j4s2c2vr Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Niepotrzebnie krzyczysz Na początek może spoty pouskuteczniać... a na zloty to przyjdzie czas Odezwę się do Was jak znowu nawiedzę Wasze okolice...Byłem w sobotę na spocie pod Lidlem, miała być jakaś konfrontacja Policja kontra tuningowcy, organizowana przez tvn turbo, ale oczywiście nie wyszło...Później przenieśliśmy się na parking przy giełdzie na Andersa, ale licho było. Audi A4 tylko 3 czy 4 może... Miło było poznać Łukasza z Supraśla i resztę kolegów...
powaguspisz Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 YYY Dawno nie byłem na żadnym spotkaniu, i z miłą chęcią bym wskoczył, czy coś się zapowiada w najbliższym czasie ??
Magicbattle Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 siemanko koledzy. jest ktoś z bielska podlaskiego?? trzeba by mi bylo obejrzec auto bo mam dosyc jezdzenia w ciemno i marnowania kasy. jak ktos by mial blisko to prosil bym o sprawdzenie autka czy warto. http://olx.pl/oferta/audi-a6-c5-1-8t-quattro-CID5-ID771lR.html#51057c38a7 moj tel w razie wu 724525919
marciiin Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Witam no już chyba nikt się nie ustawia tutaj bo tak zaglądałem co jakiś czas ale cisza.Pozdrawiam wszystkich szerokości
Kasjan Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Od samego zaglądania spot sie nie zorganizuje...
powaguspisz Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 Ustawiają się chłopacy, tylko częściej telefonicznie powymieniali się numerami dzwonią piszą i lecimy. Ale oficjalnie ja bym się z chęcią gdzieś wybrał na jakiegoś spontanicznego spota,. Pisać panowie gdzie i kiedy, i komu jak pasuje to coś może na weekend zorganizujemy.
sadowiak Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ja teoretycznie zaczynam szkołę a planu jeszcze nie mam, ale jak coś się wykryli i będę miał wolne to wpadnę
DawidASZ Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Może spot razem z klubem a3?
powaguspisz Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Nie mam nic przeciwko, im więcej tym lepiej To co Panowie/Panie Niedziela 16-17 ??
sadowiak Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja wypuszczą z zajęć to tak, ale gdzie?
DawidASZ Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 My będziemy o 18 na parkingu Lidla/Shell na Piastowskiej
powaguspisz Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Wolał bym wcześniej 16, i zawsze można poczekać coś porobić do 18 by reszta dojechała. Niestety żony i dzieci czekają wieczorem na tatusiów OK godzina 16 parking na wylocie W-Wa koło białego kościoła. Ja będę dawno nie byłem jadę wywietrzę auto No no było ciekawie, a nawet z początku ciepło panowie ze Skody tak pod dupkę podjechali że początkowo sądziłem iż są to panowie ale w niebieskich mundurkach Zastanawiam się czy wyskoczyć na ścinkę :
17lukasz91 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Panowie jakis spontan w następny weekend??;p
Zervos Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 a może 22 lub 23 listopad 2014 Białystok ?
Rekomendowane odpowiedzi