Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Napiszcie czy ktoś w ogóle będzie, bo nie wiem czy jechać. Sam mam auto w rozsypce :whistling:

Zawsze ktoś jest. Co się dzieje z Twoim autem, może coś poradzimy.

Opublikowano
Napiszcie czy ktoś w ogóle będzie, bo nie wiem czy jechać. Sam mam auto w rozsypce :whistling:

Zawsze ktoś jest. Co się dzieje z Twoim autem, może coś poradzimy.

Nie nie. Nic się nie dzieje :decayed: Po prostu jestem na etapie zmian. Teraz będę dokładał BOSE, zmiana foteli na kubełki i mam trochę syf w środku, bo zmieniałem cały zawias, a na tył trzeba zdejmować tapicerkę to nawet nie zakładałem z powrotem, bo i tak będę wyciągał wszystko. No i jutro muszę zrobić przegub, bo wymieniłem, ale na używkę, bo mam dwa angliki i mi pstryka :facepalm: No i jak zdążę to jeszcze na zbieżność do Wielunia skoczę. Ponadto muszę wymienić odmę, bo mi leci olej i zrobić tą gumę, która trzyma wydech, bo mi się cały telepie. Teraz chwilowo mam podłapany drutem i mi dzwoni aż miło :decayed: Jakby ktoś potrzebował czegoś do B5 to pisać, mogę zabrać. W takim razie raczej będę :hi:

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

Brać laptopa z vagiem? Ktoś potrzebuje? Bo musiałbym instalować - miałem format lapka.

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował czegoś do B5 to pisać, mogę zabrać. W takim razie raczej będę :hi:

gdybyś miał antene do odbioru sygnałów z ori pilota wraz z kawałkiem wiązki do sterownika centralnego zamka to bym poprosił. Jacek chce dołożyć sterowanie centralnym zamkiem ori. pilotem. Sterownik który to obsługuje też możesz wziąć.

[/color]Brać laptopa z vagiem? Ktoś potrzebuje? Bo musiałbym instalować - miałem format lapka.

nie koniecznie

Opublikowano

Brać laptopa z vagiem? Ktoś potrzebuje? Bo musiałbym instalować - miałem format lapka.

Nie wiem czy nie za pózno piszę ale byłbyś bardzo zły gdybyś wziął tego laptopa a ja bym się nie zjawił?

Nadal nie wiem czy dojadę :(

Opublikowano

Nie wiem czy nie za pózno piszę ale byłbyś bardzo zły gdybyś wziął tego laptopa a ja bym się nie zjawił?

Nadal nie wiem czy dojadę :(

Znaczy to nie ma problemu tylko nie wiem czy zdążę wgrać vaga.. Teraz trochę już za późno, bo muszę poczytać jak to się wgrywało, ale spróbuję. W ciągu 20 minut napiszę czy da radę.

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

Już wgrywam, powinno być bez przeszkód. Jak zainstaluję to dam jeszcze znać czy na pewno hula.

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:04 ----------

Jakiś problem z kablem mam. Wezmę to, ale nie wiem czy śmignie.

Opublikowano

Ok. Decyzja już jest. Będę ale na 16-tą nie dam rady z wiadomych względów :))

Opublikowano
Ok. Decyzja już jest. Będę ale na 16-tą nie dam rady z wiadomych względów :))

też się chwilę spóźnię przez tego vaga, bo nie umiem ogarnąć kabla, ale zrobię to jakoś :wink:

Opublikowano

jedno zdjątko ze spociku.

zdj_cie0431.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Następnym razem musimy zapełnić cały parking :decayed: Wezmę ze sobą z 3-4 audi jak się uda :naughty:

Opublikowano

Jeżeli nie rozwiąże tematu ( a to będzie tragedia tak długo ) to wpadnę jeszcze raz bo logi które wczoraj zrobiliśmy wywalili mi do kosza moderatorzy.Chyba że do tego czasu furka stanie całkowice.

Napisali mi że z tego nikt nic nie wyczyta :(

Opublikowano
Jeżeli nie rozwiąże tematu ( a to będzie tragedia tak długo ) to wpadnę jeszcze raz bo logi które wczoraj zrobiliśmy wywalili mi do kosza moderatorzy.Chyba że do tego czasu furka stanie całkowice.

Napisali mi że z tego nikt nic nie wyczyta :(

bo to nie były pełne logi, tylko takie tam rzucenie okiem na sprawe. Jak chcesz zrobić logi gdy furka łapie muła przy 3 tys. obr. Wymień N71 i zobaczymy.

Trza było mówić, że chcesz zrobić logi do analizy przez forumowych specjalistów.

Opublikowano

Już po sprawie.Nie wytrzymałem i pojechałem sobie wyczyścić turbo.Zero kosztów a furka prawie lata teraz :)

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nie byłem, bo zawsze coś wypadło, ale dziś podpisze w końcu listę :)

Opublikowano

Ja dzisiaj niestety odpadam :kwasny:

Opublikowano

DSCF0025.jpg

<br /><br />

DSCF0027.jpg

<br /><br />

DSCF0028.jpg

<br /><br />

DSCF0030.jpg

<br /><br />

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

znowu te same twarze i fury na spocuie, ruszcie sie mlode ziomki z domu w niedziele. moze swiat mod'ow was zaczaruje i zaczniecie upgradować.

u mnie leci potezny modzi z Q na poczatku .... wiecej na spocie

Opublikowano

Łukasz(trzeciaq) rzuciłeś wyzwanie, więc masz prawo ustalenia natępnęgo terminu spota w WIELUNIU:thumbup1: