marek RĄCZKA Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 loco87 czym się przejmujesz ja też w ubiegłym roku kupiłem audi z włoch i miało przejechane 87 tyś i kolega który mi go sprzedawał mówił że na 99% pewny przebieg a przywiózł go wieczorem a ja rano go kupiłem . środek był zadbany poobdzierany był tylko tył zderzak ale jeżdze i się ciesze że mam 1.8 T a na dodatek QUATTRO pozdrawiam
loco87 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 No ja mialem malowane tylnie drzwi maske puszczona w pylke i boltnik (tam gdzie odstaje zderzak- bedę miec czas to to zrobie) oraz drzwi kierowcy od strony wew przy odplywie wody (malutki fragmenick) - cos tam sie dzialo co... niewiadomo. Elementy sa stare bo jest nawalone na to szpachli. Zderzaki poobijane strasznie....(nie to co widzisz sie w autach z niemiec) Środek mialem uświntuszony (jakby odkurzacza nikt wczesniej nie widzial o jakims ptakq nie wspomne...) Ale wszytsko ladnie wyprowadzam I jest coraz lepiej auto zaczyna sie w srodku bardzo dobrze prezentowac. Ps. mam porobione fotki dzis je dodam Może zrobione z bliska w duzej rozdzielczosci Was przekonaja...
Gość bob2703 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja swoją kupiłem rok temu miała nakulane 170. tys i niebyło żadnych przetarć na mieszku ani na dywanikach jedynie lekkie na kierownicy. teraz ma 199 i ciągle wygląda tak jak rok temu oczywiście środek bo z zewnątrz nastapiły zmiany :th:
czaki22 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 ale RĄCZKA na spota byś wpadł do tarnowa
marek RĄCZKA Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 czaki22 może wpadne jak znajde czas :>
loco87 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nowe foty juz są Pare takich dokladniejszych zrobilem (pod dywanikiem nie ma sladu to musza byc albo nieorginalne albo nie z tego auta bo to starszna szmata jest i idzie w kosz Pooglądajcie i piszcie Wiem jak wyglada keira po 160tys. jezeli nie jest w skorze to jest wyswiechtana poskrobana gladka. Tutaj jest seryjan perforacja. Ponadto pedal sprzegla jest w zasadzie nie naruszony.... Podloga nie wygnieciona. Zreszta może wiecie lepiej... Prosze o komentarze :th:
malizna Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 co to wogóle za spór o przebieg jak masz tyle przejechane to się ciesz i szerokości.
slaweq Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wydaje mi sie albo poduszka ma inny (ciemniejszy) kolor od kiery :gwizdanie:
TTom3k Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wydaje mi sie albo poduszka ma inny (ciemniejszy) kolor od kiery :gwizdanie: Tak ma byc;]
loco87 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Moge zrobic ze jedno i drógie będzie miec ten sam kolor.... Troche mnie jednak dziwi że tak zacny forumowicz nie wie ze zaślepka jest z innego materialu nizeli kolo kierownicy....Po spryskaniu plakiem efekt jest taki ze zaslepka nabiera glebi a kolo nie :] Proszę sie nie doszukiwac ze poducha wystrzelona czy wymieniona czy nie wiem co jeszcze......
hajper Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Poduszka zazwyczaj na zdjęciach ciemniej wychodzi, u mnie na żywo nie widać różnicy a na zdjęciach wychodzi Co do auta - kumpel ma `96 1.8 i wygląda identycznie - nawet taka sama naklejka w tym samym miejscu (i identyczne wnętrze). O przebiegu koledzy napisali. Niech Ci dobrze służy.
loco87 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to na jednych filtrach auto jezdzilo 200tys Yeah Ach ten wloski serwis....[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2008, 19:02 _________________________________________________Ostatnio sobie stałem podsklepem i tak patrze na swoja a4.... tak patrze i tam mysle ze wyglada inaczej niz inne a4... tak jakby nizej... sprawdzilem sobie nalepke w bagazniku i mam na koncu napisane 1be - > gdzies mi sie obilo o uszy ze to jakies sportowe zawieszenie. To same sprężyny czy razem z amorkami zestaw ? Teraz sa 15 fele. Przy takim zawieszeniu na 16 bedzie aldnie stal czy od razu szukac ori 17 ? (juz teraz jest bardzo sztywno i twardo a co sie będzie dziac na takich 17 ? jest sens ? )[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 16:25 _________________________________________________
rafalekx Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja mam właśnie ori glebę 1BE = sports suspension/shock absorption. Nie pamiętam jak to jest dokładnie, ale chyba: czerwone amorki przód niebieskie tył, sprężyny z czerwonym i zielonym paskiem... Ja mam 16'' ori deski i zastanawiam się nad 17''. Pomyśl nad 17'' :th:
loco87 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jest pare ladnych sztuk.... http://moto.allegro.pl/item378884702_super_alu_felgi_audi_17_cali_opony_michelin.html spoko bo ori + tradycyjny wzor albo te... http://moto.allegro.pl/item380681528_ori_felgi_audi_17_5x112_idealne_opony_6mm.html tez ori ale wzor bardziej świeższy Macie jakis wzor obczajony na ktorym ladnie stoji?
ajax Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 A wogole takie 1.8T na 17" to bedzie chcialo jechac? I czy mi podejda oponki z 15 bo kupilem 2 nowe komplety i troszke szkoda bedzie je wywalic
angela Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 A wogole takie 1.8T na 17" to bedzie chcialo jechac? I czy mi podejda oponki z 15 bo kupilem 2 nowe komplety i troszke szkoda bedzie je wywalic czy ja dobrze zrozumialam chcesz na felgi 17'' zalozyc opony z felg 15" ???
ykk Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 A wogole takie 1.8T na 17" to bedzie chcialo jechac? I czy mi podejda oponki z 15 bo kupilem 2 nowe komplety i troszke szkoda bedzie je wywalic czy ja dobrze zrozumialam chcesz na felgi 17'' zalozyc opony z felg 15" ??? Beda naciagniete jak guma.. Tylko co by nie pekly..
ajax Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jednym slowem nie ma o tym mowy? Ehh to bede dalej na 15 stalowych smigal ;(
Rekomendowane odpowiedzi