Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mobile.de

mein gott, WARUM ?!?!

$(KGrHqR,!qQFHqVemqT)BSEgi8HIdQ~~_19.JPG

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bazowe koło, bez LEDów, bez pakietu aluminium, bez ceramiki, bez B&O - biedniutka W ODNIESIENIU (!!!!) do wroclawskiej :rolleyes:
Lotus Elise 65000.00 PLN. warszawa - otoMoto.pl

do tego k20T i masz takiego kocura do killowania że mucha nie siada

Tylko po co jak masz gotowy produkt Exige 240R 1.8 na kompresorze

Opublikowano

Nie zagłębiałem się w ten temat ale widzę że jest sporo projektów z silnikiem hondy. Pewnie chodzi o to że K20 jest dużo lepszą jednostką niż seryjny silnik lotusa.

Opublikowano
Co do punktów to nie bardzo pamiętam ale na pewno około 16 z tym że coś mi się już niedługo anuluje. A kontrolę często mam za np. brawurową jazdę chociaż nie ma paragrafu to mi robią trzepanie. Tylko nie bardzlo mają się o co doj**ać

nie myslales o jakims antyradarze?

gosc od najszybszego taxi w PL Maserati jezdzi i jest bardzo zadowolony

Opublikowano

Anty radar dobra sprawa fakt ale nie uchroni cie to od np . wyprzedzania na podwójnej ciągłej:facepalm: a jak wiadomo w większości przypadków owa linia jest w miejscach gdzie widoczność jest 100% i nie ma zagrożeń :facepalm:

Albo od przejazdu na " późnym żółtym " :grin::grin:

Opublikowano
Co do punktów to nie bardzo pamiętam ale na pewno około 16 z tym że coś mi się już niedługo anuluje. A kontrolę często mam za np. brawurową jazdę chociaż nie ma paragrafu to mi robią trzepanie. Tylko nie bardzlo mają się o co doj**ać

nie myslales o jakims antyradarze?

gosc od najszybszego taxi w PL Maserati jezdzi i jest bardzo zadowolony

Na razie daję rady, niestety pozostaje jeździć w miarę rozsądnie. Zresztą i tak najczęstsze co mi się zdarza to prędkość na autostradzie i ekspresówkach. A jak jadę 250 to co za różnica czy nagrają mnie przy 200 czy 230. I tak 10 pkt i tak

Opublikowano

To lepiej już jechać z zamkniętym licznikiem na 320km/h tak jak kiedyś :decayed:

Opublikowano
Anty radar dobra sprawa fakt ale nie uchroni cie to od np . wyprzedzania na podwójnej ciągłej:facepalm: a jak wiadomo w większości przypadków owa linia jest w miejscach gdzie widoczność jest 100% i nie ma zagrożeń :facepalm:

ja naprawde nie wiem jakie trzeba miec cisnienie zeby wyprzedzac na podwojnych ciaglnych, myslalem, ze z tego sie wyrasta

Opublikowano

powyzej 250kmh nie ma przepisow prawnych ktore kierowce moga ukarac bynajmniej tak jest w de nawet radary sa ustawiane na maxa 250 powyzej tej predkosci nie robia fotek ponoc zbyt duze przeklamania jesli chodzi o pomiar wiec tylko mega but ratuje

Opublikowano
powyzej 250kmh nie ma przepisow prawnych ktore kierowce moga ukarac bynajmniej tak jest w de nawet radary sa ustawiane na maxa 250 powyzej tej predkosci nie robia fotek ponoc zbyt duze przeklamania jesli chodzi o pomiar wiec tylko mega but ratuje

No to w R8 nie powinieneś mieć problemów +250 :grin:

Opublikowano

no ja daje rade :decayed: ledwie co ale daje :grin:

Opublikowano

ja naprawde nie wiem jakie trzeba miec cisnienie zeby wyprzedzac na podwojnych ciaglnych, myslalem, ze z tego sie wyrasta

Wracałem z Karpacza w niedzielę i uwierz mi Michał jakbym jechał tak jak nakazują przepisy wracałbym 2,5h a to jest 114 km

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ----------

no ja daje rade :decayed: ledwie co ale daje :grin:

Powyżej 250 robi się wąsko nawet na 3 pasmowej autobahnie :decayed:

Opublikowano
250 powyzej tej predkosci nie robia fotek

taaaaaa pewnie świstak nie daje rady tak szybko migawki aparatu wcisnąć :grin: Co za brednie...

Opublikowano

zobacz na youtube jak testowali niemieckie fotoradary do 250kmh robia powyzej juz nie i jest luka prawna ze nie mozna ukarac ze wzgledu na duzy blad pomiaru - tak jest w de nie wiem jak w pl

w austrii robia do 300kmh

Opublikowano

Kiedyś w naszej polskiej tv, w jakimś programie moto (nie pamiętam już w którym) testowali polski radar... ogarniał również do 250km/h. Ale to jakiś czas temu było...u nas pewnie nie zważają na błedy pomiarowe byle zasilić budżet :wink:

Opublikowano

u nas ISKRA, która w normalnych krajach nie została dopuszczona do użycia nakierowana na auto stojące w miejscu z wlaczoną klimą pokazuje 30km/h

Opublikowano
u nas ISKRA, która w normalnych krajach nie została dopuszczona do użycia nakierowana na auto stojące w miejscu z wlaczoną klimą pokazuje 30km/h

w tym momencie moje pytania sie calkiem skonczyly :facepalm:

Opublikowano

prosze bardzo

kolega jechal ostatnio ciezarówka zaczeli go suszyc wyszlo im ze jechal 117 a on do nich " panie to auto ma kaganiec na 90km/h" wiecej nie pojedzie :D

Opublikowano

Ogólnie dla mnie fotoradary powinny stać w wioskach gdzie trzeba zwolnić ale stawianie ich na prostych odcinkach w szczerym polu to już skur.ysynstwo:facepalm:

Buba skrzynia w TG padła w Noblu a dokładniej sprzęgło a nie w mclarenie:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...