Suli Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zapomniałes dodać jescze skromna ,,.............................. .............................. a na koniec skromnie powiedziała że to Twoja zasługa " jaka obeznana w temacie :gwizdanie: ----------------------------------------------------- Taaaaa... mnie zycie nauczyło, że nie podskakuje się żadnej kobiecie z Radomia. ŻADNEJ Ba, nawet Huck Norris nie podskakuje żadnej kobiecie z Radomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Chuck Norris jest kobietą z Radomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zlot coraz bliżej a tu straszna cisza nastała... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wszyscy szykują formę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Szkoda, że termin mi nie podpasił, ale oglądając foty z ostatnich Zlocików, wierzę, że będziecie się świetnie bawic. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się spotkać Klub Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Brynia jesli Twoja forma bedzie taka jak u Pozia to cieńko to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy Damy rade, jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to mamy trenować spożywanie kolorowych mydlin? :gwizdanie:proponuję tym razem spożywać od początku do końca poważny trunek: CZYYYYYSTA- to rzecz oczywista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 YES YES YES Czysta! * * Moze byc nawet Wyborowa, ostatni mi podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 widzę że się nieźle nakręcacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to bedzie moj pierwszy zlot , to tak ostro jest na zlotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to tak ostro jest na zlotach to tak ostro jest na zlotach :drunk Jak znam ono, to jest neźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Trenować, trenować ,bo tu zawsze wszyscy mocni a potem zasypiają na ławkach w połowie imprezy . hyhy to bedzie moj pierwszy zlot , to tak ostro jest na zlotach no kazdy musi przezyc swoj pierwszy raz wiem co mowie,to juz bedzie moj trzeci zlot :gwizdanie: jest gorzej niz ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 proponuję tym razem spożywać od początku do końca poważny trunek: CZYYYYYSTA- to rzecz oczywista pewnie luksusowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to tak ostro jest na zlotach to tak ostro jest na zlotach :drunk Jak znam ono, to jest neźle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami jak jestem w Krakowie to mogę pić,pić i pić i nic ,wszystkie krakósy leżą a ja trzezwy ,pewnie to działa i w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 to najgorzej bedzie z krakósami nie tylko......... moge dodac, ze z warszawiakami tez moze byc ciezko jak nie wierzysz to zapytaj Slawqa...opowie Ci o Sylwestrze w Zakopanym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zaczynam się bać ,dostać baty na własnym terenie ;( nic sie nie martw..... zacznij trenowac juz dzis......to moze dasz rade im jakos jeszcze troche czasu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi