Cineksik Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 te czasy to nie sa jego ostateczne mozliwosci . To jest 10.x sek samochod a 100-200 bedzie lepsze bo jedziemy wieczorem dopieszczac zmiane biegow . To jest bez watpienia namocniejsze na swiecie s6 c7 i najszybsze . Rekord do tej pory nalezal do apr albo abt i wynosil 600 hp ..... no to maja chlopaki co robic p.s. co musze zrobic zeby nie byc poczatkujacym .... troche mnie wkurza ten podpis ? musisz dokładnie opisać modyfikacje w działach technicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 100-200 5.1s:wink: co to za myśliwiec? Jest tylko szybsze czy i mocniejsze i szybsze? PS Zaciekawiliście mnie z tymi prawdopodobnie najmocniejszymi może i ja sobie wstawię że np. prawdopodobnie najmocniejsze A4 lub A4tdi w klubie chyba Orzeł ma najmocniejsze TDi:wink: wiem wiem dlatego "prawdopodobnie" nie podpada ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Cichociemne S6 Będzie sleeper jak trzeba :grin: civiki na swiatlach beda stawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 te czasy to nie sa jego ostateczne mozliwosci . To jest 10.x sek samochod a 100-200 bedzie lepsze bo jedziemy wieczorem dopieszczac zmiane biegow . To jest bez watpienia namocniejsze na swiecie s6 c7 i najszybsze . Rekord do tej pory nalezal do apr albo abt i wynosil 600 hp ..... no to maja chlopaki co robic p.s. co musze zrobic zeby nie byc poczatkujacym .... troche mnie wkurza ten podpis ? Przez półtora tygodnia słyszałem że się nie da, że "sześćset pare" itp. Jesteś kur.. kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 te czasy to nie sa jego ostateczne mozliwosci . To jest 10.x sek samochod a 100-200 bedzie lepsze bo jedziemy wieczorem dopieszczac zmiane biegow . To jest bez watpienia namocniejsze na swiecie s6 c7 i najszybsze . Rekord do tej pory nalezal do apr albo abt i wynosil 600 hp ..... no to maja chlopaki co robic p.s. co musze zrobic zeby nie byc poczatkujacym .... troche mnie wkurza ten podpis ? Szymek i chociażby dla takiego miana warto było poświęcic kilka tygodni rozłąki z furą i wydać to wiadro monet a już o frajdzie z jazdy nie wspomnę i jak ktoś już wcześniej zauważył przeciążeniach wpływających negatywnie na odcinek szyjny kręgosłupa a co się z tym wiąże bezcennym obowiązkowym masażem żony (lub nie żony) po przejażdzce:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasigd Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szymek Gratki Fury. Adaś, jak zwykle Prze c**j odjebałeś masakrę. Czasy 100-200 zejdą pewnie do 6.5 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Adaś - uśmiechnij się do MOD'ów - zrobią Ci rookie zamiast początkującego, to będzie bardziej profesjonalnie Gratuluje wyniku - śledzę poczynania od momentu, jak Szymek Wam oddał auto i jestem kolejny raz pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szymek graty najmocniejszego S6 na swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Można zacząć odliczanie do Bukowiny i pierwszych zawodów na 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Rowniez przylaczam sie do gratulacji Fura robi przeciag niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kolega wrócił z szkolenia vw z Poznania i stoi tam jedyne na swiecie nowe rs6 v10 biturbo złozone przez fabryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Weekend zapowiada się odjazdowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Poprosimy o fajne filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Poprosimy o fajne filmiki Popytam kto ma Go Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Poprosimy o fajne filmiki Popytam kto ma Go Pro Na BT podczepię Ci moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kolega wrócił z szkolenia vw z Poznania i stoi tam jedyne na swiecie nowe rs6 v10 biturbo złozone przez fabryke jkaieś info o tym co to jest itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szymek , graty wyniku ...ja najbardziej zazdroszczę dźwięku :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 również graty wyniki i dzwięku,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Można zacząć odliczanie do Bukowiny i pierwszych zawodów na 1/4 Szymek ja bardziej czekam na to drugie - co tam BT - zlot jak zlot Ps. daj znać jak będziesz w pobliżu ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- ciekawe czy soft na 701 i 880 będziesz miał wgrany na stałe czy był tylko wgrany do pokazania że się da (jako zabieg dla wizytówki firmy) a na co dzień masz coś bezpieczniejszego wgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Można zacząć odliczanie do Bukowiny i pierwszych zawodów na 1/4 Szymek ja bardziej czekam na to drugie - co tam BT - zlot jak zlot Ps. daj znać jak będziesz w pobliżu ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- ciekawe czy soft na 701 i 880 będziesz miał wgrany na stałe czy był tylko wgrany do pokazania że się da (jako zabieg dla wizytówki firmy) a na co dzień masz coś bezpieczniejszego wgrane Jutro lecę do Wawy po auto, jeszcze dzisiaj powinny być wyniki z RL'a po poprawkach. Widzieliście co Adam napisał jakie czasy są do zrobienia 2,9 ; 6,7 i 10,xx na 1/4mili Miron wpadnę na spota za tydzień, bo będę w OKR to podlece do Was. Mam nadzieje że się spotkamy w Kamieniu na kresce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Można zacząć odliczanie do Bukowiny i pierwszych zawodów na 1/4 Szymek ja bardziej czekam na to drugie - co tam BT - zlot jak zlot Ps. daj znać jak będziesz w pobliżu ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- ciekawe czy soft na 701 i 880 będziesz miał wgrany na stałe czy był tylko wgrany do pokazania że się da (jako zabieg dla wizytówki firmy) a na co dzień masz coś bezpieczniejszego wgrane Jutro lecę do Wawy po auto, jeszcze dzisiaj powinny być wyniki z RL'a po poprawkach. Widzieliście co Adam napisał jakie czasy są do zrobienia 2,9 ; 6,7 i 10,xx na 1/4mili Miron wpadnę na spota za tydzień, bo będę w OKR to podlece do Was. Mam nadzieje że się spotkamy w Kamieniu na kresce obowiązkowo a na zlota zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi