szymeniu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Po co wam wogule to wklejałem? Ale to tylko na prośbę Szymka. i koniec OT. Luz, ale to jakiś ściemniacz. Właściciel się pokazał na fejsie, ale nie on prowadził i wcale go nie zdziwiło że jego auto zebrało baty skrab, robisz tylko niepotrzebną porutę wrzucając wyrwany z kontekstu kawałek. To są żarty, tak jak dalej ze spalania itd. itp. Akurat tak się składa, że wujka waldusia poznałem osobiście i nie jest to typowy burak w BMW (wbrew potocznie panującej opinii mało jest takich) tylko ktoś ... podobny do Szymka. Młody chłopak z głową na karku i łbem do interesów, który sam dorobił się E92 M3 do którego ostatnio wsadził pakiet Gpower SK I, lubi pośmigać na Ringu i innych torach i umie się wypowiedzieć w sposób inteligentny, co niektórym może wydawać się dziwne, ale tak właśnie jest. Sorry. Takie mamy czasy. Baaa. Nawet pochwalił Szymka Audi, bo pozwoliłem sobie wrzucić na inne forum BMW skrót projektu z czasami z RL. Więc zluzujcie poślady. A ha. Beemka owego wujka robi 100-200 w 8,2 sek jeśli dobrze pamiętam, więc czas mniej więcej jak S6. Szymek, jakbyś miał kiedyś wolny wieczór w Wawie i chciał face to face się złapać z taką M3, to chłopaki pewnie chętnie. A szykuje się też kolejne M3 z pakietem SK II, więc na wiosnę będzie ciekawie. Dlatego nie podejmowałem tematu bo wiedziałem co się święci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 miazgaa:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 tu raczej zadne tylnopędne M3 rady nie da.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 tu raczej zadne tylnopędne M3 rady nie da.. Ze startu oczywiście, że nie, ale z rolki 100-200 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 soolek tutaj jest 7s od 100-200km/h więc 8,2s przy takiej prędkości to będzie przepaść kilka długości. Jak zmodzą więcej tą M3 to będzie ciekawy test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A widzisz, te 7 sek. mi gdzieś uciekło w natłoku informacji. Poza tym ta M3 jeszcze chyba będzie coś dłubana jeszcze a druga ze skrzynią DKG będzie miała wyższy setup, więc będzie dawać radę. Pomiary RL napewno kolejne będą, więc kiedyś wrzucę jako ciekawostkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Najlepszy wynik u mnie 6,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 f*ck 57 tys. juz 84:decayed: czyli 27 tys w 5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 celebryci kuźwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niedługo będę autografy rozdawał to jest jakaś masakra. Ja nie wiem jak to się tak rozeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wystarczy że zapodali linka z YT na kilka forum i np na takim Tico czy Matiz nie mówiąc o Uno na pewno się podjarali i każdy musiał oblookać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niedługo będę autografy rozdawał to jest jakaś masakra. Ja nie wiem jak to się tak rozeszło Szymek zamykaj firmę , postaw bloga , szukaj fur do objechania i wklejaj filmiki - "biznes jak ta lala" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niedługo będę autografy rozdawał to jest jakaś masakra. Ja nie wiem jak to się tak rozeszło Fura robi totalny gnój, więc nie ma się co dziwić że tak to poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest fejm Na autokracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nieźle się tu dzieje Gratuluję auta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 hehe miazga S6 z lekkim hakiem..... ale gosciu na filmiku malo jaja nie zniosl jak lambo zostalo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wystarczy że zapodali linka z YT na kilka forum i np na takim Tico czy Matiz nie mówiąc o Uno na pewno się podjarali i każdy musiał oblookać No tam tak ... ....,a tu.... ......co chwilę sie słyszy o jakimś np. dobrze pobrojonym dieslu z pakietem esy ...także ....kwestia przyzwyczajenia do szybkich furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 hehe miazga S6 z lekkim hakiem..... ale gosciu na filmiku malo jaja nie zniosl jak lambo zostalo ) Jak bys przeczytal wiecej niz jedna strone to bys wiedzial ze ten "gosciu" to wlasciciel... Szymek zablokuj na filmie mozliwosc dodawania komentarzy bo idzie sie pociac jak sie czyta wypociny obsrancow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Graty autka... super wynik:wink: Odnośnie komentów to najlepiej odpowiadać tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 hehe miazga S6 z lekkim hakiem..... ale gosciu na filmiku malo jaja nie zniosl jak lambo zostalo ) Jak bys przeczytal wiecej niz jedna strone to bys wiedzial ze ten "gosciu" to wlasciciel... Szymek zablokuj na filmie mozliwosc dodawania komentarzy bo idzie sie pociac jak sie czyta wypociny obsrancow to kanał sportmile więc Szymon za bardzo nie może zablokować Poza tym po co. Fajnie się czyta takie komentarze:decayed: Jak człowiek nie ma nerwów i nie lubi hejtów to lepiej niech kompa nie uruchamia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi