laki83 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ciekawy jestem jak oceniają te chinsko korenskie gumy typu nexen i nankang. . różnica w cenie kolosalna mój szef ma zimowe nexeny w 18''.kupował nówki i po jakimś czasie powiedział...że wiecej tego gówna nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireq Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ja mialem gy8 w audi a8 i byly to najlepsze zimowki jakie kiedykolwiek mialem - wczesniej jakies dunlopy w niej mialem (byly gorsze ale tez dawaly rade) i raz kupilem jakies barumy chyba ale po miesiacu oddalem i doplacilem do gy. w a4 mialem jakies gy ale inny model bo bieznik byl w jodełkę to tez byly super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 ja mialem gy8 w audi a8 i byly to najlepsze zimowki jakie kiedykolwiek mialem - wczesniej jakies dunlopy w niej mialem (byly gorsze ale tez dawaly rade) i raz kupilem jakies barumy chyba ale po miesiacu oddalem i doplacilem do gy. w a4 mialem jakies gy ale inny model bo bieznik byl w jodełkę to tez byly super 18stki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 OK - zamówiłem GoodYear UltraGrip 8 Performance 235/40/18. Wkrótce na aucie zagoszczą ponownie SAMARKANDy Dziś dojechały graty do elektrycznej rolety tylnej szyby - zbieram części na grubsze rezanie elektryczne (wyjedzie podłoga to ładnie się wszystkie brakujące wiązki położy ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 powiem ci Bartek że nad paskami sie jakos nigdy nie spuszczałem ale ten jest naprawde fajny...a elektryczna roleta jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 powiem ci Bartek że nad paskami sie jakos nigdy nie spuszczałem ale ten jest naprawde fajny...a elektryczna roleta jest mega Ja też nie ale wiesz jak jest To jeszcze dorzucimy zegary po modyfikacji (tzw. "biały" DIS) ze zmianą ustawienia poszczególnych kontrolek i polskim MENU Trzeba będzie troszkę w wiązkach pomieszać ale zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tak sobie patrze i... Szkoda, że manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Bartek jak już podłogę wywalisz to może od razu wygłuszenie walnij to ciszej w aucie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Bartek jak już podłogę wywalisz to może od razu wygłuszenie walnij to ciszej w aucie będzie Już z Vario rozmawiałem na temat drzwi - możemy dołożyć jeszcze coś (dzięki za podsunięcie pomysłu dziadku ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireq Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 18 w a8 i 16 w a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To jeszcze wrzucimy front+rear PDC z wizualizacją. Dziś doleciał sterownik... instalacja czujników już jest - teraz tylko to wszystko pospinać + kodowanie i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 powiem ci Bartek że nad paskami sie jakos nigdy nie spuszczałem ale ten jest naprawde fajny...a elektryczna roleta jest mega Ja też nie ale wiesz jak jest To jeszcze dorzucimy zegary po modyfikacji (tzw. "biały" DIS) ze zmianą ustawienia poszczególnych kontrolek i polskim MENU Trzeba będzie troszkę w wiązkach pomieszać ale zadziała http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/Passat/storyline/whiteDIS.jpeg to się uda napewno;) i w kabelkologi też nie jest źle , kolega jeszcze aktywny tempomat do paska zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bartku masz oświetlenie ledowe tablicy rej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bartku masz oświetlenie ledowe tablicy rej. ? Nie - oświetleniem się jeszcze nie bawiłem. ---------- Post dopisany at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ---------- Wczoraj znalazłem chwilkę na montaż nowych zegarów Pozostaje jeszcze dobrać odpowiedni dekor... ...a tak dla porównania wyglądało wcześniej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 o, zatankowales :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Skąd te zegary:eek: eleganckie memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 o, zatankowales :decayed: Ja nie... Aktualny kierowca ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Skąd te zegary:eek: eleganckie Z Passata CC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 No teraz fajnie wyglądają Te stare to jakiś żart i to skalowanie ich śmieszne x1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Duza filizofia z tymi zegarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Duza filizofia z tymi zegarami? Normalnie trzeba dłuższą wiązkę zarabiać - stara jest za krótka bo kostka w zegarach ulega zmianie i jest w innym miejscu. Ale załatwiłem sobie przejściówkę jak na fotce poniżej i cała instalacja wychodzi PNP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi