joker-lukasz Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Witam, wczoraj odebrałem swoją B8. Po przesiadce od razu z B5 mam do tej pory banana na twarzy Póki co to taki trochę tylko opiszę i lepsze foty zrobię jak będzie czas i pogoda bo teraz leje. Motorowodnia: 2.0 TDI CR (120HK) Produkcja: końcówka 2009 r, modelowo 2010 Wypas: w sumie to bez szalu, opiszę lepiej jak wszystko rozkoduję * bixy skrętne * ledy tył * tempomat * system wyłączania silnika na postoju - nie wiem jak to się zwie * Audio - concert - sporo głośników, wzmak i subwoofer * * * jest jeszcze dupereli ale muszę to rozszyfrować póki co to jeszcze nie ogarnąłem tematu tego auta ale wszystko z czasem Plany/mody: * felga audi RS6 II 19" + opona Dunlop Sp Sport Maxx RT 255/35 * moc -> w wakacje udaję się do tune up * body S4/S-line * środek S-line * ledowe oświetlenie tylnej tablicy * zawias w dół * ramka grilla w czerń * oświetlenie wewnątrz starzy kupili przyczepkę więc powoli wożą dla mnie fanty z Polski
griga-st Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Nastepny Norek:decayed:Ladna:wink:
filip1001 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Fajna Do planowanych modów dorzuć kolor FIS Autko obejrzymy na żywo jak do PL zjedziesz
jedrekx Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 ładna sztuka, zainteresuj się też może dołożeniem MMI
turdzi Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 nie wiem czy to zdjecie ale strasznie wytarta kierownica
filip1001 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 nie wiem czy to zdjecie ale strasznie wytarta kierownica widziałem też turdzi inne foty wnętrza tej fury i tu zdecydowanie jest to tak padające światło
joker-lukasz Opublikowano 28 Września 2012 Autor Opublikowano 28 Września 2012 kierownica nie jest wytarta, moja stara cyfrówka robi mało ciekawe zdjęcia MMI? czyli navi tak? z modami zaczekamy na pewno do przyszłego roku bo po kupnie fury jestem pusty
joker-lukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam ponownie nadeszła w końcu pora na modzenie czegokolwiek w samochodzie tak więc na pokład wpadły felgi: model RS6 II (19"/8,5"/ET43) do tego nowa opona Dunlop SP SPORT MAXX RT 255/35/19 koło robi wrażenie ale zaczynam się zastanawiać dlaczego nie kupiłem od razu 20" w sumie jeszcze nie zdążyłem autem pojeździć na tych 19 więc nie wiem jak z komfortem wpadła też koperta ze stickersami no i przy ostatniej wizycie w Polsce kupiłem komplet do założenia oświetlenia ledowego na tylną tablice
Rekomendowane odpowiedzi