poziek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 i ja też do wtorku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A zostaje ktoś może do poniedziałku :?: Czy Wszyscy w niedzielę do domku będą pomykać :?: W poniedziałek dzieciory/łobuziory rozpoczynają rok szkolnywypadałoby być ja w niedzielę rano dokonam ucieczki w popłochu... jak prezes z Kaletki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 My chyba zostaniemy do poniedziałku, żeby sie nie wkur.iać na niedzielne korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 i ja też do wtorku :gwizdanie: I Kaśka i Ja :evil: Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj To już widzę co sie będzie działo, jak zostaniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 i ja też do wtorku :gwizdanie: I Kaśka i Ja :evil: Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj To już widzę co sie będzie działo, jak zostaniemy No będzie się działo Ja również wolę siedzieć na plaży i sączyć browarek jak stać w niedzielnych korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 i ja też do wtorku :gwizdanie: I Kaśka i Ja :evil: Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj To już widzę co sie będzie działo, jak zostaniemy No będzie się działo Ja również wolę siedzieć na plaży i sączyć browarek jak stać w niedzielnych korkach i to jest prawidłowe podejście do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja na bank zostanę dłuzej, gdzieś tak do wtorku. :> NIe wiem tylko, czy swojego nawigatora nie będę musiał odesłać w paczce , jak się okaże, że nie dostała urlopu na pierwsze dni września Natomiast raczej nikłe szanse, żeby pojawić się przed piątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Kiedy przydzial pokoi/domkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jeszcze zapytam czy jest jakiś termin do kiedy trzeba sobie załatwiać przedłużenie pobytu :?: Mam sie spieszyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 jarko to jeszcze sobie nie załatwiłeś?? My od miesiąca mamy juz zaklepane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... toś psepadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... a mnie sie wydaje że będziesz kimał na plaży :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... a mnie sie wydaje że będziesz kimał na plaży :polew: To żaden problem, raczej kwestia odpowiedniej ilości alkoholu Potem kwestia miejca staje się nie istotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jeszcze zapytam czy jest jakiś termin do kiedy trzeba sobie załatwiać przedłużenie pobytu :?: Mam sie spieszyć :?: Ja tez mam juz zaklepane od jakiegoś czasu, żeby potem pokoi mi nie zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jeszcze zapytam czy jest jakiś termin do kiedy trzeba sobie załatwiać przedłużenie pobytu :?: Mam sie spieszyć :?: Ja tez mam juz zaklepane od jakiegoś czasu, żeby potem pokoi mi nie zabrakło A jakby coś, najwyżej będę kimał w samochodzie Zaleta Avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... a mnie sie wydaje że będziesz kimał na plaży :polew: jak będzie ciepła noc to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Noc na plazy ze smiglem do gory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... a mnie sie wydaje że będziesz kimał na plaży :polew: jak będzie ciepła noc to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No jeszcze nie bo jakoś tak mi się cały czas wydaje że daleko jeszcze do zlotu... a mnie sie wydaje że będziesz kimał na plaży :polew: jak będzie ciepła noc to czemu nie :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi