Suli Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zapomniałes dodać jescze skromna ,,.............................. .............................. a na koniec skromnie powiedziała że to Twoja zasługa " jaka obeznana w temacie :gwizdanie: ----------------------------------------------------- Taaaaa... mnie zycie nauczyło, że nie podskakuje się żadnej kobiecie z Radomia. ŻADNEJ Ba, nawet Huck Norris nie podskakuje żadnej kobiecie z Radomia
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zlot coraz bliżej a tu straszna cisza nastała... :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Szkoda, że termin mi nie podpasił, ale oglądając foty z ostatnich Zlocików, wierzę, że będziecie się świetnie bawic. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się spotkać Klub Polska
ono Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Brynia jesli Twoja forma bedzie taka jak u Pozia to cieńko to widzę
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy Damy rade, jak rok temu
taktuś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to mamy trenować spożywanie kolorowych mydlin? :gwizdanie:proponuję tym razem spożywać od początku do końca poważny trunek: CZYYYYYSTA- to rzecz oczywista
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 YES YES YES Czysta! * * Moze byc nawet Wyborowa, ostatni mi podchodzi
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 widzę że się nieźle nakręcacie
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to bedzie moj pierwszy zlot , to tak ostro jest na zlotach
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to tak ostro jest na zlotach to tak ostro jest na zlotach :drunk Jak znam ono, to jest neźle
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to bedzie moj pierwszy zlot , to tak ostro jest na zlotach no kazdy musi przezyc swoj pierwszy raz wiem co mowie,to juz bedzie moj trzeci zlot :gwizdanie: jest gorzej niz ostro
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 proponuję tym razem spożywać od początku do końca poważny trunek: CZYYYYYSTA- to rzecz oczywista pewnie luksusowa
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to tak ostro jest na zlotach to tak ostro jest na zlotach :drunk Jak znam ono, to jest neźle :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami jak jestem w Krakowie to mogę pić,pić i pić i nic ,wszystkie krakósy leżą a ja trzezwy ,pewnie to działa i w drugą stronę
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami nie tylko......... moge dodac, ze z warszawiakami tez moze byc ciezko jak nie wierzysz to zapytaj Slawqa...opowie Ci o Sylwestrze w Zakopanym :polew:
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;(
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;( nic sie nie martw..... zacznij trenowac juz dzis......to moze dasz rade im jakos jeszcze troche czasu masz
Rekomendowane odpowiedzi