szymeniu Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Czekamy i tak teraz wynik MEGA Będziesz w BT ? ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Nic tylko pogratulować autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Czekamy i tak teraz wynik MEGA Będziesz w BT ? Tak bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Czekamy i tak teraz wynik MEGA Będziesz w BT ? Tak bede Mam kilka spraw do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pojezdzimy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 143 strony ..... jaaa ... Szymon skopie ci dupe ... juz wiem ze trzeba cie sledzić po forach bo wysylam z podpisem nie wklejaj a tu prosze . Co do filtra to sprawdzalismy jaka jest różnica przed i po o to sie nie martwcie A tak wogole to kope lat chlopaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Oby do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pojezdzimy pogadamy Tym właśnie sposobem WRC wydymał całą listę kolejkową chętnych do przewiezienia:kox: Szymek, wiadro monet może i poszło na te mody, ale efekt zacny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pojezdzimy pogadamy Tym właśnie sposobem WRC wydymał całą listę kolejkową chętnych do przewiezienia:kox: Ja proponuje zamontować GoPro Szymonowi na szybę w BT i nagrywać wyraz twarzy ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pojezdzimy pogadamy Tym właśnie sposobem WRC wydymał całą listę kolejkową chętnych do przewiezienia:kox: Ja proponuje zamontować GoPro Szymonowi na szybę w BT i nagrywać wyraz twarzy ludzi taa, i cały bagażnik pampersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 143 strony ..... jaaa ... Szymon skopie ci dupe ... juz wiem ze trzeba cie sledzić po forach bo wysylam z podpisem nie wklejaj a tu prosze . Co do filtra to sprawdzalismy jaka jest różnica przed i po o to sie nie martwcie A tak wogole to kope lat chlopaki . Adas Ciebie to tu chyba z miliard lat nie było :decayed: teraz Szymon jak będziesz przelatywał obok przestanku to dzieciom lizaki będą z buzi wypadać z wrażenia :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Swoją drogą 0-100 ta zmodzona S6 niewiele odstaje od TT v6T z podobnymi parametrami. Dopiero 100-200 widać 400kg różnicy w wadze, bo już 2s. Co nie zmienia faktu, że konkretne G można uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 obiecuje poprawe ...... niestety nie miałem czasu a nie pozwole w moim imieniu pisać na forach . p.s. heheh wlasnie zobaczyłem ze jestem poczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 obiecuje poprawe ...... niestety nie miałem czasu a nie pozwole w moim imieniu pisać na forach .p.s. heheh wlasnie zobaczyłem ze jestem poczatkujacy oho, jest kierownik zamieszania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Adaś da radę to samo zrobić z 1.9tdi bo zastanawiam się czy rozbijać świnke :smile: Wysłane z mojego Xperia J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No to ładny killer powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 7 lutego gadałem z Piotrkiem98Igo i obstawiałem ze wyjdzie 710:decayed: duzo sie nie pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szymon, Graty :hi:jak S-Tronic to wytrzmuje ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie dociera do mnie to jeszcze... S-tronic jest przewidziany do wzomocnienia. Pytanie jest nie czy się wysra ale kiedy, bo według mnie 700 / 880 to jest wyczynówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi