Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] 1.8T 1be DEPO + hid nowe laczki 225/45/17 1be

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felunek jak mój :good:, szkoda że nie mam takiej zawiechy jak twoja bo widze , że jest w sam raz .

Zmien kierunki na allegro po 7 zł. w skodzianie po 27 zł 1 szt. jak się nie myle :sick3:

Opublikowano

Johny tez masz załozone 17 w tych felgach z A8 ? Powiedz mi czy masz jakies dystanse ? [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 07:03_________________________________________________Pojawiły się nowe tarcze OZ i klocki TRW z przodu oraz new płyn DOT 4 ATE narazie docieranka :) Skrzypiący wahacz prosty wymieniony na lmo :good: Nie piszczy i przestało stukac :kox:

Słuchajcie czy u Was na 225/45/17 przy skreconych kołach jak chcecie ruszyc troszke szybciej to latwo gubicie przyczepnosc ? Bo na prostej jest bdb a przy skrecie jakby za bardzo slizga...Opony w zakretach trzymaja nieprzyzwoicie dobrze i nie piszczą :mysli:

Opublikowano

Ja szukałem autka 4 miesiące i wkońcu znalazłem AFN z przebiegiem 203tys km oryginalny. w 2009 miał 189tys wszystko sprawdzane w ASO. Jak go kupiłem miał 203 tys teraz ma 214tys. Wszędzie suchutko z kurzem :) Tak więc da sie :) Mojego kolegi dziadek kupił Polówkę w salonie w 2003 roku. Wiecie jaki ma przebieg ? 16tys :) Corocznie wymienia wszystkie płyny itd. :) Tak więc zdarza się..

Opublikowano

Przebieg sobie już darowałem udowadniac :cool1: Audi musi miec te 300tys bo innych przeciez nie ma :D:rolleyes:

Cieszy mnie fakt że jak na swoje 15 lat dobrze sie trzyma :) Jak mi sie pytaja z którego to roku to nikt mi nie wierzy :kox: Olbrzymią zasługę ma tutaj fakt iż auto pochodzi z WŁOCH :good: Karoseria jest w stanie bdb a zabezpieczenia w idealnym. Nie ma tutaj nawet jednego babola nic... :naughty: Auto po kilku zabiegach wyrażnie odmłodniało co bardzo mnie cieszy :wink4: