedzi