witjacrf Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam. Interesuje mnie te foto: http://www.audizine.com/gallery/data/502/IMG_0428.jpg ksenon po prawej stronie jest ORI czy jest to w jakiś sposób lampa "przerobiona"?
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 To jest ORI bixenon z czarnym srodkiem (....czy tam grafitowym )
witjacrf Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 Aaaaa Dzieki za odp;) Sent from my iPhone using Tapatalk
greg24 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 to gdzie wtedy jest kierunek ? i na co ta soczewka ?
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 to gdzie wtedy jest kierunek ? i na co ta soczewka ? To jest tylko przerobiona fotka na jakimś photoshopie pewnie
greg24 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 no juz myślałem ze czegos nie ogarniam
Gwerty Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Witam.Interesuje mnie te foto: http://www.audizine.com/gallery/data/502/IMG_0428.jpg ksenon po prawej stronie jest ORI czy jest to w jakiś sposób lampa "przerobiona"? konkretnie to jest lampa usa z wyjetym pomaranczowym odblaskiem z kierunku i w kierunku siedzi biała diodowa zarówka. jak przerobić? jesli na dokładnei takie to kupić lampy usa rozkleić wywalić obrysówki , wsadzic białe zarówki w kierunki. tylko nie wiem gdzie jest pomaranczowy kierunek? mozliwe ze sa z kierunku zrobione dzienne. a kierunku z przodu brak, lub jest w miejscu długich ale to moje domysły
davidoff82 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Kiedys ktoś pokazywał taką żarówkę ledową - jakby dwuwłóknową gdzie miała białe bardzo mocne diody do dziennych i pomarańczowe do kierunku. W momencie załączenia kierunku dzienne gasło czy tam słabło. Był jakiś link zapodany, drogie toto było
greg24 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 niezłe do tego jakieś moduły są? i ciekawe czy Policja nie będzie się czepiać bo jak nie to warto pomyśleć jak będzie ksenon
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 tylko jeden szkopuł że żarówki trzeba zamawiać z usa bo u nas jeszcze ich nie znalazłem na żywo wygląda extra widziałem helmuta z takim modem
Stichy Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Zamowilem - a niech strace zobaczymy jak to bedzie dzialalo - koszt tego swiecidelka to ok 100zl - razem z rezystorami
siara Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Bardzo fajny patent, tylko pewnie u nas nie dozwolony (jak wszystko)
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Zamowilem - a niech strace zobaczymy jak to bedzie dzialalo - koszt tego swiecidelka to ok 100zl - razem z rezystorami usa czy w europie znalazłeś
Stichy Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 W Hong Kongu sprawne raczki ponoc maja switchback leds | eBay
greg24 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no jestem ciekawy co z tego bedzie bo wyglada to fajnie a jak zapalaja sie mijania to powinny te dzienne zgasnac prawda? bo inaczej beda sie czepiać? bo slyszalem że dziennie nie powinny sie palić z mijania.
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Kuźwa ale cudeńko:slina: Rafał skąd zamawiałeś???
olek_BB Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pochwal się jak je założysz
Stichy Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Q... 2 tygodnie trzeba czekac - ale cierpliwy i jeza wydyma
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 No ale skąd zamawiałeś? Może też łyknę masz jakiś link a może Ty mógłbyś mi zamówić
Rekomendowane odpowiedzi