fafnasty Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 co za odboje na tyle masz?? bycze? szukam cos na sell bo mi się wybiły suczki i trze czasami a bycze mi nie wejda w springi
Wajsik86 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 mam plastry grubości obudowy amora z dziurą w środku,powiększyłem otwór w tych gumach z 10mm na grubosc tłoczyska i w jednym miejscu naciąłem zeby sobie wsadzać bez rozbierania amora,póki co najlepsze jakie miałem.Jak będe przy aucie moge Ci zrobić foto jak to wygląda.Jak by sie uprzeć to nawet osłon na nie wchodzi. Tymczasem przy okazji grzebania i czekania aż wosk dojdzie,pomalowałem sobie ramke grilla plastilakiem
TrollGun Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jak dla mnie, najładniejsza sztuka na forum, przynajmniej z tych, które widziałem I lift idealnie utrzymany z gustem i bez żadnej przesady
Wajsik86 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) fafnasty coś takiego mam wsadzone z tył i jest twardziel Jakby co daleko do sklepu nie mam mogę Ci ogarnąć chociaż nie wiem czy nie są podobne do klipsów z allegro(ich nie miałem) trzeba się troche pobawić z powiększeniem otworu ale za to amora nie trzeba wyciągać no i nie wylatują Troll poogladaj troche,bo na forum są zdecydowanie ładniejsze u mnie póki co obowiązuje zasada "koło i gleba nic więcej nie trzeba" chociaż glebe zmieniłbym tu na spas bo na tym mi bardziej zależy Jakieś tam foto na spontanie,tył niestety jeszcze nie ustawiony jak ma być no i w sumie już nie aktualne bo zaciski zmieniły kolor i ramka grila a tak wyglądają obecnie zaciski Aaaa i bym zapomniał,jest też filmik z wycieczki po passata W8 Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Wajsik86
kamilus Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 fajniee sie kola krencoooo w ruchu
marcinoa4b5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no dokładnie elegancko się kręcą w ruchu:P:P . i furka robi robotę:)można wiedzieć jaka nazwa feli bo nie doczytałem")")
Wajsik86 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 fajnie sie krencooo tylko w złooo strone koło to ateo z touarega.Dzięki za pozytywy
slavko87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Prezentuje się świetnie na tych kolach. Widziałem na żywo w innej a4 i robią robotę
marcinoa4b5 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ateo? a może mi ktoś pokazać aukcje takowych??w 19*? to jest czy jak?
Wajsik86 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 "Touareg 19" wpisz w Allegro wyskakują z oponami w połowie strony masz same felgi albo jak masz wiecej kasy to wpisz "bentley continental 19" wychodzą w podobnym wzorze tylko troche droższe
marcinoa4b5 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 no faktycznie znalazło się:)tylko powiedz kolego jakie masz oponki na nich założone:)?oryginalny rozstaw to 5x130?
Wajsik86 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dystanse na 112 oczywiście sa,opony jedyne słuszne 215/35
Wajsik86 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Na urodziny sprawiłem sobie prezent,mała rzecz a cieszy-roleta tylnej szyby Wywalanie kanapy i starej półki.... Stara vs nowa półka,w starej był dodatkowy stop i ładniejsze maskownice głośników no to trzeba było przełożyć... Od razu zrobiło się przyjemniej w środku... Aaaa i na koniec stwierdziłem,że tarcze słabo wypełniają 19 więc założyłem 16
Wajsik86 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Od lowride.pl końcowy tłumik z kwasiaka,środkowy pójdzie out a zamiast kata strumiennica.W czwartek zobaczymy jak to gada
luty2502 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ciekawe czy coś lepiej bd jechało:) kolor taki masz jak moja:)
czorny_07 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ciekawe czy coś lepiej bd jechało:) kolor taki masz jak moja:) nie, to Ty masz taki kolor jak on czekam na exhaust soundchceck
Wajsik86 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 nie, to Ty masz taki kolor jak on faktycznie jest róznica czekam na exhaust soundchceck szału na pewno nie będzie,ale na pewno coś skręce Zastanawiam sie tylko czy kominy nie za duże bo jeszcze nie załozyłem a już mi chłopaki w pracy puszke wrzucili do środka
Rekomendowane odpowiedzi