jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panie Prezesie, kiedy mogę się stawić po odbiór auta służbowego którym obecnie Pan jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ty Jedrek ustaw sie w kolejke co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ty.. ja pierwszy wczoraj pisałem o zatrudnieniu także to Ty jesteś w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Szymek jak często śmigasz po autostradach nie myślałeś o założeniu viaboxa ? mykałbyś pasem dla tirów tylko zwolnił i dalej ogień :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Czekam na propozycję co ma porezać ? SWAP na BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Widziałem wczoraj RS6 w kolorze matowy grafit na blachach "Audi exclusive":slina: Takie auta nie powinny jeździć po naszych drogach, bo się człowiek przez nie rozwalić może:wink: Mniej więceej taki: AudiBlogPL: Foto: Audi RS6 c7 Avant live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Widziałem wczoraj RS6 w kolorze matowy grafit na blachach "Audi exclusive":slina:Takie auta nie powinny jeździć po naszych drogach, bo się człowiek przez nie rozwalić może:wink: Mniej więceej taki: AudiBlogPL: Foto: Audi RS6 c7 Avant live Kolor i czarna optyka zdecydowanie na plus, ale koła pomimo rozmiaru nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Widziałem wczoraj RS6 w kolorze matowy grafit na blachach "Audi exclusive":slina:Takie auta nie powinny jeździć po naszych drogach, bo się człowiek przez nie rozwalić może:wink: Mniej więceej taki: AudiBlogPL: Foto: Audi RS6 c7 Avant live znaczy się, że się zapatrzałeś w ten samochód , że mógłbyś się rozwalić ?? Znam to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał ja yebie co się dzieje.... ciekawe kto jest takim idiotą i gdzie chciałby pchnąć auto... ale to we Wrocku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał ja yebie co się dzieje.... ciekawe kto jest takim idiotą i gdzie chciałby pchnąć auto... ale to we Wrocku ? Może na fanty chcieli opędzlować. A zayebać próbowali pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał ja yebie co się dzieje.... ciekawe kto jest takim idiotą i gdzie chciałby pchnąć auto... ale to we Wrocku ? Może na fanty chcieli opędzlować. A zayebać próbowali pod domem masakra ! Jeszcze u Ciebie na dzielni.... może elektryczny jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał może tylko chciał żaróweczkę na mikołaja wymienić a tak serio to lepiej zgłosić na policję niech szukaja może kogoś w poblizu podejrzanego widzieli kontrolowali.I musisz uważać bo jak raz próbowali to nie wiadomo czy nie podejda drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał ja yebie co się dzieje.... ciekawe kto jest takim idiotą i gdzie chciałby pchnąć auto... ale to we Wrocku ? Może na fanty chcieli opędzlować. A zayebać próbowali pod domem masakra ! Jeszcze u Ciebie na dzielni.... może elektryczny jesteś ? Musieli mnie gdzieś obciąć i widocznie pokręcili się trochę koło mnie. Na razie auto jest dla nich gorące to pewnie spokój będzie. Na pewno ludzie spoza regionu, bo u siebie na kurwidołku znam ludzi i nikt się za to by nie brał ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- Wczoraj ktoś moim kosztem chciał sobie zrobić prezent na Mikołaja. W nocy próbowali zawinąć auto. Nie wiadomo co i jak, jedyne co wiem to że nie udało im się otworzyć auta. ale białasa ? Taa komuś się spodobał może tylko chciał żaróweczkę na mikołaja wymienić a tak serio to lepiej zgłosić na policję niech szukaja może kogoś w poblizu podejrzanego widzieli kontrolowali.I musisz uważać bo jak raz próbowali to nie wiadomo czy nie podejda drugi raz Wszystko zgłosiłem, ale ja mieszkam na wiosce tu jest jeden radiowóz na 5 miejscowości w dodatku Opel Astra II, nie liczę że cokolwiek by zdziałali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Szymeniu załatwię Ci namiot wojskowy to go schowasz a z armią nikt nie będzie zadzierał:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Szymeniu załatwię Ci namiot wojskowy to go schowasz a z armią nikt nie będzie zadzierał:decayed: Jeszcze 2 tyg. I będzie w cieplutkim garażu ale jeszcze musi chwilę wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Co to za problem się zalogowac na forum a dalej juz masz wszystko podane na tacy. W 24H wiesz ile zarabiaja gdzie mieszkaja i co jedza bo się tu ludzie ze wszystkiego spowiadaja.Jak bym byl zlodziejem samochodów to bym sie tylko logowal po forach użytkowników. Ciesz sie ze ci tylko furę chcieli stuknac a nie ( odpukać ) zelazkiem przypalali żeby banke wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Co to za problem się zalogowac na forum a dalej juz masz wszystko podane na tacy. W 24H wiesz ile zarabiaja gdzie mieszkaja i co jedza bo się tu ludzie ze wszystkiego spowiadaja.Jak bym byl zlodziejem samochodów to bym sie tylko logowal po forach użytkowników.Ciesz sie ze ci tylko furę chcieli stuknac a nie ( odpukać ) zelazkiem przypalali żeby banke wyrwać. Potwierdzam, niestety sa + i - tej zabawy. . Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Co to za problem się zalogowac na forum a dalej juz masz wszystko podane na tacy. W 24H wiesz ile zarabiaja gdzie mieszkaja i co jedza bo się tu ludzie ze wszystkiego spowiadaja.Jak bym byl zlodziejem samochodów to bym sie tylko logowal po forach użytkowników.Ciesz sie ze ci tylko furę chcieli stuknac a nie ( odpukać ) zelazkiem przypalali żeby banke wyrwać. Potwierdzam, niestety sa + i - tej zabawy. . Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Powinno byc jakieś wpisowe lub cos podobnego. A nie kazdy moze czytac co My wypisujemy i jeszcze czerpać z tego korzysci a pozniej podac dalej zeby ktos podje al Ci fure :banghead: Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi