Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spot Białystok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Cichy ja bede po 18 bedziecie

---------- Post dopisany 04-07-2013 at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2013 at 16:31 ----------

Cichy a może jak pogoda dopiszę to spot Augustów na placu przy plaży ?? Co Ty na to może więcej jest osób chętnych

---------- Post dopisany 22-07-2013 at 07:55 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 14:36 ----------

Dzień Dobry PANOWIE / PANIE

Tak po rozmowach i sygnałach jakie doszły do mnie postanawiam po raz kolejny rzucić hasło o spocie w Augustowie.

Proszę ewentualnych zainteresowanych o podanie terminu jak by pasowało komu i gdy pogoda dopiszę to w większym gronie się spotkamy.

Paweł wiem że na Ciebie można liczyć :wink:

Opublikowano

Mariusz, no teraz dla naszych pań jak najbardziej jest wskazane przebywanie na świezym powietrzu ;) Także my jak najbardziej jesteśmy za. Tylko trzeba byloby zgrać się z chętnymi z Augustowa, Ełku, Olecka i okolic.Chłopaki dajcie znać jak wam pasuje i jakiś dogodny termin dla wszystkich moze ustalimy.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł Panowie z tym spotem w okolicach Augustowa. Jest kilka fajnych miejscówek, gdzie można byłoby się zgadać, nawet z jakimś grillem :hi:

Opublikowano
  • Autor

To jeszcze tylko proszę panowie o jakieś terminy kto by się pisał, i ewentualnie jaka data, który weekend - jak by pogoda dopisała może i w najbliższy??

Niedzielne przed południe na obiadek zamiast do Teściowej to do Augustowa :banan:

---------- Post dopisany 28-07-2013 at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany 23-07-2013 at 08:01 ----------

Panowie chlodniej to na spocik o 20/21

Opublikowano

jak będziecie jakiś spocik ogarniać to wcześniej napiszcie gdzie i kiedy chętnie bym wpadł i popytał się parę rzeczy no i oczywiście poznał was :decayed:

Opublikowano

:hi:

Panowie jak macie chęci to zapraszam do Augustowa w najbliższą niedzielę, pogoda ma być bardzo fajna :naughty:

Opublikowano

akurat brak czasu na dłuższy wypad bo do pracy wracam w następnym tygodniu i muszę trochę przygotować się wcześniej w domu na miejscu to co innego zawsze na godzinkę dwie można wyskoczyć

Opublikowano

Leci ktoś na ,, air show" do giżycka?:D

Opublikowano

Ja jeszcze nie wiem, ale możliwe, że tak :) podobno super impreza :wink:

Opublikowano

Ja akurat niestety na weekend niedostępny :/ Inwentaryzacja w pracy całą sobote i niedziele. wrrrrrrr

Ale później jak najbardziej dostępny ;) Panowie, to jak z wyjazdem do Augustowa ??

Opublikowano
  • Autor

Niestety ja na działeczkę jadę rodzinka przyjeżdża z Austrii a więc nie da rady

Opublikowano
Ja akurat niestety na weekend niedostępny :/ Inwentaryzacja w pracy całą sobote i niedziele. wrrrrrrr

Ale później jak najbardziej dostępny ;) Panowie, to jak z wyjazdem do Augustowa ??

Ja 2 najbliższe weekendy mam zajęte, więc chyba, że późniejszy termin :wink:

Opublikowano

Panowie. Moze narazie bez spiny umowmy sie na wiekszy apot w augustowie jakos w polowie sierpnia...powiedzmy 18 sierpien? Bo narazie i ja najblizsze likendy mam zajete. A na 18 jakbg bylo chetnych to ja z Filipem deklarujemy sie zalatwic jakas fajna miejscowke plus grill. Kwestia dogadania. Tylko pytanie ile osob byloby w stanie przyjechac? Oczywiscie termin mozemy jeszcze dogadac ale niech kazdy zainteresowanysie wypowie.

Opublikowano

18 sierpnia byłby fajnym terminem, ogarnęlibyśmy grylla itd., do Waszych zadań należałoby tylko przyjechać :decayed:

Opublikowano

Może i ja bym wpadł z partnerką. Przy okazji wysępiłbym od kogoś zmianę języka na fisie :)

Opublikowano

czy ktoś umiałby nauczyć polskiego języka moje autko :P chodzi mi głównie o radyjko pytałem się w jednym warsztacie z audio to 80 zł i godzinkę roboty

Opublikowano

Siemka koledzy ;) Ja z żoną planujemy dłuższy pobyt w BAU. Szwagier z siostra tez sie zadeklarował, jak usłyszał ze planuje z wami spotkanie to ostro poszedł po bandzie i zaczął poszukiwania domków. Więc jak ktoś by sie pisał to można cos ogarnąc 15,16,17 lub 18 Sierpnia w Augustowie :hi: Mariusz, Rafal porazmawiajcie ze swoimi kobietami to może byśmy razem sie spotkali ;) Tutaj wydaje mi, że jest fajnie LEŚNA POLANA - OBIEKT Z ATRAKCYJNĄ OFERTĄ Augustów - opinie (10) na Spanie.pl - pensjonat w Augustowie Obczajcie i sie zastanowcie ;)

Opublikowano

A ja natomiast zapraszam na spotkanie na moto show w ełku 11.08 będzie fajna impreza.

Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego

Opublikowano
  • Autor

A co będziesz swojego cicho biega wyprowadzał na tor :wink:

Opublikowano
Siemka koledzy ;) Ja z żoną planujemy dłuższy pobyt w BAU. Szwagier z siostra tez sie zadeklarował, jak usłyszał ze planuje z wami spotkanie to ostro poszedł po bandzie i zaczął poszukiwania domków. Więc jak ktoś by sie pisał to można cos ogarnąc 15,16,17 lub 18 Sierpnia w Augustowie :hi: Mariusz, Rafal porazmawiajcie ze swoimi kobietami to może byśmy razem sie spotkali ;) Tutaj wydaje mi, że jest fajnie LEŚNA POLANA - OBIEKT Z ATRAKCYJNĄ OFERTĄ Augustów - opinie (10) na Spanie.pl - pensjonat w Augustowie Obczajcie i sie zastanowcie ;)

Panowie, myślcie i wpadajcie do Augustowa :wink: