mr435 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Klient cofałi i uderzyl w przod mojego audi wgnieciny gorny gril chyba uszkodzona maska pod grilem nie idzie otworzyc maski jest jakis sposob czy trzeba rozwalic grila
klysek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 wjedz na kanal zdemontuj oslone silnika i sprobuj linke ciagnac od srodka komory moze pusci
Lukasz_N Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Zderzak w dol. Wtedy masz dostep, zeby gril wyczepic i masz na widoku mechanizm zamka maski.
xXxMAROKOxXx Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Nie wiem jak u Ciebie, ja sobotę miałem stłuczkę i też nie mogłem machy otworzyć, Zdjelem zderzak, potem grill i palcami zamek odchylilem i poszlo
Tasman78 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Troszke odświeże temat też miałem stłuczke i nie moge otworzyć maski ale czekam na rzeczoznwace czy mogę ją otwieracz czy czekać na oględziny? v=chciałbym zobaczyć co tam jest nie tak w środku a nie moge pewnoe rzeczoznawca też by chciał . jak myslicie moge czy czekać?
MŁODZIAN Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 rzeczoznawca i tak będzie otwierał maskę on notuje jakie elementy masz uszkodzone
Rekomendowane odpowiedzi