?uki1984 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Szukałeś w automacie/manualu czy taka się już trafiła:question: szukałem po prostu jak najbardziej zdrowego egzemplarza Gratuluje, witamy w tym szczegolnym gronie :hi: ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- PS. Dla zainteresowanych spalaniem tego autka, to wczoraj wróciłem z gór, przejechałem ok 1500 km i średnie spalanie to ok 17 litrów ale wiadomo czasem trzeba było przycisnąć co by nadrobić trochę czasu Jedno co zauwazyłem to samochód cholernie dużo pali w mieście musiałem na chwilę zawinąć do warszawy i jedną sprawę załatwić, to po mieście średnio 30 O kutfa 30litrów:shock3: tomoje 1.8tq w mieście pali połowe tego tak do 16L
streetrace Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ale V8... co rano odpalone w garażu daje Ci odpowiedź na pytanie "po co tak wcześnie wstałem?"
Plebansk8 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 Ale V8... co rano odpalone w garażu daje Ci odpowiedź na pytanie "po co tak wcześnie wstałem?" Prawda to W ogóle moja dziewczyna stwierdziła że nie mogła by tym samochodem jeździć na codzień bo jest za głośny... mało co sobie czoła nie rozwaliłem
winczako Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 .... mało co sobie czoła nie rozwaliłem hehe przyzwyczai się , moja już nawet czasem potrafi bluźnić "coś słabo idzie" jak jej dam poprowadzić gdym nie w stanie
Plebansk8 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 hehe mi się jeszcze nie zdarzyło oddać nikomu prowadzić, a co dopiero dziewczynie także podziwiam za odwagę
MARCIN607 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 hehe mi się jeszcze nie zdarzyło oddać nikomu prowadzić, a co dopiero dziewczynie także podziwiam za odwagę moja Pani nie chce prowadzić bo jej porady daję non stop :decayed::decayed: jakby taką ese dopadła to do odcinki na pierwszych 3biegach :polew:
Plebansk8 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 widzisz ja akurat o to bym się nie martwił bo automat ale jakby pedał gazu nacisnęła szpilką to mogło by się to źle skończyć
winczako Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 żonie już na tyle ufam, że po pijaku czasem daje się przewieźć i muszę przyznać, że wie do czego służy pedał po prawej
dziadek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Marek jak tam oświetlenie? i zdjąłeś folię ?
Plebansk8 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Marek jak tam oświetlenie? i zdjąłeś folię ? oświetlenie narazie olewam, póki co RNS-E do mnie idzie i razem z BOSE się będzie w przyszłym tygodniu rezało a folia zdjęta
David Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Możliwości eSki już wstępnie sprawdzone? no jest wkoncu ta esa co tak chciales dobrze ze sedan wyslalem Ci na pw adres do wysylki zderzaka s4 tyl tak jak sie umawialismy zderzak S4 tył ? ale o co chodzi ? a tak Cie wkrecam zebys mi przeslal swoj zderzak s4 dopiero teraz przeczytalem tego posta
Plebansk8 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 Możliwości eSki już wstępnie sprawdzone? no jest wkoncu ta esa co tak chciales dobrze ze sedan wyslalem Ci na pw adres do wysylki zderzaka s4 tyl tak jak sie umawialismy zderzak S4 tył ? ale o co chodzi ? a tak Cie wkrecam zebys mi przeslal swoj zderzak s4 dopiero teraz przeczytalem tego posta dzwoniłem do serwisu, jak się okazało autko już jest po wymianie cewek zapłonowych zapytałem także czy olej w skrzyni biegów był wymieniany, to gość powiedział, że nie może mi udzielić takiej informacji przez telefon, tylko na miejscu ktoś wie czemu tak ?
jarek_ns Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ochrona danych osobowych. Teraz żeby czegoś się dowiedzieć trzeba iść osobiście z dowodem rejestracyjnym
serfin Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 furka zajebiaszcza, gdyby Polska byłą drugą USA to również sprawiłbym sobie S4 a tak trzeba wozić się 1.8T. Naprawdę zacna furka zazdroszczę tego dźwięku silnika podczas przygazowywania
Plebansk8 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 No, pierwsze mody za płoty RNS-e i BOSE siedzi:wink:
Plebansk8 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 a sprawuje się bardzo dobrze żadnych nieoczekiwanych kosztów po pierwszysch 9 tysiącach kilometrów, wczoraj byłem na wymianie filtra paliwa, póki co będę musiał chyba wyrzucić stożek poprzedniego właściciela, bo jest już cały usyfiony i pewnie przepływkę też już szlag trafił... mocy? do mocy już się przyzwyczaiłem ale ten dźwięk... jara jak świeżaka:kox:
Blachu Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Hamownia była? lub jakieś małe starty z kreski z innymi autami?
Rekomendowane odpowiedzi